2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi olmana çok sevindim ne güzel...kötü durumda bile olsan ne kadar çok enerjik yazmışsınn

hayırlı olsun canım

fadimecim ben lilypie dan yaptım canım hazırladığın cizelgeden sonra html deki linki profil bilgilerindeki çizelgeye kopyalıyosun canım anlatamamış olabilirim :26: :44:

slm kıslar nasılsnz.bız kızımla buyuyos resmen buyuyorum hergun yenı bısı ogrenyorm mıngm sayesinde.ılk gunlerde lohusa send.grdm annem gdnce ama atlatyorum kızım sayesnde bıde havalar soguk dıe 15gundur cıkmadk bıyere oda etkıledı ama dun kuafore gttm sacımı kestrdm kas aldrnca morelm yerıne geldı.sızın durumlar nasıl bebısler uyku duzenı.bıs her aksam 9da odamza cekilyorus ama 1 buluyo uyumamz kızım kendı saatını bulmus dıorus.gazımz var ama zinco bıras ıyı geldı.buarada yenı topkgmz hayrlı olsun.hepnzı ck optm.

Annelik nekadar fedakar nekadar ulu yüce bir duyguymuş... sabah bebeğimin topuğundan kal alırlarken acı çekecek die ondan almayın benden alın diyesi geliyo insanın hani kahpe bizanstaki süt anne vardı ya onu şimdi anlıyorum,,,sonra göğsüm yara die sütü pompayla çekiyorum bebeğim kaşıkla doymadığı için biberonla veriyorum o plastik kabı kıskanıyorum emzirirkenki mutluluk çok güzel çünkü yavrum elini elime getiriyo sütü yüzüne fışkırtıyo,,,emzik aldım doyduğunu unutup karnını şişirmesin diye şimdide kendimi suçlu hissediyorum sanki saatlerdir bişiy yemedide ben onu kandırıyormuşum gibi canım acıyo...Allahımın mucizesi ne güzelmiş şükürler olsun

mrb arkadaslar ben mart annesi olacaktım 37 haftalık dogum yaptım 14 subatta kızım geldi sezaryanla dogum yaptım subat annesi oldum.kızım geceleri cıglık atar gibi aglıyor 5 saat öyle gecirdik dün gece ne yapacagımı sasırdım emzirince susuyor ama ac degil biliyorum cekince basıyor cıglıgı

slm kızlar valla 2 gündür girip okuyorum bi türlü fırsatım olmadı yazmaya
yeni topiğimiz hayırlı olsun hepimize
biz istanbuldayız sonunda ananenmiz ve dedemiz bizi görünce (daha doğrusu umay hanımı bana hoşgeldin bile demediler onu görünce ) çıldırdılar
uçakla geldik uçak kalkerken ve inerken biraz huysuzlandı ama aprondan çıkmamızla uyuması bir oldu sonra dayımlara gittik zilli kızım bütün gün uyudu orda yüzünü göremediler :))
ama dün huysuzdu yavrucum hiç uyumadı desem yeridir bütün gün memede kalmak istedi ööle olunca artık gecenin sonunda süt gelmez oldu babamda gece gece nöbetçi ezcaneden mama aldı iki fırt çekti uyudu sonra gece 3 saat uyuyunca süt doldu çok şükür tekrar ama sanırım sütüm azalıyo.
bugün dra gittik burda da bi görsün istedim dr medical parka götürdük ileri derecede reflü varmış ve iştahlı bi bebek dedi dr gaviscon verdi kızımada yaa ben hamileyken içtim bol bol şimdide ona verdi bende pomba aldım biraz sağdım sonra içine karıştırdım pompa kullanan anneler 50ml sağdım daha sağsam gelicek gibiydi aslında ama sadece ilaç için sağıyım dedim sonrada emdi kızım az diil sanırım ama benim kızım çok iştahlı olduğu için snırım yetmiyo (
çok üzüldüm valla bugün sütüm yok diye artık günde 1 kerede olsa mama takviyesi yapıcam belkide kusmaları geçince yeter çünkü aşırı derecede kusuyo ve kusunca yenisini istiyo boşa veriyoz yani
bu arada geçen sağlık ocağında kıyafetlerle 4150 gr gelmişti bugün çıplak 4180gr ve 52,5cm olmuş kızım
aman amma konuştum beee sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamdım henüz

selam canım
hayırlı olsun bebişin muhtemelen gaz sancısı yaşıyordur. Aynı bizde öyle olduk geçen hafta gece acile gittik Dr ne kadar gazını çıkarsada hepsini çıkaramıyo ondan yapıyo dedi karnına ve ayaklarına sıcak havlu koy dedi yada arabayla gezdirmekte iyi gelir dedi ee ilaçta verdi sancı için dün gece yine aynısını yaptı sıcak havluyu beline yaklarına sardım emzirdim uyudu ama yinede kontrolde dr una söle ...

arkadaşlar merhaba
sezeryanımla ilgili çok şükür hiç bi sorun yaşamadım
1 haftada eser kalmadı diyebilirim
kızım da dünya tatlısı...

ama ama ama ama
kızımı emziremiyorum
hazır mama verdim 4-5 kez..
ya da sütümü sağıp biberonla verdim
deprAsyona girmemek için kendimi zor tutuyorum
çok duygusalım
eşim de bugün hiç istemeye istemeye iş gereği kayseriye gitti
onsuz da durmak istemiyorum ne kadar başka bakanım olsa da..

bi bebek doktora gidince onun yanında löp löp emer de eve gelince ve memeyi görünce neden bas bas baaarır kii
walla doktorda sallanan sandalye vardı bugün siparişi verdim yarın gelecek inşallahh
belki keramet ondadır
kendimi hiçç iyi hissetmiyorum inşallah her şey yoluna girerrr...
herkese sağlık ve sevgi diliyorum......

