kesinlikle yardımcı oluyorsun benim tüp bebek ilk denemem olacak ve ben bu konuda her yazıyı her dr araştırıp okuyorum. mustafa bahçeçi ve ulun uluğ ismini çok duydum birde göztepe medical de serdar bey varmış ben ocak ayında istanbula gelip tedaviye başlayacağım ama ondan önce dr karar verip irtibata geçip ona göre gelmem lazım sizlerin fikrine ihtiyacım var.
şimdiden herkese teşekkür ederim
canım ben ilk iki denememi ulun uluğ ile yaptım ikside negatif...bahçeciye gelince parayı alıken herşeyinizle bn ilgileneceğim diye söz veriyor hastalarına fakat transferi bile asistanlarına yaptırıyor ki en önemli aşamadır transfer.Ulun bey iyi hoş fakat ilk denememizde şekil bozukluğu da olduğunu bize sonuç açıklarken açıkladı.sonraki denemede de negatif çıkınca neden olumsuz oldu bilmiyorum diyip çıktı işin içinden.şimdiki doktoruma göre labratuar hatası var.ha birde bize tese yapalım size dedi ulun bey aynı merkezde çalışan ürolog emre beyde gerek yok sperm çıkışı var neden böyle bişe istedi anlamadım dedi.(ama ben anladım tese binbeşyüz lira)düşünün ya biyopsi bile değil direkt tese.ben biraz daha raştır derim ama tabiki senin kararın...