• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merabalar kızlar

çok ama çok üzgünüm bugün ...saçma birşey belki ama üzgünüm işte...hastanede goğumda çekildiğim bir tane bile fotom kalmadan hepsini yanlışlıkla makinadaan silmişlerdi..dün fotografçıya götürmüştüm.kurtarma programları oluyor ya...bugün gidip alıcaktım ama..makınada benle alakalı olmayan bütün fotolar kurtulmus ama bır tane bıle benım fotolardan yok hıcbırı...kendımı tesellı edıyorum sonucta bebegım benımle ve saglıklı ALLAH daha buyuk acılar yasatmasın dıyorum ama elımde deıl işyte bugünde buldum kendıme üzülecek bişey..ilk doğumumdu ve bır tanesı bıle kalmadı ...belki çok sacma gelebılır sıze ama ben boyle seylere onem veren bırısıyım ...kendımın cok fotosu yok bebeklıkle ılgılı oglumun her anı olsun ıstemısytım:((( ne güzel seyşler cekmıstık ya off...boyle sacma sapan seylere uzule uzule azıcık olan sutumde ıyıce cekıldı ya...oda bı dert zaten soyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye dıye sıkıla sıkıla günler geçıyo ve yanlızlıkda çok zor kızlar aksama kadar evde yanlız gunler gecmıyo amanın o kadar daraldım kı aglamaya sardırdım habure aglıyorum...bugün çoooook kötüyüm ya...o kadar büyük bır sıkıntıkı bogazımda dugum oldu sankı...ama sadece fotolar deıl baska bırsey var ama anlatamıyorum yanı tarıfı yok ...hanı ıcın daralıda nedenı olmaz ya olesı bırsey...

canım yaa üzüldüm vallahi bende resimlere çok önem veren biriyim hatta az foto çektiler diye eişme bile kızıyorum halen neyse saglık olsun de üzme kendini dediğin gibi bebeğin yanında yaa allah onlara zeval vermesin

bebişlerin gülmeleri hakkında konusuyorsunuz ya kızlar benım melegım artık cok guzel tepkıler verıyor yaklasık bır aydır verıyordu ama artık seslı gulmeler agular donencedekı oyuncaklara kahkaha atmalar konusunca agu yapıyo basından ayrılasım gelmıyo ya cok ama cok tatlı oldu...

bebek arabası düşünen kızlar ıcınde tavsıyem hem cıft yonlu olsun hemde ıyı yonun tekerlleklerıde ayarlanabılır olsun benım aldıgım ole cok pahalı bır araba deıl ama ben cok memnun kaldım..baby 2 go marka
işte bu turuncu renklı olanı ....
Baby 2 Go WIPER ift Ynl Bebek Arabas 8820 | | Bebefix.com
canım foografların için gerçekten üzüldüm benimde aklım gidiyor silinir felan diye ayrı ayrı bir sürü yere kaydettim .en azından birazını çıkartallım diyorum olmadı bir türlü ..

bebek arabasının ağırlığı ne kadar bir de katlanıncaa büyük mü bizim arabamızın bağajı çok küçük te ..bu araba iyiymiş ...

kızlar face 2011 şubat annelerine eklendim ama bahsedilen o güzel bebeiş fotolarını göremiyorum nasıl görücem fatmacım yardım et

geçmiş olsun canım ya bende çok üzülürdüm yerinde olsam ama üzülme hergün bolbol çekersin sağlıklı ya şükür et. aynen o daralmalar ağlamar bende de hep var balık burcuyum herşeyi dert ederim kendime ama dediğin gibi yalnızlık çok zor bende sürekli yalnızım ailem izmir de bi başıma bakmak çok zor bi de çok huysuz benim ki hep kucakta gezsin istiyo babamızda 8de anca geliyo gerçi onda da durmuyo beni çok yoruyo açlıktan bayılcak gibi oluyorum an geliyo. hiçbişey yaptırmıyo bana lavaboya bile zor gidiyorum inan. çok zor uyuyo