CANIM benim moralini yüksek tut dut kurusu sütü arttırırmış
moral olmazsa bebeğe de faydalı olamazsın

gözde çok sevindim annene kavuşmanaa....ne zorlu günlerdi çok şükür geçti.
mama takviyesini doktora sor.. canım

melocuum naber...bebiş nasıl...emzirme durumları ne alemde...benim memişler pert olduda..yanlışmı emziriyom ne...bu arada dr a kime gidiyon biz halil beye konakta perş gününe randevu aldıkta....

canım kremle falan idare etmeye çalışıyorum yaa..en son tereyağı dedi sevim burda tereyağı da sürdüm..

biz erdinç beye gidiyoruz canım ilk baştan beri o baktı ona gidiyoruz

canım kremle falan idare etmeye çalışıyorum yaa..en son tereyağı dedi sevim burda tereyağı da sürdüm..

nası bi adam o... memnunmusunuz... bizim kıza arif bey baktı... tam küt bi adam...1.gün bebeğe bakmaya geldi zaten tutamıyom çocuğu...lank diye kucağıma attı...anam çocukta bende afalladık..bizim arkadaş halil beye gitmişte...ondan randevu alduk...ama erkanda erdinç bey iyi demişti..bak pişman oldum...ondan randevu alsaydımmı acaba keşke...

bu arada gögüs ucuna direk novuxol krem sürüyom direk...yoksa ağlıyodum 2 gün önce

gözde çok sevindim annene kavuşmanaa....ne zorlu günlerdi çok şükür geçti.
mama takviyesini doktora sor.. canım

saol canım valla çok zor günler geçirdik ama çok şükür geçti şimdi.
bugün dr sordu ne veriyosun diye dün gece biraz mama verdik dedim ne verdin dedi aptamil 1 numara dedim tamam dedi.ama reflülü bebekler için özel mamalar varmış bilseydim ondan alırdım ama neyse bakalım
bu arada şimdi yine sağdım sütümü gavisconu içine karıştırmak için devam etsem gelirmiydi bilmiyorum ama 25 ml geldi ne kadar olunca yeterli diyebilriz ki acaba

canım elvin doğduğundan beri o bakıyor biz çok memnunuz bilmiyorum halil beyi de araştır istersen
bu arada gögüs ucuna direk novuxol krem sürüyom direk...yoksa ağlıyodum 2 gün önce
aklımda olsun

bilmiyorum gözdecim ya bebekten bebeğe değişir herhalde

kızlarrrr

sahalara geri döndümm
bebeğim doğalı tam bir hafta oldu ama ben bebeğimi hala doyasıya emziremedimm..hiç sütüm gelmedi ilk 4 gün ..sağmaya başladım geç te olsa şimdi ikisinden max 30 cc çıkıyor..ama şükür en azından tamamen mamaya bağımlı değil bebem..ama şimdiki sıkıntımda benim sıpa oğlum mememi reddediyoo..itiyo, mıncıklıyooo..basıyo çığlığıı...
başaracam biliyorummm..
ama moralim çok bozuluyo..plastik eşyaları kıskanmaya başladımmm..
bir sürü şey içiyorumm humana, çaylar sular kompostolar, çaylarrrr allahım yaaaaaaaaa:))

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama 30 cc süt ne yazıkki çok az. benim kızım 11 günlük ve tek seferde 60-70 cc içebiliyor. 30 cc ile çocuk çok çok az kilo alır...

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama 30 cc süt ne yazıkki çok az. benim kızım 11 günlük ve tek seferde 60-70 cc içebiliyor. 30 cc ile çocuk çok çok az kilo alır...

Maşallah prensese. Canım nasıl anlıyorsun o kadar içtiğini? Yani seni emiyor diye biliyorum ben. Bizimki yeni yeni 90 cc ye geçti. Benim minik ilk 1 cc ile beslenmeye başlayınca bu bana çoook geliyor:)) 30 cc içirdiğim zamanlarda ne çook sewinirdim ne günlerdi: ))))))

benim minik emziğin ucunu yalayıp şerbetini aldıktan sonra ağzından atıyor uyanık:) hatta midesi bulanıyor,kusacak gibi oluyor

ben kullanıyorum korse,hastaneden çıktığım 6. gün başladım kullanmaya. bandajımıda doktorum ilk gün çıkardı,banyo edebilmem için streç bi bandaj taktı onuda 4. gün çıkardı steril etti ve bitti.

benim kızımın ayaklarında soyulmalar var,zamanla düzelecek,banyo ede ede atacaklar o derileri.

Sağlık ocağından ebe aradı elvinin tshı yüksek çıkmış topuk kanına göre
tekrar kan alınacak

melocum benide bu sabah aile hekimliğinden aradılar,bebeğin 2. topuk kanını yaptırmamışsınız dedi,şaşırdım nereden haber almışlar hemen,gerçekten doğum yaptığım hastaneye çağırdıkları halde 2. topuk kanını aldırmaya götürmemiştim kızımı,eşim çalışıyordu kimse yoktu beni götürecek öylece kalmıştı,bugün aile hekimliği tarafından aranıldım,telefondaki hekim mutlaka perşembe günü saat 10 da gelin topuk kanını alalım,ilk yapılan tam sonuç veremeyebiliyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…