2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canı isterse tebessüm ediyor ama sesli gülme yok 2 ay 1 haftalığız

evet benim oğlum 15 gündür yapıyo

çok teşekkür ediyorum hanımlar ilginiz için.demekki herşey yolunda, ay 3 aylık omlasnı dört gözle bekliyorum sesli tepkiler versin kahkaha atsın sürekli bıdığım inşallah..bu monozebra'yı hemen sipariş ettim çok yattı aklıma

fıstık uyurken benimde dinlenmem lazzım aslında bi bırakamıyorum kızlar sizi:) belim sırtım kolum heryerim ağrıyo nine gibi oldum sankim:)

amın canım benımde tek avuntum bebgımın saglıklı olması fotosu olsa kendısı olmasa napardım dıyorum ....Allaha sukur kendısı olsunda varsın butun fotolar sılınsın napım...ama bır fıkır geldı aklıma ...aksam esıme dıcem gecelıgımı gıyeyım sankı yenıymıs gıbı cek benı:)))) ne komık dımı:))) sınırlerım bozuk ya gulmeye calısıyorum:))

valla canım ya ınankı kac kılo oldugunu bılmıyorum ama katlanınca daha kucuk olan arabalar vardır mutlaka bılemıyorumkı bence ıyı ama ole cok buyuk olmuyo katlanınca ...bırde tekerleklerın ıkı tarafıda donuyo ve surerken o kadar rahatkı ...bende ole ıyı suremezdım ama baskasının arabalrını alınca bunda cok ıyıyım hemen bır hamlede cevırebılıyorum hatta metrolarda falan asansore bınıp hemen oracıkda kendı etrafında dondurup kapıdan tarafa donuyorum cok rahat geldı bana

sagol canım ...ya ben basıma gelcegı bılıyordum da ıste esım yokmu ah...ben pcye atalım once deyınce kızmıstı bana bakalım aksam ben cıngarı cıkarınca napıcak..

3 tekerlıler cıft yone cevrılıyomu canım ya merak ettım de ondan soruyorum ...

canım bak nolur yetıyomu dusuncesıne kapılma sonra benım gıbı olursun...benım sutumun yetmemesının tek nedenı ...o dusunceyı aklımdan atamamam..dun bır yerde okudum annenın sutunun azalmasındakı en buyuk etken oymus..sadece aklından o dusunce gecse bıle..sutu azalıyormus..ama kahretsınkı ben o fıkrı kafamdan bır turlu atamıyorummm

ya zaten sureklı makına elımde cekıyorum ama o hastanedekı fotolar bır ayrı ya..zaten azdı ama onlarda gıdınce cok uzuldum.napalım kader oyleymıs...bırdaha hamıle olursamkı..suan ıcın dusunmuyorum..ama olursam ıcımde kalan herseyı planlayıp dıkkat edıcem...basıma bırdaha gelmesıne ızın vermıycem.....aslında ben yanlız deılım ama yanlızım..etrafım esımın akrabalarıyla dolu ama..hıcbırısnden fayda yok.aksama kadar kapımın zılı sadece bır defa calıyo onuda 5 dakıakaoıgna bebegı sevmeye gelen eltım calıyo...yanı bana benden baska kımseden fayda yooook.

aynennn katılıyorum.ıkı tarafa da donebılen tekerleklerıde donen arabalar olsun cok kullanıslı oluyo..

bi tane daha izmirliii:) çok sevindim bak şimdi:) evet bende izzmirli ama kahretsinki şuan ankara bi alışamadım buraya

denizi yok ya ondandır:) geldim ankaraya benim kardeş orada yaşıyor lk görünce bende sevmedim ama lışveriş merkezlerinde gezince ısınıverdim:) tunalı hilmi caddesi favorim oldu:) bende şuan yalovadayım burasının sahili karşıyakaya benziyor seviyorum burayı.İzmir çok güzel ama hakettiği ilgiyi görmüyor belediyesinden malesef...

Son düzenleme:
kumralperi benimki üç tekerlekli ve çift yöne dönebiliyo ki zaten şuandada oto koltuğunu takıyorum o zaten bana dönük.Ama arabanın kendide dönüyo.Quinny zapp extra benimki tek sorun tek elle kapanmıyo...

babys ve demircim sağolun cevaplar için
MKT ben hala bizim kızın nasıl emdiğini çözemedim uzmanların söylediği emme süresi,sıklığı,uyku saatleri benimkinde pek işe yaramıyo bizim bıdık free takılıyo
bazen tamam diyorum dk tutuyorum 10-15dk emiyo ohh diyorum karnı doydu düzene girdi bu birgün sürüyo ertesi günü hopp180 derece dönüş emmiyo ağlıyo mmeyi verince basıyo yaygarayı aç diyorum bu çocuk aç 1-2 dk saat başı emiyo valla pervane oldum nezaman düzene girce:84:
bugünde aynısını yaptı 12den 3e kadarmızır mızır emmedi sonra emdi 2-3dk dedim sağıp vereyim 30cc içmedi meğer gazı varmış cortladı rahatladı uyudu ben hala çözemedim bide bu benim ikinci kuzum bende pc nin başına