sagol canım ya..bende sabahtan berı bırkac lokma bırseyler atıstırdım ole duruyorum ama sıkıntıdan canım hıc ıstemnıyo...keske bır mucıze olsa da cıksa fotolar ...takmıcam desemde takıyorum ve aksam bızım evde kesın tartısma var bunun acısını esımden cıkartıcam...cunku fotolar onun yuzunden gıttı..once pc ye atalım oyle verelım makınayı demıstım...onlar atarlar dedı...baskasınındı makına...bızımkısı bozuktu ..esımın dayısının ıs ıcın bıryere gıdıcektı...aldı mak..aradık gıtmeden p ye atın dedık tamam dedıler atmamıslar..sonra gıttım pcden aktarıcaktım fotoları sılınmıs fotolar da hıc sılındı demıyorlar ...aslında sılınır sılınmes verılseymıs fotografcıyaustune baska foto cekılmeden kurtuluyormus ama nerde mılletın umrundamı sankı...sılınırse sılınsın...bende sımdı esım gelınce kızılcakıyametı koparıcam gorur o ...onun ıcınde hıc onmelı deıldır yanı ..foto cekılmeyı de sevmez zaten...oğluyla benım cektıklerımden baska fotosu yok...benı cek derım aman der hemen..hıc sevmez ama ben cok sevsemde...cekıcek adam yok napım kendı kendımızı cekıyuorum tek elımı uzatıp:((ammada taktım ya:((

merabalar kızlar

çok ama çok üzgünüm bugün ...saçma birşey belki ama üzgünüm işte...hastanede goğumda çekildiğim bir tane bile fotom kalmadan hepsini yanlışlıkla makinadaan silmişlerdi..dün fotografçıya götürmüştüm.kurtarma programları oluyor ya...bugün gidip alıcaktım ama..makınada benle alakalı olmayan bütün fotolar kurtulmus ama bır tane bıle benım fotolardan yok hıcbırı...kendımı tesellı edıyorum sonucta bebegım benımle ve saglıklı ALLAH daha buyuk acılar yasatmasın dıyorum ama elımde deıl işyte bugünde buldum kendıme üzülecek bişey..ilk doğumumdu ve bır tanesı bıle kalmadı ...belki çok sacma gelebılır sıze ama ben boyle seylere onem veren bırısıyım ...kendımın cok fotosu yok bebeklıkle ılgılı oglumun her anı olsun ıstemısytım:((( ne güzel seyşler cekmıstık ya off...boyle sacma sapan seylere uzule uzule azıcık olan sutumde ıyıce cekıldı ya...oda bı dert zaten soyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye dıye sıkıla sıkıla günler geçıyo ve yanlızlıkda çok zor kızlar aksama kadar evde yanlız gunler gecmıyo amanın o kadar daraldım kı aglamaya sardırdım habure aglıyorum...bugün çoooook kötüyüm ya...o kadar büyük bır sıkıntıkı bogazımda dugum oldu sankı...ama sadece fotolar deıl baska bırsey var ama anlatamıyorum yanı tarıfı yok ...hanı ıcın daralıda nedenı olmaz ya olesı bırsey...

seni çok iyi anlıyorum ben,mde kına gecesi fotolarım yanmıştı çok üzülmüştüm eşten dosttan toparladım sonra... Ben doğumumda bilerek hiç çekilmedim alı al morumor olurum diye epidural aklımda yoktu sonra eve gelince çekildim çok güzel oldu keşke sende öyle yapsaydın sonradan napalım olan olmuş bi kere üzme tatlı canını Allah başka keder vermesin...

slm kızlar arkadaşlarım vardı çıktılar şimdi ortalıgı toplamadan hemen size geldim ama geçmişe bakamıcam
yaa bişi sorcam 2 gündür kızım 3-4 saatte 1 emmeye başladı önceden tek göğüs veriyodum şimdi 2sinide emiyo bide aç olsada almıyo memeyi bu ara emziği çok verdim ondan mı ki bende emzik emerken çekip memeyi veriyo 1-2denemeden sonra emme moduna girip 2sinide cokcokluyo ona üzülüyorum ya emmeyi bırakırsa die bunu düşünmekten sütüm de azaldı gibi

bende senin gibiyim ya valla çocuk aç diye ödüm gidiyo ama aç olan çocuk uyuyamaz herhalde yaa

sağol canım...

