canım oturma odasında yıkıyoruz biz...ufoyu açıyoruz...halının üzerine bi yaygı falan seriyoruz...küvetinde yıkıyoruz...çok şükür korktuğum kadar olmadıohh ne güzell tüm yorgunluğunu stresini atarsın inşallahh.iyi gelir hepinize.valla ben daha 1 haftadır evdeyimm 2 kere hastane dışında çıkmadım tabiki ama patlıcam yanii.daha sabah anneme diyodum havalar güzelleşse bahar gelse oğlum büyüse dışarlarda gezsek diyee.
ohh sıhhatler olsun kuzucuğa. napıosunuz banyo ortamını nasıl hazırlıyosunuz.bizde sildik annemle metehanın koltukaltını ayaklarını falan annemde yağladı.sesi çıkmadı ama banyoda napar bilmiyorum
yeni topikimiz hayırlı olsun kızlar
eski topiğede üzüldüm yazık terkedilmiş gibi olmuş
amma yazmışsınız 2 gün girmedim 17 sayfa birikmiş
sizin bebikler pek uslu anlaşılan gün boyu topiktemisiniz ayol
bu arada sütüm baya arttı bu arada ama yemdiğim şey kalmıyor ev aktar gibi oldu
büyük kızım felaket huy değiştirdi kıskançlıktan altına kaçırmaya başladı 2 senedir tuvalete kendi gider poposunu kendi temizler sifonu çekip elini yıkayıp gelirdi şimdi 2 sene önceye dönüş yaptı çok çaresizim bazen kızıyorum sabrım taşıyor sonra ağlamaya başlıyorum kardeşini seviyor görünüyor ama sıkarak seviyor sürekli öpmek istiyor herkes büyüğe yapma etme diyor onada moralim bozuluyor bunalımdayız anlayacağınız akşamdan beri kardeş kıskançlığı ile ilgili gezmediğim site kalmadı nerdeyse çocuğun yaptıkları gayet normalmiş kızmayın vs diyor aa bazen insan dayanamıyor hayatındaki ilk tramvayı geçiriyormuş yavrum ona vakit ayıramıyorum bebek sürekli kucağımda memede evdekiler alınca kucağına en fazla 10-15 dk duruyor basıyor yaygarayı büyükte benle yatmak istiyor benle banyo yapmak istiyor eskiden kitap okurdum etkinlik yapardık şimdi bişey yapamıyoruz dün gece yanımda yatarken"annecim seni çok özlemişim" dedi içim parçalandı çok acıyorum ona yavrum benim halbukşi onu hala çok sevidiğimzi bebeğin bakıma ihtiyacı oldugu söyledim kaç kere ama nafile .o bebeği kızkanmıyor aslında beni kıskanıyor halbuki bi anlasa onu canımdan cok sevdiğimiAllah yardımcımız olsun
çok zor günler geçiriyoruz pedagoga gitmeyi düşünüyorum:44:
2 çocuğu olanlar sizde durumlar nasıl? varmı problem bizim gibi
canım benim kızımda arrada bir kapris filan yapıyor normal tabi eski ilgi yokki ama çok seviyor kardeşini birlikte annelik yapıyoruz ona sende dene istersn oyun gibi geliyor
oh ne güze canım kuzuluk güzeldir dinlenirsin hem damarlarını da yumuşatır
seda aynı şeyi bizde konuştuk ebeyle normal çılarsa dönmeyiz demişti.tsh yüksek çıkmış.ama yoğun bakımda kaldığından olabilir dediler yarın tekrar kan vericez bakalım
şu canbebenin alt açmaları nasıl işimize yaradı.oğlum süpriz çiş kaka yapınca onun üstüne yapıo hoopp çöpe alttaki alt açmaya bişi olmuyoo
oğluşun üstünü değişti annanesi koltuk altlarını falan sildik yüzünü falan sildikk ohh ferahladııı mis gibi olduuuu
ayy söylediğin ne iyi oldu anlatamam valla nerdeyse günde en az 2 kez üst baş değiştirmekten helak olduk bişiy değil çocuk üşütecek derdim o eşme söyliyimde alsın kız bebeklerininde oluyo ama erkek bebeklerine şart valla bizim oğlan şimdiden kırkladı evin her köşesini baştada benibide babasına isabet etse keşke bu sefer bende ona gülerim
Uyuyunca yapabiliyorum yemeğimi..temizlik ve diğer işler için kadın geliyor her hafta yoksa imkansız zaten yaaa...Allahtan eşim çok çok çok yardımcı Allah binlerce razı olsun çamaşırları asar toplar yerleştirir..slm kızlar nasılsnz?
