slm kızlar valla 2 gündür girip okuyorum bi türlü fırsatım olmadı yazmaya
yeni topiğimiz hayırlı olsun hepimize
biz istanbuldayız sonunda ananenmiz ve dedemiz bizi görünce (daha doğrusu umay hanımı bana hoşgeldin bile demediler onu görünce
) çıldırdılar
uçakla geldik uçak kalkerken ve inerken biraz huysuzlandı ama aprondan çıkmamızla uyuması bir oldu sonra dayımlara gittik zilli kızım bütün gün uyudu orda yüzünü göremediler :))
ama dün huysuzdu yavrucum hiç uyumadı desem yeridir bütün gün memede kalmak istedi ööle olunca artık gecenin sonunda süt gelmez oldu babamda gece gece nöbetçi ezcaneden mama aldı iki fırt çekti uyudu sonra gece 3 saat uyuyunca süt doldu çok şükür tekrar ama sanırım sütüm azalıyo.
bugün dra gittik burda da bi görsün istedim dr medical parka götürdük ileri derecede reflü varmış ve iştahlı bi bebek dedi dr gaviscon verdi kızımada yaa ben hamileyken içtim bol bol şimdide ona verdi bende pomba aldım biraz sağdım sonra içine karıştırdım pompa kullanan anneler 50ml sağdım daha sağsam gelicek gibiydi aslında ama sadece ilaç için sağıyım dedim sonrada emdi kızım az diil sanırım ama benim kızım çok iştahlı olduğu için snırım yetmiyo
(
çok üzüldüm valla bugün sütüm yok diye artık günde 1 kerede olsa mama takviyesi yapıcam belkide kusmaları geçince yeter çünkü aşırı derecede kusuyo ve kusunca yenisini istiyo boşa veriyoz yani
bu arada geçen sağlık ocağında kıyafetlerle 4150 gr gelmişti bugün çıplak 4180gr ve 52,5cm olmuş kızım
aman amma konuştum beee sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamdım henüz