diğer yazışan hanımlar sizden de cevap bekliyorum, bebişleriniz oyuncaklara tepki vermeye başladımı? sesli gülmeye falan?

benim kızçemde onunl konuşunca gülmeye başladı. bde 1 2 tane oyuncak almıştım onlrı takip ediyor. bu arada ben oyun halısı almayı planlıyorum tiny love ın tekmele oyun halısı kullanan var mı ? bun un yanında dönence de almalımıyım ? bi de başka neler aldınız siz bebişlere ?

kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:
ben piere cardin almıştım pusetle puseti evde de kullanıyorum

face e şubat anneleri yazdım istek gönderdim canım

bende face den istek gönderdim

melocum köstübük:1:pasta süper oldu,çokkk teşekkürler canım tarif için artık sık sık yapıcam eşimde bayıldıı:71:

pastanın tarifini bende alabilirmiyim kızlar

ben şuan mecburen netten alıyorum görev yerim doğunun en doğusunda olduğu için bişey bulamıyorum ki... ama şuana kadar bi sorun yaşamadım yani...

yaaa malesef bendeeee urfadayım doğumu ankarada yaptığım için ilk alışverişleri ordan hallettim ama artık mecbur internetten yapıcam sen neredesin hangi sitelerden alışveriş yapıysun ?

merabalar kızlar

canımya ben olsam bende çok üzülürdüm ama olsun daha bebişin 2 aylık şimdi bolbol fotoğrafını çek
o içten içe can sıkıntıları şboğazımın düğümlenip ağlama istekleri,çabuk sıkılma,yorgunluk hepsi bende de var ama normal sanırım hormanlarla alakalı olduğunu düşünüyorum
ama dediğin gibi yanlız olmak sorumluluğun yanlızca sende olması çok zor bende yanlızım üstelik ikinci birde anasınıfına giden kızım var oda ayrı ilgi istiyor annelik çok zor

araba konusunda tavsiye edilenlerle hem fikirim ek olarak benim gibi araba sürme özürlüyseniz bi türlü istediğiniz açıyla dönüş yapamayıp oraya buraya saplıyosanız arabayı kesinlikle 3 teker öneririm.

cnm işte ben de ondan 4 tekeri de 360derece döner olsun diyorum. önceki arabamızın sadece ön tekerlekleri dönüyodu.eee bebişi görmek için yönünü değiştirince aynen dediğin gibi heryere saplanıyodum,mağazalardaki reyonların arasına bile :))) sonra değiştirdik onu şimdikinin 4 tekerleği de dönüyo öyle rahat ki sürmek :) 40 kere söylüyorum aynı şeyi belki ama ben ilk arabada hiç dikkat etmemiştim bu tekerleklerin dönme olayına.sonradan çok pişman olmuştum.Allahtan aldığımız adam 1-2 defa kullandık diye değiştirdi de kurtulduk.siz de aynı hatayı yapmayın diye söylüyorum kızlar :29:

slm kızlar arkadaşlarım vardı çıktılar şimdi ortalıgı toplamadan hemen size geldim ama geçmişe bakamıcam
yaa bişi sorcam 2 gündür kızım 3-4 saatte 1 emmeye başladı önceden tek göğüs veriyodum şimdi 2sinide emiyo bide aç olsada almıyo memeyi bu ara emziği çok verdim ondan mı ki bende emzik emerken çekip memeyi veriyo 1-2denemeden sonra emme moduna girip 2sinide cokcokluyo ona üzülüyorum ya emmeyi bırakırsa die bunu düşünmekten sütüm de azaldı gibi

aynı sorun bizdede var canım bende bugün emziği vermedim ondanmı oldu diye bilmiyorum memeye gelince aglayıp duruyor istemiyor emmek bide emsede 5 dk.ancak emiyor.