biz iiyiz allaha şükür,yanlız eşim grip olmuş
bebeğe de bulaşır die ödümüz kopuyo..
kızlar normal doğumda kanamalarımız ne zman kesiliyo?
bir de şu dikişler ne zaman eriycek?
ben sıkıldm artk popom tahriş oldu walla ped yüzünden,dikişler de sinir ediyo beni,artık iyilerşseler
bu arada geçmşe biraz baktm ama alntı yapamadm,göğüs uçları için lansinoh kullanıorm benbir de görmcm kınanın ii geldiini söylemişti.
annemn tanıdığı bi dr da sütünü sağ göğsüne sür dio..
dr um da taburcu olrken memişler için hametan yazmıştı.
oğlanın popişe de benm memişe de yarıo şimdi
bu arada ev işleryle aranz nasıl kızlar,ben yapmya çalışıorm ama bebekten fırsat bulamıorm
ama hç rahat diilim yani,ancak yemek yapıorm,bulaşıkları ortadn kaldırıorm ortalığı topluorm havalandryrm fln o kadar.başka bişeye yetişemiorm
ben gündüz oğlumu oturma odasına getiriyorum tv nin sesi oluyo.güneş gören tarafa oturuyorum güneşe tutuyorum cam kenarında falan ki gündüzü geceyi bilsin diye.bi karışırsa yandık inşallah böyle devam eder.
şu canbebenin alt açmaları nasıl işimize yaradı.oğlum süpriz çiş kaka yapınca onun üstüne yapıo hoopp çöpe alttaki alt açmaya bişi olmuyoo
oğluşun üstünü değişti annanesi koltuk altlarını falan sildik yüzünü falan sildikk ohh ferahladııı mis gibi olduuuu
çok şükürrr minik kuzuyu başarıyla yıkadık
canım benimm ağlıyoo önce sonra alışınca biraz sakinliyo banyonun sonlarına doğru
mis gibi yağladımm...emdirdimm şimdii uyuyoo melekler gibi
canım oturma odasında yıkıyoruz biz...ufoyu açıyoruz...halının üzerine bi yaygı falan seriyoruz...küvetinde yıkıyoruz...çok şükür korktuğum kadar olmadı
kızlar normal doğumda kanamalarımız ne zman kesiliyo?
bir de şu dikişler ne zaman eriycek?
ben sıkıldm artk popom tahriş oldu walla ped yüzünden,dikişler de sinir ediyo beni,artık iyilerşseler
bu arada ev işleryle aranz nasıl kızlar,ben yapmya çalışıorm ama bebekten fırsat bulamıorm
ama hç rahat diilim yani,ancak yemek yapıorm,bulaşıkları ortadn kaldırıorm ortalığı topluorm havalandryrm fln o kadar.başka bişeye yetişemiorm
buarada slm kızlar :79:
bugun okuldan arkadaşlarım vardı kızımda bi huzursuzlaştı ağladı durdu normalde sakindir neyse nazar degmez böylece ama milleti de korkuttu kucağımda uyuttum artık
2.gün de yorgun geçtii inş yarın misafir gelmez de kızımla başbaşa kalırım kafamı toplarım tüm ev düzenim bozulmuş bişi ararken annem yada kayınvalideyi arayıp soruyorum nerde dieama Allah razı olsun tüm işimi yaptılar bey gibiymişim de haberim yokmuş onlar gidince anladım [/QUOTE
şimdi bende bey gibiyim annemle kayınvalidem gidince ne yapcam bakalım
bu arda çizelgenizi nasıl değiştirdiniz ya ben apamadım
uykuusz bir gece daha sabah karlı hele hiç uyumadı bıktım şu gaz sancılarından sürekli emmek istiyor emincede kusuyor
yeni topikimiz hayırlı olsun kızlar
eski topiğede üzüldüm yazık terkedilmiş gibi olmuş
amma yazmışsınız 2 gün girmedim 17 sayfa birikmiş
