- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
kızlarr biz geldik oğlumla;
cumartesi günü saat 16.00 da spinal sezaryenle oğlum dünyaya geldi. kilomuz 3250gr, boyumuz 49 cm. en son ben doğurdum galibakontrol için gitmiştik, nst de kalp atışları iyi çıkmayınca bir saat içinde sezaryene aldı doktor. ve oğlumla kavuştuk. 3. günümüz bugün. geceler uykusuz, memişler yara, sütüm çok yetmediği için oğlum biraz aç, lohusa depresyonumuzda var biraz ama herşeye rağmen dünyadaki en güzel duyguymuş bu... tekrar katılacağım aranıza ama bu aralar çok giremiyorum malum ilk günler özledim sizleri...
kızlarr biz geldik oğlumla;
cumartesi günü saat 16.00 da spinal sezaryenle oğlum dünyaya geldi. kilomuz 3250gr, boyumuz 49 cm. en son ben doğurdum galibakontrol için gitmiştik, nst de kalp atışları iyi çıkmayınca bir saat içinde sezaryene aldı doktor. ve oğlumla kavuştuk. 3. günümüz bugün. geceler uykusuz, memişler yara, sütüm çok yetmediği için oğlum biraz aç, lohusa depresyonumuzda var biraz ama herşeye rağmen dünyadaki en güzel duyguymuş bu... tekrar katılacağım aranıza ama bu aralar çok giremiyorum malum ilk günler özledim sizleri...
mrb arkadaslar ben mart annesi olacaktım 37 haftalık dogum yaptım 14 subatta kızım geldi sezaryanla dogum yaptım subat annesi oldum.kızım geceleri cıglık atar gibi aglıyor 5 saat öyle gecirdik dün gece ne yapacagımı sasırdım emzirince susuyor ama ac degil biliyorum cekince basıyor cıglıgı
slm kızlar valla 2 gündür girip okuyorum bi türlü fırsatım olmadı yazmaya
yeni topiğimiz hayırlı olsun hepimize
biz istanbuldayız sonunda ananenmiz ve dedemiz bizi görünce (daha doğrusu umay hanımı bana hoşgeldin bile demediler onu görünce) çıldırdılar
uçakla geldik uçak kalkerken ve inerken biraz huysuzlandı ama aprondan çıkmamızla uyuması bir oldu sonra dayımlara gittik zilli kızım bütün gün uyudu orda yüzünü göremediler :))
ama dün huysuzdu yavrucum hiç uyumadı desem yeridir bütün gün memede kalmak istedi ööle olunca artık gecenin sonunda süt gelmez oldu babamda gece gece nöbetçi ezcaneden mama aldı iki fırt çekti uyudu sonra gece 3 saat uyuyunca süt doldu çok şükür tekrar ama sanırım sütüm azalıyo.
bugün dra gittik burda da bi görsün istedim dr medical parka götürdük ileri derecede reflü varmış ve iştahlı bi bebek dedi dr gaviscon verdi kızımada yaa ben hamileyken içtim bol bol şimdide ona verdi bende pomba aldım biraz sağdım sonra içine karıştırdım pompa kullanan anneler 50ml sağdım daha sağsam gelicek gibiydi aslında ama sadece ilaç için sağıyım dedim sonrada emdi kızım az diil sanırım ama benim kızım çok iştahlı olduğu için snırım yetmiyo(
çok üzüldüm valla bugün sütüm yok diye artık günde 1 kerede olsa mama takviyesi yapıcam belkide kusmaları geçince yeter çünkü aşırı derecede kusuyo ve kusunca yenisini istiyo boşa veriyoz yani
bu arada geçen sağlık ocağında kıyafetlerle 4150 gr gelmişti bugün çıplak 4180gr ve 52,5cm olmuş kızım
aman amma konuştum beee sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamdım henüz
canım kremle falan idare etmeye çalışıyorum yaa..en son tereyağı dedi sevim burda tereyağı da sürdüm..
biz erdinç beye gidiyoruz canım ilk baştan beri o baktı ona gidiyoruz
canım kremle falan idare etmeye çalışıyorum yaa..en son tereyağı dedi sevim burda tereyağı da sürdüm..
biz erdinç beye gidiyoruz canım ilk baştan beri o baktı ona gidiyoruz
gözde çok sevindim annene kavuşmanaa....ne zorlu günlerdi çok şükür geçti.
mama takviyesini doktora sor.. canım
canım elvin doğduğundan beri o bakıyor biz çok memnunuz bilmiyorum halil beyi de araştır istersennası bi adam o... memnunmusunuz... bizim kıza arif bey baktı... tam küt bi adam...1.gün bebeğe bakmaya geldi zaten tutamıyom çocuğu...lank diye kucağıma attı...anam çocukta bende afalladık..bizim arkadaş halil beye gitmişte...ondan randevu alduk...ama erkanda erdinç bey iyi demişti..bak pişman oldum...ondan randevu alsaydımmı acaba keşke...
aklımda olsunbu arada gögüs ucuna direk novuxol krem sürüyom direk...yoksa ağlıyodum 2 gün önce
saol canım valla çok zor günler geçirdik ama çok şükür geçti şimdi.
bugün dr sordu ne veriyosun diye dün gece biraz mama verdik dedim ne verdin dedi aptamil 1 numara dedim tamam dedi.ama reflülü bebekler için özel mamalar varmış bilseydim ondan alırdım ama neyse bakalım
bu arada şimdi yine sağdım sütümü gavisconu içine karıştırmak için devam etsem gelirmiydi bilmiyorum ama 25 ml geldi ne kadar olunca yeterli diyebilriz ki acaba
kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama 30 cc süt ne yazıkki çok az. benim kızım 11 günlük ve tek seferde 60-70 cc içebiliyor. 30 cc ile çocuk çok çok az kilo alır...
bizimde aynı oluyo hatta ıkınırken burnundan bile çıkıyo süt sonra başlığyo çığlıklar
benim oğlumda emziği pek sevmiyo karnı tok gazı yokken de aglıyosa artık huyszluğundanda aglıyo olabilir şerbetli su yaptım bandırıp veriyorum emziği duruyo alışana kadar böyle artık
arkadaşlar 13 gün oldu sezeryan olalı korse takan varmı aramızda????
artı ben ameliyat yerimin bandajını daha açmadım bantları çıkarmayan varmı?
bebişim banyo yaptı bugun ayaklarında göbeğinin oralarda ve burnunda soyulmalar var bebe yağı sürsemmi sizdede soyulmalar varmı?
Sağlık ocağından ebe aradı elvinin tshı yüksek çıkmış topuk kanına göre
tekrar kan alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?