• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ben Süleyman beyle görüştüm bana onu önermişlerdi.. ilk görüşme gayet iyi geçtiiii çok ilgiliydi detaylı izah ettiii. ama bilemiyor insan ciddi paralar yatırıyoruzz... karşılığında birde ilgisizlik insanı deli ediyor. :53:52::52::52:

çok büyük rant dönüyor bu işte benim kuzemin sağlık çalışanı neler anlatıyor.başkasının spermini bile kullanan doktorlar varmış.Rabbim vicdanlıların eline düşürsün inşallah....

çok büyük rant dönüyor bu işte benim kuzemin sağlık çalışanı neler anlatıyor.başkasının spermini bile kullanan doktorlar varmış.Rabbim vicdanlıların eline düşürsün inşallah....

aynen öylee... yaa ben 4 yıldır araştırıyorum işin içinden çıkamadım... ama şöyle birşeyde varkiii bu işin en iyileri dört.. memorial şişlii.... bahçeçi.. alman ... amerikannn.... teknolojik olarak en iyisi bunlar... bunların dışındaki klinikler ( istanbul için geçerli) ben çokda yeterli görmedimm... birçoğu rant için rezillik diz boyu... içine girmeyince görünmüyorr... ilk denememde biraz bedelden kısmak için başşka bir hastane denedim ama binpişman oldumm. bu sefer en azından bunlardan birine gideceğim. çünkü böyle rezilliklere ihtiyaç duyma oranları diğerlerine göre daha düşük çünkü zaten tıklık tıklım kliniklerr:26::26:

ama jine med var birde onu da duydum iyi diyee yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim

Son düzenleme:
aynen öylee... yaa ben 4 yıldır araştırıyorum işin içinden çıkamadım... ama şöyle birşeyde varkiii bu işin en iyileri dört.. memorial şişlii.... bahçeçi.. alman ... amerikannn.... teknolojik olarak en iyisi bunlar... bunların dışındaki klinikler ( istanbul için geçerli) ben çokda yeterli görmedimm... birçoğu rant için rezillik diz boyu... içine girmeyince görünmüyorr... ilk denememde biraz bedelden kısmak için başşka bir hastane denedim ama binpişman oldumm. bu sefer en azından bunlardan birine gideceğim. çünkü böyle rezilliklere ihtiyaç duyma oranları diğerlerine göre daha düşük çünkü zaten tıklık tıklım kliniklerr:26::26:

doktoruma güveniyorum şimdilik...bi başlayalımda bakalım hayırlısı....

amin hepimizin...nasıl çekiliyor bu film ameliyat gibi mi:18:

yok canım ağrı kesici veriyorlarr öncesinde ama anestezi ile çeken yrlerde varmış. ben normal yaptrıdımm. rahime bir aletle giriliyor ilaç veriliyor ve o anda röntgen çekiliyor . sıvının hareketiyle anlıyorlar zaten.. eğer tıkanıklık varsa. sıvı ilerleyemiyor filmde belli oluyor. birde rahim anomalisi varsa çıkıyor örneğin bazı kişilerde rahim şekli düşük sebebi olabiliyor.. bana doktor seninki hafif eğik ama sorun olmaz biraz daha eğik olsa düşük yapma riskin yüksek olurdu dedii. sen etraflıca konuş canım doktorunlaa

prof dr lemi ibrahimoğlu çapa tippın profu ama florance nightingale de yapacakmış tedavimi.tamam ben konuşacağım tüm bunları.sizdeki problem ne canım...

o hastane çok pahalı yaaaa.. raporlamı yaptırıyorsun..? bu arada çapanın doktorları çok iyi diye duymuştum.. benim sorunum tüplerim tıkalı iki yıl önce ilk denememi yaptık olumsuz ... şimdi önce ameliyat hemen peşinden tüp bebek.. anca ameliyat için 3000 lira istedi merkez bana apır geldi biraz... daha uygun bir yer araştırıyorum ama operasyon ince olunca güvenmiyor insan...

o hastane çok pahalı yaaaa.. raporlamı yaptırıyorsun..? bu arada çapanın doktorları çok iyi diye duymuştum.. benim sorunum tüplerim tıkalı iki yıl önce ilk denememi yaptık olumsuz ... şimdi önce ameliyat hemen peşinden tüp bebek.. anca ameliyat için 3000 lira istedi merkez bana apır geldi biraz... daha uygun bir yer araştırıyorum ama operasyon ince olunca güvenmiyor insan...

