Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazemiiiir nerelerdesin? Yarın 10 da ART deyim eğer gidersen beni buuul.. 9.45 te gidicem 10 da histereskopim var.
Nazemiiiir nerelerdesin? Yarın 10 da ART deyim eğer gidersen beni buuul.. 9.45 te gidicem 10 da histereskopim var.
enisecim dediğim gibi ben de arkadaş önerisiyle gittim bahçeciye doktorum burçak erzik çok ilgili ve açıklayıcı konuştu memnun kaldım sen istanbula gelince nerede kalıcaksın sorun olmaz mı?
cnm benim şimdiden inş herşey güzel geçer dualarım seninle
canım sana geçmiş olsun benim 10 günden fazla var gitmeme adet olana kadar gitmeyeceğim en son 8 inde ART deydim
Allah yardımcın olsun canım inşallah bu sefer olurben de ocağın birinde iğnelere başlıcam.bahçeciye gidiyorum.2. denemem.
seni cok iyi anlıyorum canım..Allah hepimize sabır versin..
bu arada sanırım bir tek ben dondurulmuslarla tup bebek yaptıracagım.. bu benim ikinci denemem kızlar.. ilki tuttu ikiz gebelik olustu ama maalesef keseler bos cıktı..Allah hepinizi korusun bu yasadıklarımdan..
benim de ocak'ta olacak kısmetse ama tarih veremiyorum malum regl min gunu sapıttı sasırdı bunye
slm kizlar bende belcikadan yaziyorum yas 23 problem esimde sperm azligi ve zayifligi 2 kere denemem oldu ocakta tekrar baslicam tedaviye allah hepimizin yardimcisi olsunn dualarimizi kabul etsinnn hayirli haberlerinizi bekliyorumm
edavuca senin ilk denemen mi sorunun neydi acaba?
Arkadaşlar herkese selam,
Öğleden sonra dışarı çıktım yazan yazana :)
Alman Hastanesi tüpbebek bölümbaşkanı bana dedi ki, transfer sonrası ilk gün yat dinlen ! sonra da uçağa atla ve tatile git ! sonra yatmak sana sadece stres getirir, kafandan olayı çıkar atla zıpla. Basketçiler, hostesler nasıl hamile kalıyorlar ? sonuçta içine yerleştirdikten sonra normal bir hamilelikten bir farkı yok, olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Kalacaksa kimse gönderemez, gidecekse kimse tutamaz !
İStanbulda 4 merkez en iyisi. Memorial, Bahçeci, Amerikan ve Alman. Ben ilk denemi Amerikanda yaptım ve memnun kalmadım. transfer yumurta toplama işlemlerinde devlet hastanesi mantığı güdülmüş seni abuk sedyelerde bi başına yatırıyorlar ilgilenen yok, rezillik.. 2. denememi Bahçeci kliniğinde direk Mustafa Bahçeci ile deneyeceğim. 4000 tl + ilaçlar. Mustafa BEy'i çok beğendim çok aklı başında pozitif, babacım diye sarılasım geldi ama aralarda birşey sorayım falan derseniz hemşirelerle muhattapsınız, ben kendisine mail attım cevap vermedi !
Bugün yinyoga yaptım, 1.5 saat boyunca oramı buramı gerip oturdum. Ama çok iyi geldi, çok komik ve garip yumurtalıklarımla konuştum. O kadar bir başıma kalıp düşünmeyevaktim oldu ki, onlarla konuştum ve bana çok iyi geldi, soru sordum cevap verdiler ( hayır henüz kafayı yemedim !) bol su iç, sigara içmedediler. Pempe ışıklar gönderdim. Herkese tavsiye ederim. Ben 7 sene önce kanseri yendim, hem de %60 gidiciydim ama burdayım gördüğünüz gibi. O zaman da içimdeki tümörü hissetmiştim kafamda onu temizledim,minik adamlar gönderdim temizlediler, ona beynimle baskı yaptım ve tabii ki korkunç bir tedavi sürecinden sonra iyileştim. Herkese kendisiyle konuşmayı tavsiye ediyorum.
Lotus, Seda Diker diye bir kadın var, internetten buldum. Tüp bebek koçluğu yapıyor, 3 ay öncesinden başlıyormuş bugün randevu almak istedim Şubat'a verdiler. 4-5 seans yapıyor içinizdeki korkuları, bilinçaltı ne var hipnotive ve bilimum bir sürü teknikle iyileştiriyormuş. Randevu 1-2 saat sürüyormuş ve 300 tl. ilgilenen olursa internetten baksın. gerçi benim ikinci denemem ocak ayında ama olur da olmazsa diye randevu aldım, arada boşalma olursa beni arayacaklarını söylediler. Yeri Erenköy'de.
Çenem düştü, umarım yazdıklarım size yardımcı olur. Herkese sevgiler
Happy
evet canım tüp bebek transferimi ilk defa yaptıracağım daha önce 2 kes aşılama yaptırdım negatif sonucum bende polikistik over var yumurtalarım tam anlamıyla gelişmiyor
pol. ov.send için glucophage kullanıyor musun ? ben gizlişeker için aldım ama bende de p.o.s. var o yüzden doktor önerdi, 2 aydır kullanıyorum. ilk denememde 12 yumurta gozukuyordu 6 tanesi boş çıktı pos yüzünden miydi acaba ?