SElamlar..
Amerikan hastanesi işi biraz tavuk çiftliğine döndürmüş. Benim kendi jinekoloğum da o hastanede hatta tüp bebekçi idi ve seneler sonra ben şansına tam olduğum yerde tedavi görme şansına eriştim.
Bana genel olarak pahalı ve çok suratsız geldiler. seni yumurta toplama ve yerleştirmede çok yalnız bırakıyorlar kocamı içeri almadılar tek başıma kaderime terkedildim ağrımoldu yalnızbaşıma giyindim bir yardım eden olmadı vs vs.. ben istanbul çevresinde çok araştırma yaptım, alman hastanesinin eski ekibi Mustafa BAhçeci başkanlığında bahçeci kliniğini kurmuş, yerleriyepyeni, çok geniş herkese özel odalar ve fiyatı amerikan hastanesinden daha ucuz 4000 tl + ilaçlar. amerikan ilk denemede 5300'lerde falandi sanirim bize eski hasta oldugum icin indirim yapmislardi. bahceci icin fazlabirsey diyemeyecegim ama adam ne yaptigini biliyor gibime geldi, daha ilgili ama cok daha yogun ! istanbula geceleceksiniz amerikan, bahceci ya da memorial hastanesi olabilir, bir de alman hastanesi. onun disinda digeryerlerin cok farki olacagini sanmiyorum. kolay gelsin.
evet canımm bende çok araştırdım.. memorial, bahçeçi amerikan hastanesi alman hastanesi bunlar başı çekiyor... bahçeçinin anadolu yakasında da hastanesi var orda ilaç dahil 5000 tl dediler bana .. aklınızda olsun... gidenler çok memnun.