geçmiş olsun canım ya bende çok üzülürdüm yerinde olsam ama üzülme hergün bolbol çekersin sağlıklı ya şükür et. aynen o daralmalar ağlamar bende de hep var balık burcuyum herşeyi dert ederim kendime ama dediğin gibi yalnızlık çok zor bende sürekli yalnızım ailem izmir de bi başıma bakmak çok zor bi de çok huysuz benim ki hep kucakta gezsin istiyo babamızda 8de anca geliyo gerçi onda da durmuyo beni çok yoruyo açlıktan bayılcak gibi oluyorum an geliyo. hiçbişey yaptırmıyo bana lavaboya bile zor gidiyorum inan. çok zor uyuyo

canım izmirlimisin? hemşerimiyiz yoksa...

sagol canım ya..bende sabahtan berı bırkac lokma bırseyler atıstırdım ole duruyorum ama sıkıntıdan canım hıc ıstemnıyo...keske bır mucıze olsa da cıksa fotolar ...takmıcam desemde takıyorum ve aksam bızım evde kesın tartısma var bunun acısını esımden cıkartıcam...cunku fotolar onun yuzunden gıttı..once pc ye atalım oyle verelım makınayı demıstım...onlar atarlar dedı...baskasınındı makına...bızımkısı bozuktu ..esımın dayısının ıs ıcın bıryere gıdıcektı...aldı mak..aradık gıtmeden p ye atın dedık tamam dedıler atmamıslar..sonra gıttım pcden aktarıcaktım fotoları sılınmıs fotolar da hıc sılındı demıyorlar ...aslında sılınır sılınmes verılseymıs fotografcıyaustune baska foto cekılmeden kurtuluyormus ama nerde mılletın umrundamı sankı...sılınırse sılınsın...bende sımdı esım gelınce kızılcakıyametı koparıcam gorur o ...onun ıcınde hıc onmelı deıldır yanı ..foto cekılmeyı de sevmez zaten...oğluyla benım cektıklerımden baska fotosu yok...benı cek derım aman der hemen..hıc sevmez ama ben cok sevsemde...cekıcek adam yok napım kendı kendımızı cekıyuorum tek elımı uzatıp:((ammada taktım ya:((

benim de bebeklik çocukluk pek fotom yok bende hergün çekiyorum en az 5 tane:) eşler hep aynı gamsız rahatlar bizimkide öyledir. çok takma ama inşallah bi şekilde bi mucize olsunda çıksın hepsi canım ya üzülme

kızlar face 2011 şubat annelerine eklendim ama bahsedilen o güzel bebeiş fotolarını göremiyorum nasıl görücem fatmacım yardım et
herkes kendi sayfasında yayınlıyor güzelim.ortak bir yer yok tek tek arkadaşlık isteği göndermelisin.şubat annelerine dahil olanlardan.benim adımda burdaki nickim var zaten anlarsın bakıp ekleyebilirsin.
benim kızçemde onunl konuşunca gülmeye başladı. bde 1 2 tane oyuncak almıştım onlrı takip ediyor. bu arada ben oyun halısı almayı planlıyorum tiny love ın tekmele oyun halısı kullanan var mı ? bun un yanında dönence de almalımıyım ? bi de başka neler aldınız siz bebişlere ?
ben piere cardin almıştım pusetle puseti evde de kullanıyorum
bende face den istek gönderdim
pastanın tarifini bende alabilirmiyim kızlar
yaaa malesef bendeeee urfadayım doğumu ankarada yaptığım için ilk alışverişleri ordan hallettim ama artık mecbur internetten yapıcam sen neredesin hangi sitelerden alışveriş yapıysun ?
canım ben dönence alınca oyun halısına gerek duymadım fisher pricenin yağğmur ormanı dönencesini aldım çok sevdi kızım müzikleri felan güzel ..gece de tavana figürler çıkıyor.. piere cardinin hangi modeli senin araban
cnm işte ben de ondan 4 tekeri de 360derece döner olsun diyorum. önceki arabamızın sadece ön tekerlekleri dönüyodu.eee bebişi görmek için yönünü değiştirince aynen dediğin gibi heryere saplanıyodum,mağazalardaki reyonların arasına bile :))) sonra değiştirdik onu şimdikinin 4 tekerleği de dönüyo öyle rahat ki sürmek :) 40 kere söylüyorum aynı şeyi belki ama ben ilk arabada hiç dikkat etmemiştim bu tekerleklerin dönme olayına.sonradan çok pişman olmuştum.Allahtan aldığımız adam 1-2 defa kullandık diye değiştirdi de kurtulduk.siz de aynı hatayı yapmayın diye söylüyorum kızlar :29:
sanada sorayım canım araban hangisi hafifmi katlanınca yer kaplıyor mu ??