yok diğer taraflarla aynı fiyat verdi.benim doktorum ekibi ile gidiyor hastanelere o yüzden pek fiyat farkı olmuyor.evet çapa çok iyiymiş bütün yeni teknikleri önce orada deniyorlarmış...:emir_bebek:

Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

çok geçmiş olsun dediğin gibi geç olsun güç olmasın sonu hayırlı olsun

yok diğer taraflarla aynı fiyat verdi.benim doktorum ekibi ile gidiyor hastanelere o yüzden pek fiyat farkı olmuyor.evet çapa çok iyiymiş bütün yeni teknikleri önce orada deniyorlarmış...:emir_bebek:

canım ne kadara yaptıracaksın.. ayrıca bizde o doktora gitmek istesek direk görüşüyormu nasıl ulaşabiliryoruz... florencc hastanesinde sürekli varmııı ? ay ne çok soru varmışşş :1::1::1:

canım ne kadara yaptıracaksın.. ayrıca bizde o doktora gitmek istesek direk görüşüyormu nasıl ulaşabiliryoruz... florencc hastanesinde sürekli varmııı ? ay ne çok soru varmışşş :1::1::1:

olacak tabiki soru paylaşacağız ki derdimize derman bulalım dimi:81:tabiki görüşüyor.hastanede sürekli yok bildiğim kadarıyla çapaya gidiyor ders vermek için.ben özel muayenehanesinde görüştüm.nişantaşında yeri.muayene ücreti 300 tl.1500 dolar + 1000 ila 1500 tl arasıda ilaçlar dedi bana.ama dolar 1800 de olabilir tam hatırlamıyorum.:82:

iyim çok şükür canım
gribim hala
geçmedi

evt canım bu sene nedense herkes aynı sııntıdan muzdarip.. ben bile hayatımda ilk defa bu sene oldum ... iki aydır bronşit tedavisi gördüm... şimdi hafifledi çok şükürr... aman dikkat et tedaviden önce vücudumuzu mikroplardan arındıralım :21::21:

olacak tabiki soru paylaşacağız ki derdimize derman bulalım dimi:81:tabiki görüşüyor.hastanede sürekli yok bildiğim kadarıyla çapaya gidiyor ders vermek için.ben özel muayenehanesinde görüştüm.nişantaşında yeri.muayene ücreti 300 tl.1500 dolar + 1000 ila 1500 tl arasıda ilaçlar dedi bana.ama dolar 1800 de olabilir tam hatırlamıyorum.:82:

canım fiyatıı uygunmuş yaaa.... bende mi ona gitsem acabaa. ilaçla beraber 4000 filan geliyor. bu sfere nasıl olur bilmiyorum ama ben ilk tedavimde ilaç çok fazla kullanmamıştım... ilaçlardan fazla tutmaz belki... araştırıcam burayıda sağol canım.

aman dikkat canımmm... tüplerin ne derece tıklaı nasıl bilmiyorummm. ama ben bu konuyu çok araştırdım bulgaristana kadar uzandım düşünn :1::1: tüplerde tıkanıklık olduğunda malum orda enfeksiyon var... tüp bebek yaptırdığında embriyo yerleştikten sonra ordaki mevcut enfeksiyon embriyonun tutunmasını tutunsa bile yaşamasını gelişmesini engelliyor...
şöyle birşey de varr ameliyat olmadan olmazmı olabilir tabiki ama şansını ciddi anlamda düşürüyor... tüplerin açılma imkanı yopksa aldırmak en mantıklısı zaten tıkalı tüplerin sana yararı olmadığı gibi zararıda varr.. ağrı , yumurta kalitesini düşürme gibiiii vb... benim ilk denemem bu sebeple hüsranla sonuçlandıı... benim arkadaşım da aynı problem tüpler tıkalı iki deneme negatif tüplerini aldırdı ilk denemede tuttu. iyi ddüşün canım araştır bu konu çok önemlii..
ilk denemenmi olacak... nerde yaptıracaksınn
evet canım ilk denemem olacak bahçeci de yaptırcam ama doktor laparaskopi önermedi önceki doktor açılırsa normal yoldan hamile kalabilirsin demişti biri tıkalı birinde az geçiş var ama karın içine yayılmamış ilaç doktorum açsak bile yine tekrarlayabilir dedi tüp bebek daha mantıklı dedi ne bileyim iyice kafam karıştı hangisine inancam bilemiyorum tüpleri almaktan hiç bahsetmedi tüp bebekte şansın %50 yüksek dedi bakalım hayırlısı hepimiz için kaderde ne varsa onu yaşıyoruz aslında

Back