sizin bebikler pek uslu anlaşılan gün boyu topiktemisiniz ayol
bu arada sütüm baya arttı bu arada ama yemdiğim şey kalmıyor ev aktar gibi oldu
büyük kızım felaket huy değiştirdi kıskançlıktan altına kaçırmaya başladı 2 senedir tuvalete kendi gider poposunu kendi temizler sifonu çekip elini yıkayıp gelirdi şimdi 2 sene önceye dönüş yaptı çok çaresizim bazen kızıyorum sabrım taşıyor sonra ağlamaya başlıyorum kardeşini seviyor görünüyor ama sıkarak seviyor sürekli öpmek istiyor herkes büyüğe yapma etme diyor onada moralim bozuluyor bunalımdayız anlayacağınız akşamdan beri kardeş kıskançlığı ile ilgili gezmediğim site kalmadı nerdeyse çocuğun yaptıkları gayet normalmiş kızmayın vs diyor aa bazen insan dayanamıyor hayatındaki ilk tramvayı geçiriyormuş yavrum ona vakit ayıramıyorum bebek sürekli kucağımda memede evdekiler alınca kucağına en fazla 10-15 dk duruyor basıyor yaygarayı büyükte benle yatmak istiyor benle banyo yapmak istiyor eskiden kitap okurdum etkinlik yapardık şimdi bişey yapamıyoruz dün gece yanımda yatarken"annecim seni çok özlemişim" dedi içim parçalandı çok acıyorum ona yavrum benim halbukşi onu hala çok sevidiğimzi bebeğin bakıma ihtiyacı oldugu söyledim kaç kere ama nafile .o bebeği kızkanmıyor aslında beni kıskanıyor halbuki bi anlasa onu canımdan cok sevdiğimiAllah yardımcımız olsun
çok zor günler geçiriyoruz pedagoga gitmeyi düşünüyorum:44:
2 çocuğu olanlar sizde durumlar nasıl? varmı problem bizim gibi
canım benim kızımda arrada bir kapris filan yapıyor normal tabi eski ilgi yokki ama çok seviyor kardeşini birlikte annelik yapıyoruz ona sende dene istersn oyun gibi geliyor
bende hep birlikte yapıyorum kızımla yok bezi değiştirelim yok krem sürelim elldiven giydirelim vs vs ama yinede kıskanıyor sanırım
bugün okula gitti geldi biraz daha iyiyiz bakalım
fatmacım şimdi aklıma geldii bi arkadaşta ikinci çocuğunda buna benxzer sıkıntı yaşamıştı.oda kızına bi bebek almıştı hani şu teferruatlı olandan altı değişilen mama yedirilen türden bi bebek.o bebekle ilgilenirken kızıda yanında oyuncak bebeğine yapıodu aynıları.belki bu tür bi oyunlada alıştırabilirsin.
normal ama zor bir süreçç.kolaylıklar diliyorum valla zorr
ayy çok iyi bir fikir hemen almalıyım sağol sedacım
melocum geçmiş olsun canım inşallah bir dahaki kan değeriniz normal sınırlarda çıkar
kızlarr biz geldik oğlumla;
cumartesi günü saat 16.00 da spinal sezaryenle oğlum dünyaya geldi. kilomuz 3250gr, boyumuz 49 cm. en son ben doğurdum galibakontrol için gitmiştik, nst de kalp atışları iyi çıkmayınca bir saat içinde sezaryene aldı doktor. ve oğlumla kavuştuk. 3. günümüz bugün. geceler uykusuz, memişler yara, sütüm çok yetmediği için oğlum biraz aç, lohusa depresyonumuzda var biraz ama herşeye rağmen dünyadaki en güzel duyguymuş bu... tekrar katılacağım aranıza ama bu aralar çok giremiyorum malum ilk günler özledim sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?