slm kızlarrr :71:

bugün hem doktorumuza gittik hem de sğlıkocağına.kilosu boyu çok güzel kızımın maşallah :nazar: kalça usg si de normal çıktı.aşılarımızı da olduk.ayyy kıyamam yaaa ağladı yavrum :43: eee kolaymı 3 aşı birden... rota virüsü aşısını 3.ay dolunca yapıcaz dedi doktorumuz.3,5,7. aylarda dedi.burda yaptıranlar oldu onlar 2.ayda mı yaptırdı?? ya biz hala kararsızız bu aşı konusunda :44: siz yaptıracakmısınız???

canım ben dün yaptırdım. iki çeşit aşı var biri 2 dozluk ve tanesi 140 diğeri de 3 dozluk ve tanesi 115. eğer yaptıracakksan 2 dozluk olanı al bence aynı aşı boşuna fazla para verme hem de 2 seferde bitsin. kararsız kalma bence evridiki yazmıştı oğlu yakalanmış ve çok zor bir hastalıkmış. sonradan pişman olmaktan iyidir. yan etkisi deniyor ama verdiğimiz en basit gaz ilacının bile yan etkisi var.
bu arda dr. ve sağlık ocağının tartısında aynı mı çıktı bebişin? sanki sağlık ocaklarında biraz daha fazla çıkıyor bizimki;)) hep orda tarttırayım bana moral olsun:emir_bebek::emir_bebek:

bende senin gibiyim ya valla çocuk aç diye ödüm gidiyo ama aç olan çocuk uyuyamaz herhalde yaa

evet yanii gayet de uyuyo büyüdükçe emme araları uzarmış arkadaşlar yorum lütfen kaç saatte 1 emziriyosunuz

kumralperi üzüldüm ama bukadar dert etme bol bol çekinirsiniz daha
bizim kız da gülüyo kendi çapında sesler çıkarıyo sabah ben sesine uyandım bi baktım babayla oynaşıyolar eşim zor bırakıp gitti
biz kraft jenny aldık uygun baya çift yönlü yatıyo ön tekerler 360 dönüyo ve hafif yani ben 1 elimle zeynebi tutarken diger elimle katlayıp taşıyabiliyorum
atnickli at kendini canım dışarılara evde dur dur sıkılıyo insan bende çıkcam birazdan eşimden haber bekliyom

benimki çift yönlü tam yatıyor kraftın atlanta modeli bir bak istersen canım
Kraft Atlanta Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bizimkide bundan çok memnunum

canım izmirlimisin? hemşerimiyiz yoksa...
heyyy bende izmirliyim sormuştum bi kere cvp vermedin :14: :34:

romeo biz yaptırdık canım benim de etrafımda çok olan var ishal yurtdışındada devlet yapıyomuş zaten aşı takvimindeymiş

evet yanii gayet de uyuyo büyüdükçe emme araları uzarmış arkadaşlar yorum lütfen kaç saatte 1 emziriyosunuz

kumralperi üzüldüm ama bukadar dert etme bol bol çekinirsiniz daha
bizim kız da gülüyo kendi çapında sesler çıkarıyo sabah ben sesine uyandım bi baktım babayla oynaşıyolar eşim zor bırakıp gitti
biz kraft jenny aldık uygun baya çift yönlü yatıyo ön tekerler 360 dönüyo ve hafif yani ben 1 elimle zeynebi tutarken diger elimle katlayıp taşıyabiliyorum
atnickli at kendini canım dışarılara evde dur dur sıkılıyo insan bende çıkcam birazdan eşimden haber bekliyom[/QUOTdaha cesaret edemiyorum canım ya tek başıma dün sağlık ocağına zor gittim bi başıma üşütürüm diyede tırsıyorum açıkçası havalar bi ısınsaydı evde durmazdım çok bunaldım

Back
X