Uyuyunca yapabiliyorum yemeğimi..temizlik ve diğer işler için kadın geliyor her hafta yoksa imkansız zaten yaaa...Allahtan eşim çok çok çok yardımcı Allah binlerce razı olsun çamaşırları asar toplar yerleştirir..
canım benimde çok işime yarıyoo valla kirlenince hooopp atıyorum düşünenden allah razı olsun bu arada bence yıka canım 1 haftayı geçtikten sonra burda okadar yıkayanlar göbeği düşürdü biz 20 gün yıkamadık hala düşmedi walla yıkanınca bebeğin huzurlu oluyo bende hergün siliyodum ama yıkamak bambaşka
ohh canım hadi geçmiş olsun bizde dün yıkadık annemler pazar günü gitmişti atlattık yani yalnız yıkama işini bende aynı dediğin gibi yapıyorum
canım ben normal yaptım kanamam cumadan beri azaldı artık günlük ped kullanıyorum ara ara çok az gelio kotex anydays kullanıyorum hissetmiyorum bile
son dikişm bugun attı ama acısı ağrısı 15. gün gibi geçmişti
ev işleri aynen dedğin gibi 2 gündür yalnızım ve 2 gündür misafir ağarlıyorum zeynep uyuyunca hemen bişilr yapıyorum ortalığı da kucağımdayken felan toparlayabiliyorum bide bizimkiler kucağa alıştırdı illa kucakta olcak işim zor valla canım rahat ol eşin yada gelen gidenler anlayışlı oluversinler artık kolay deil bebiş bakmak nezaman ağlıycağı uyancağı belli olmuyor
Hayırlı olsun bebişin arkadaşım. Benim de bebeğim 13 günlük. Mama vermiyorum ama kendim hemşireyim ordan biliyorum mama susatır canım kaynamış soğumuş su muhakkak vermelisin. Hiç olmazsa 1 2 çay kaşığı kadar. inşallah sıkıntısı geçer geçmiş olsun
Annemle Konuşurken Konu Açıldı da Spiral Taktır Dedi Siz Nasıl Korunmayı Düşünüyorsunuz Korunmayı Düşünüyorsunuzdur Heralde Bi Süre Ayy Bilemedim Hiç Araşyırmadım da Spriali Etrafınızdan Tecrübeli Falan Birileri Var mı Siz Nasıl Korunmayı Düşünüyorsunuz?
Ahh Annem Yaa Bak Beni Nasıl Sorunlara Sürükledi :}
canım valla bende sprial düşünüyorum ama bazı kadınlarda kanama fazlalştırıyomuş
Kızlar bebeğiniz alt alma ve emzirme zamanları dışında sürekli uyuyor mu? ben emzirip altını alıp uyutmaya çalışıyorum ama bazen çok zor dalıyor, 1 satte falan da uyanıyor tekrar. acaba yanlış mı yapıyorum uyutmaya çalışmakla? ama bebekler uyuya uyuya büyürsizinkilerde durum nasıl?
Annemle Konuşurken Konu Açıldı da Spiral Taktır Dedi Siz Nasıl Korunmayı Düşünüyorsunuz Korunmayı Düşünüyorsunuzdur Heralde Bi Süre Ayy Bilemedim Hiç Araşyırmadım da Spriali Etrafınızdan Tecrübeli Falan Birileri Var mı Siz Nasıl Korunmayı Düşünüyorsunuz?
Ahh Annem Yaa Bak Beni Nasıl Sorunlara Sürükledi :}
selam kızlar banyo yaptım rahatladım dikişim üzerindeki bantı çıkardım sarkmış göbeğim ameliyat yerimin üstüne gelior acayip cnm yanıor korse giymem gerek onun içindede duramıyorum offf kaldı sarkmış boş çanta gibi göbek(((((
Kızlar bebeğiniz alt alma ve emzirme zamanları dışında sürekli uyuyor mu? ben emzirip altını alıp uyutmaya çalışıyorum ama bazen çok zor dalıyor, 1 satte falan da uyanıyor tekrar. acaba yanlış mı yapıyorum uyutmaya çalışmakla? ama bebekler uyuya uyuya büyürsizinkilerde durum nasıl?
yok canım nerde ilk günler devamlı uyurdu 10.günden sonra değişti.eğer gzı yoka 2 saat uyuyor uyuttuktan sonra ama gazı varsa emziriyorum göğsümde uyuyor yatağa yatırınca hemen kalkıyor.eğer ağlamayıp bakınıyorsa uyutma bence uykusu gelince uyur zaten ama ağlıyorsa ve huzursuzsa uyutmaktan başka çere yok.
Dr. Browns Biberon Kullanan Var mı Kızlar? Anne Göğsüne Benzer Olanı Hangisi Dar Ağızlı mı Geniş Ağzılı mı Memnun musunuz?
[FONT="Comic Sans MS"
kullanan var mı?[/FONT]
ben kullanıyorum canım ağzı baya dar akışı biraz zor ama hiç gazı olmuyor ve mama hiç dökülmüyor. önce chicco almıştım ondan mama ziyan olabiliyordu ama browns baya ii
kızlar şu hangi yiyeceklerin gaz yaptığı konusunda çok tereddütteym.
örneğin bakla,pırasa,ıspanak,taze fasülye vs.. hangileri gaz yapar biliomsnz?
yada gaz yaptğnı bildiğinz sebzeler neler?
kızlar şu hangi yiyeceklerin gaz yaptığı konusunda çok tereddütteym.
örneğin bakla,pırasa,ıspanak,taze fasülye vs.. hangileri gaz yapar biliomsnz?
yada gaz yaptğnı bildiğinz sebzeler neler?
canım bende bugün aynı konuyu araştırdım nette...kafeinli içecekler,baharatlı yicekler,katkı maddesi olan yiyiecekler,soğan,fasülye,brokoli,limon,pırasa vs baya çok şey yazıyoo...
pırasa kurubaklagiller brokoli karnabahar gibi yiyecekler gaz yapıyomuş canım
ama bunlardanda mutlaka yemek gerekiyomuş bunun içinde iyi çiğnersek eğer gaz yapmazmış ve yavaş yemeliymişiz bizim çok şükür ööle çok büyük gaz problemimiz yok ama yavrucum sürekli kustuğu için zaten gazı çıkmış oluyo şimdi araştırdıkça daha çok üzülüyorum yaa inş bu ilaçlar fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?