günaydın herkeze
kızlar cnm çok sıkkın dün avcılara gittik ev bakmaya ama evler almış başını gitmiş..beğendiğim ev 125 bin lira filan emlekçıya kalsa krediyi filan halletti alın anahtarı oturun diyecek ama ben 4 ay ücretsiz izindeyim eşim benim kadarda almıyo malesef kredi önaylanırsa eski kredimizde var onu kapatmakta lazım ödemeleri nasıl yapıcaz Allah ım yardım et bize

gerçi eşimin abisi destek olacakmışta nereye kadar ben güvenemem onlara bi kere güvendik zaten herşey boşa gitti boşuna hayal kurmuşuz 2 ay gitmedim evlerine acilen bu küflü evdende çıkmamız lazım yatak odası kokuyo diye salondayız bi misafir gelse heryer dandini. kaynana olayında da dün onlarada uğradık suratına bakasım yok kadının yaa tövbe tövbe yavrumu öptü diye akşam eve geldik otuzkez sildim suratını.aşı olmasaydı direk yıkayacaktımda mecburen sildim.o bana lohusalığımda laf sokma cüretinde bulundu ya yok biz gidelim de o benm oğlumu buyutsünmüş çocuk bana benziyo diye babamın evindenmi getirmişim ..ama tek tek yutuyo suratına bakmıyorum ya dibimde dolanıyo hatta afedersiniz çocuk pırt gaz çıkartıyo direk dedeside öyle yada emerken çukur oluyo bıdığı amcasıda öyle,çocuğun saçının telini bana benzetemeyen kadın dün bu kime benziyo diye soranlara direk annesi demeye başlamış ama daha bitti ben hiç sevmediğim birine yapmacık olamıyorum vede aşırı belli ediyorum huyum bu iyimidir kötümüdür bilmiyorum

inşallah oğlumun uğurlu ayakları ev konusundada bize yardımcı olur