merabalar kızlar
çok ama çok üzgünüm bugün ...saçma birşey belki ama üzgünüm işte...hastanede goğumda çekildiğim bir tane bile fotom kalmadan hepsini yanlışlıkla makinadaan silmişlerdi..dün fotografçıya götürmüştüm.kurtarma programları oluyor ya...bugün gidip alıcaktım ama..makınada benle alakalı olmayan bütün fotolar kurtulmus ama bır tane bıle benım fotolardan yok hıcbırı...kendımı tesellı edıyorum sonucta bebegım benımle ve saglıklı ALLAH daha buyuk acılar yasatmasın dıyorum ama elımde deıl işyte bugünde buldum kendıme üzülecek bişey..ilk doğumumdu ve bır tanesı bıle kalmadı ...belki çok sacma gelebılır sıze ama ben boyle seylere onem veren bırısıyım ...kendımın cok fotosu yok bebeklıkle ılgılı oglumun her anı olsun ıstemısytım(( ne güzel seyşler cekmıstık ya off...boyle sacma sapan seylere uzule uzule azıcık olan sutumde ıyıce cekıldı ya...oda bı dert zaten soyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye dıye sıkıla sıkıla günler geçıyo ve yanlızlıkda çok zor kızlar aksama kadar evde yanlız gunler gecmıyo amanın o kadar daraldım kı aglamaya sardırdım habure aglıyorum...bugün çoooook kötüyüm ya...o kadar büyük bır sıkıntıkı bogazımda dugum oldu sankı...ama sadece fotolar deıl baska bırsey var ama anlatamıyorum yanı tarıfı yok ...hanı ıcın daralıda nedenı olmaz ya olesı bırsey...
canım yaa üzüldüm vallahi bende resimlere çok önem veren biriyim hatta az foto çektiler diye eişme bile kızıyorum halen neyse saglık olsun de üzme kendini dediğin gibi bebeğin yanında yaa allah onlara zeval vermesin