tabiki kızlar...biz oraya emre bakırcıoğlu sayesinde gittik ilk önce.ilk başvurduğumuz merkez eurofertildi ama memnun kalmadık.sonra ürolog araştırdıkemre beyi bulduk gayet memnun kaldık.sonra o da bizi ulun beye yönlendirdi.görüştük ve başladık.bende herhangi bi sorun görünmedi.adetlerim ve hormonlarım düzenli.sadece sperm sayısı az dedi ulun bey.ilki kısa protokoldü.13 yumurta toplandı 1 i boş çıktı ama yumurtalarım da kalıteliydi.8 tanesi döllendi.3 ü transfer edildi.diğerleri gelişmediği için imha...sonra negatif sonuç aldık.normal dedim yani ilkinde olacak diye bi kanun yok sonuçta.ama ulun bey sonucu açıklarken aslında sizde şekil bozukluğuda vardı dedi.şok oldum tabi madem böyle bir şey var neden baştan söylemiyorsun değil mi?
sonra eşime dedim ki benim buraya güvenim kalmadı merkez değiştirelim inat etti oraya gidelim diye eksiklerimizi daha iyi biliyorlar aynı hatayı yapmazlar dedi.neyse gittik.birde özel yaptırıyoruz biz.fiyat konuşuyoruz yasemin hanım var orada psikolog ve de para işlerine bakıyor.5 bin tl fiyat çıkardı ilaçlarda onlardan bi önceki tedavide olduğu gibi.sonra tam çıkarken bize dedi ki bu da olmazsa eğer size yardım ederim üçüncüde devlet raporu alırız.ben yine şok tabi.ama eşime nasıl yalvarıyorum bırakalım burayı diye.yok tutturdu orada yapalım.iyi dedim hayırlısı...sonra uzun protokol uyguladılar.14 yumurta çıktı 2 sinin içi boş.7 si döllendi.bi tanesi blast seviyeye geldi.yeni kanun gereği 1 tane sini 5 .gün transferi yaptılar.diğer kaliteli dedikleri yumurtalar NEDENSE gelişmedi ve yine imha.ikinci tedaviye başlamadan önce ulun bey spermlerin iyi inceleceğini söyledi.sonuç açıklanıncada biz sperm seçmedikki dedi.büyütme mikroskopları yokmuş.genetik testlerimiz falan temiz ama şekil bozukluğu için bakmaları lazım.sonra dediğim gibi tese istedi emre bey itiraz etti.sonra araştırdık işte uzun süre lemi ibrahimoğlunu bulduk.ben 2. denememde yataktan 86 kilo ile kalktım.gidince bana dediği ilk şey zayıflaman lazım oldu ve şeker hastası olabilirsin sen dedi.doktora yönlendirdi ki doğru çıktı.gizli şeker hastasıyım.şuan 76 kiloya düştüm.zayıflamadan tedaviye başlamıyor.ve de bu emriyolardan geriye hiç kalmamaış olması çok ilginç bence labratuar hatası var dedi.işe böyle çok yazdım farkındayım kusura bakmayın
hayır hiç kusura bakmıyoruz malesef ki sen bu konuda tecrübelisin yazdıkların çok önemli bu durumda iki dr eliyorum.şuan elimde bir tek serdar koç kaldı serdar bey göztepe medikal de bu dr hakkında bilgin var mı?