canım aynı ameliyatı bir akadaş kou de oldu izzet beyde prof.çok da memnun kaldılar.aklında olsunKızlar bu arada moralimm çok bozuk,sizinle paylaşmak istiyorum
benim abimin 8 senedir çocuğu olmuyor,denemedikleri tedavi kalmadı,aşılamalar,yumurtlama takibleri,2 defa tüp bebek falan sonuç hüsran,şu sıralar yengemin kanamaları oluyordu beraberinde sıkıntı ve stres,ve 8 yıl sonra öğrendikki yengemin troid bezini kaplayan 4 cm büyüklüğünde bir kisti varmış,herşey Allahtan çocuk ister olsun ister olmasın,bizim derdimiz yengem ve abimmm(( yengemin durumu çok üzüyor bizi,kendiside çok korkuyor moralimiz sıfır,kistim kötü huylu deyip duruyor ( dün sonucu öğrendiğinde akşama kadar çalışamamış,ağlayıp durmuş makina başında,aradım biraz kafasını dağıtsın diye dakikalarca konuştum,sonra annemi aradım telefonda ağlıyor,bu sefer onu teselli etmeye çalıştım,telefonu kapadım ben kötü oldum bu kezde,sonuç olarak ameliyat olması lazım,kistin biyopsi edilmesi gerekiyormuş,ne olur dua edin kötü bişey çıkmasın,daha çok genç,Allahım 8 sene çocuksuzlukla imtihan etti,yüzü gülsün artık üzülmesin yaaa ((
yarına hastaneden randevu aldım,abim ben yengem gidicez,hastanenin başhekim yardımcısı tanıdığım,çok yardımcı oluyor bana her gittiğimde,yarın gidip görüşücem ameliyatı o hastanede yaptırıcam,kızımıda anneanneye bırakıcam,nasıl bırakıcam 18 günlük bebeği kafam allak bullak,meme emiyor,pompamda yok sağıp vereyim,mecbur aptamil hazırlayıp bırakıcam anneme mecbur kalırsa yedirsin diye,hiç içime sinmiyor,olurda uyanırsa nasıl zabdedecek annem bensiz,çok stresliyim,yüzüm gözüm sivilce uçuk offfff
bebeğinizi kaç saatte bir besliyorsunuz?benim kızım gündüz 2-2,5 saatte bir kendi istiyor ama gece uyandırmasam 4-5 saat uyuyacak,kafam karıştı,uyandırıp yedirince uykusu kaçıyor ve 1,5 saati buluyor uyuması zaten 1,5 saat sonra uyandırıp tekrar yedirmem gerekiyor 3 saat mantığına göre......offfff eskiden ağlayınca beslenirmiş 3 saat falan yokmuş yaaa
kızlar günaydın
bişi sorucam.sağlık ocağından d vitamini veriyolarya hani 15.gün başlayın diyolar.sağlık ocağında günde 3 damla ver dediler.çocuk doktorumuz 4 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz? bi de 3 ayrı öğünde mi veriyosunuz? kaç saat arayla veriyosunuz???
ben sabahları 3 damla veriyorum doktorum öyle söyledi
Bizede 3 damla dedi drumuz.ayrı ayrı vermiyorum bir defada 3 damlayı kaşığa döküp veriyorum.kızlar günaydın
bişi sorucam.sağlık ocağından d vitamini veriyolarya hani 15.gün başlayın diyolar.sağlık ocağında günde 3 damla ver dediler.çocuk doktorumuz 4 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz? bi de 3 ayrı öğünde mi veriyosunuz? kaç saat arayla veriyosunuz???
Canım benim oğlumda ilk günler öyleydi.şimdi bezini değişeceğim zaman önce bezini hafif aralayip hava almasını sağlıyorum biraz bekliyorum bu arada varsa çiş de yapiyo kaka da sonra değiştiriyorum.ilk zamanlar bu yüzden günde 15 bez kirletiyodu tam yeni bezi koyarken ya kaka ya çiş...kızlar bede giydirmede zorluk çekiyorum.ogluşum ieşemiyor beze.tam bezi çıkarırken her taraf bir anda işiyor.tabi kıyafetler yetmiyor.sonrada basıyor yayagarayı ne yapacagımı şaşııyorum.kafasından bir türlü geçiremiyorum.aglamasıda caba.bugünlerdede mamadan kabız oldu ne yapacagım bilmiyorum
kızlar günaydın
Bişi sorucam.sağlık ocağından d vitamini veriyolarya hani 15.gün başlayın diyolar.sağlık ocağında günde 3 damla ver dediler.çocuk doktorumuz 4 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz? Bi de 3 ayrı öğünde mi veriyosunuz? Kaç saat arayla veriyosunuz???
Bizede 3 damla dedi drumuz.ayrı ayrı vermiyorum bir defada 3 damlayı kaşığa döküp veriyorum.
cnm bizim bebek doktoruda 4 damla dedi günlük tek sefer 4 ü birden,,ama dün sağlık ocağına gittik 4 günde bir verin dedi aile doktoru ,kemik gelişimini etkiliyo o bizim için daha önemli dedi .bende araştıracaktım ona göre devam edicem
kızlar günaydın
kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama 30 cc süt ne yazıkki çok az. benim kızım 11 günlük ve tek seferde 60-70 cc içebiliyor. 30 cc ile çocuk çok çok az kilo alır...
kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?