- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar günaydın
bişi sorucam.sağlık ocağından d vitamini veriyolarya hani 15.gün başlayın diyolar.sağlık ocağında günde 3 damla ver dediler.çocuk doktorumuz 4 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz? bi de 3 ayrı öğünde mi veriyosunuz? kaç saat arayla veriyosunuz???
canım banada sağlık ocağından verdiler 3 damla dediler
doktorumda anlatırken 4 damla dedi ama bu 5 olur elinden kaçar fazla akar bazen 3 olur oraya takılma önemli diil dedi.
slm kızlar nasılsınız?
bizim bi problemimiz var yaklaşık 2 gündür hem kızımda hem bende acaip gaz problemi var?yazık yavrum uyuyamıyo sancıyla uyanıyo....gece bende resmen kıvrım kıvrım kıvrandım sancıdan....bi de ben kabız oldumm şimdi bi fincan form çay içeyim diye düşündüm ama kızıma zarar verir mi bilmiyorum....yardım
dün doktora sordular tvde kadın emziriyomuş bitkisel çaylardan içeyimmi diye sordu
doktorda içme dedi emziriyosan sabret içme öyle çaylardan dedi içeceksen ıhlamur rezene anason papatya çayı falan iç dedi.
ben rezene içiyorum sanki biraz fayda ediyo ama olacağı varsa oluyo dünden beri bizde gaz sıkıntısındayız.bide annemler senin sütünden alıyo üşütüyosun diyolar pek bi fena üzülüyorum.napimm çorap patik terlik giyiyorum yelek çıkmıyo üstümden ama dün banyo yaptım sütyenimi takayım krem süreyim derken 5 dakka falan öyle çamaşırla kaldım o arada oldu diyo annemm