aynen hakettiği ilgiyi görmüyo. alışveriş merkesi dersen evet güzel oluyo kışın ama her haftasonu bitanesindeyiz insan yaz olunca dışarda gezmek istiyo bahçeli güzel tunalı güzel dışarıda gezmek için dediğin doğru canım bahçelide de biraz alsancak kıbrıs şehitleri havasıyla karşıyaka çarşısı havası karışımı:) en kötüsü deniz yok kuşum yaa dediğin gibi şöyle sahili turladın mı dert tasa hepsi gidiyo. göller var aslında burda da:)) ama denizin yerini nerdeeeee tutsun ama ankaralı varsa özür dileyerek doğduğun büyüdüğün şehir gibisi yoktur heskese heralde

bulgur gaz yapar...!!! olabilir tabi ama bişi daha duydum ben sözde annenin sütünden bebeğe geçmezmişş pazar günü agu bugu da gaz sorunu işlenmişti orada duydum... ne kadarı doğru bilemem...
Evet öyle diyolar ama ben inanmıyorum canım bulgur fasulye ...vb yediğim zaman daha çok gaz cikariyo zorlanarak hemde.
deniycem canım sağol
selam kızlar nasılsınız?kızlarrrr aksamda sormustum ama cevap alamadım.....bebeıslerının sacları dökülen var mı?

Evet canım bir kac gün oldu yastığında dökülmüş saclar görüyorum.

canım izmirlimisin? hemşerimiyiz yoksa...

bende bende bende izmirliyim..ve izmirdeyim...özlediğiniz birşey varsa göndereyim kızlar:))) denız kokusu ..gevrek.çiğdem:)))

kumralperi benimki üç tekerlekli ve çift yöne dönebiliyo ki zaten şuandada oto koltuğunu takıyorum o zaten bana dönük.Ama arabanın kendide dönüyo.Quinny zapp extra benimki tek sorun tek elle kapanmıyo...

benımkıde tek elle kapanmıyo canım .olsun ya zaten surda 3 sene kullanılıyo sonra yuruyorlar zaten o kadar pahalısını almaya gerek gormedım ben.ozlellık arttıkca fıyat da artıyo..sankı bızım arabamızmı olmus.ben hatırlamıyorum ...ben sahıp olamadıgım herseyı ogluma almayı ıstıyorum ama malesef ..herseyden alsakda ole en ıyısınden olmuyo....o kadarını verebılmek bıle cok guzel bence...

üzülme canım lütfen meleğinin rızkı sütlerini düşün. Her şerde bir hayır vardır belki gerçekten çıkar fotolar o yüzden yıpratma kendini lütfen

kızlar bişi ssorcam uyumuşken; benim sağ göğsümü eziirirken sol göğsüm içten içe çok sızlıyo aynı şekilde solu emzirikende sağda oluyo sizde de oluyo mu ?

bende de oluyor aynısı, süt doluyor diye düşünüp motive ediyorum kendimi)

üzülme canım yanlış hatırlamıyorsan sen erken doğum yapmıştın bak şimdi yavrun kollarında herşeye rağmen. bundan önemli değil hiçbirşey. hepimizin aynı bebekliğimizden 5-10 fotoğraf var, daha 2 ay geçti bebişler geleli bundan sonra bolbol çekip arayı kapatırsın. ayrııca evde gecelikle çekilmek fikri bana da cazip geldi şimdi hem doğum sonrası o bitkin şiş şiş halimden daha güzel pozlar veriririmş şimdi

belki de 2 göğsünü emince daha fazla süt çekip 3 saat tok kalabiliyordur canım.
aç olsa ister merak etme.

aynı sorun bizdede var canım bende bugün emziği vermedim ondanmı oldu diye bilmiyorum memeye gelince aglayıp duruyor istemiyor emmek bide emsede 5 dk.ancak emiyor.
benimki son 3-4 haftadır böyle emelcim maksimum 5-6 dk emiyor çok takmıştım ama dün kontrolde kilosu normal çıktı. bebekler kendi düzenini kuruyor biz ne kadar hesap etsek boş. manyak oldum saate baka baka emzirmekten

Son düzenleme:

oofff şimdi bi boyoz olsaydı:):):) kızz sütümüz çekilcek:)

ay ya bır an gecıverdı sıkıntım ya sızlerle konusmak cok ıyı gelıyo bana ya...ıyıkı varsınız.....sevıyorum hepınızıaksama makyaj yapıcam gecelıgımıde gıyıcem gecıcem yataga :))) oglan bıraz buyuk ama olsun:))) ceksın bakalım ceza eşime:)))

yaa açsa olsa uyumaz diyorum uyuyorda ama uyanınca emmek istemiyor yüzüme bakıyor gülümsüyor meme vermeye gelince aglamaya başlıyor bir iki dakika ancak emiyor artık bizimde kilo alımımız iyi ama böyle giderse zayıflar diye korkmaya başladım inatla emzirmeye devam edicem ama

anaaaa canım at adresını ozelden gondereyım sana :))) nolcak:)))sıcacık olmaz ama ıdare eder

çok teşekkür ederim canımsın yaa :) sıcacık olmazsa tadı olmazki sıcacık olcak şöyle yanında beyaz tam yağlı peynir haşlanmış ama kayısı olcak yumurtaa ooofff oofff:) belli olmas belki önümüzdeki hafta gelirim izmire az önce telde kocişle konuştuk naparım sizsiz diyo hemde üzülüyorum sana bi başına bakıyosun diyo az daha duygsunu sömüreyimde:):) uçup geleyim beraber yeriz belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…