2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

kaydirigubbakcemile2sayfanın bu hale gelmesinden ben sorumlu diilim valla belinay yaptı:roflol:
alıntı yapmadan yorum yapın ki diğer sayfalarda bööle kooooocaman olmasısositososito
bu aradac teşekkürederim minik göbüşümü beğendiğiniz için:asigim:

loliş ve hunny yine çok tatlı çıkmışınızopuyorumnanaktan
hunny çok kilo aldım diyosunda yavrum nerene sakladın o kadar kiloyu ben göremiyom:1shok:

Loliss ve hunny çok tatlisiniz maşallah ya ama çok zayifsiniz valla kıskandım :) Ben daha 5 kilo aldım ama hepsi de göbeğimde maşallah bı anda kocaman oldu gobusum ...

süpersin ne güzel kilo almamışsın ben şiştim iyice :kedi:

:kedi: teşekkür edermm canımm
ama doktorum fazla kilolar doğumdan hemen sonra verilir dioo sende dert etme yani tabi bebeişinin kilosu iyise
bana da onun için dio zayıf olduğum için birden kilo alırsam bebeişim zayıf olurmuş kilo alımı yavaşlarmış ööle dedi bilmiyorumkismile

canım harikasınnn ve ayrıyetten dr un dediğine bakma hiç kilo falan almamışsın fitsin gayet...maşallhfıstık göbüşüne

:asigim: :kedi: ayy canımm teşekkür ederimmmm olumunekankayizsmile
ya doktorumuda birden 4 kilo almamm korkuttu bebek yavaşlar die dio eyvahedigeldismile inşş kilosu bööle gider azalmasss

loliş ve hunny yine çok tatlı çıkmışınızopuyorumnanaktan
hunny çok kilo aldım diyosunda yavrum nerene sakladın o kadar kiloyu ben göremiyom:1shok:

:roflol: bebişde saklı şimdilikk inşş hep bööle giderrrr teşekkür ederimm canımmm olumunekankayizsmile

Loliss ve hunny çok tatlisiniz maşallah ya ama çok zayifsiniz valla kıskandım :) Ben daha 5 kilo aldım ama hepsi de göbeğimde maşallah bı anda kocaman oldu gobusum ...

teşekkür ederimm canımm opuyorumnanaktan bence sende çok şeker olmuşsundur bende hep özenirdim koca göbişli hamişleri ama yok bende anca bu kadar çıkıoo :2:
hem doktorum ne kadar alırsan al doğumdan sonra bişii kalmas dio yani çabuk veriliomuş hamilelik kiloları yerimseniben dert etme yani olumunekankayizsmile

Aslında beni görenler soruyor da hiç o kadar yok gibisin kendine hiç kilo almamissin diyolar ama bana büyük gibi geliyo heralde :) Ya zaten kilolar bı sekilde gidicek doğumdan sonra önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması....

hunny cım..aslında kılon yok bencede..
ama öncekı fotolarında aşırı zayıftın..şimdı normal gorunuyorsun..çok guzel fücudun var..

loliss ve humy maşallah göbişlereee yaaaa bu arada negüzel kilonuz yokk sadece göbiş ben şiştim vallaa

hunny cım..aslında kılon yok bencede..
ama öncekı fotolarında aşırı zayıftın..şimdı normal gorunuyorsun..çok guzel fücudun var..

:kedi: ay bak utandım şimdi teşekkür ederimm canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bende zaten aldığım kiloları vermemeyi düşünüyorum hatta üstüne eklemeyi
ya benim kilom az çok farketmes de inşş bebişimin kilosu düşmess hep bööle yüksek olurr
gerçi çıkarırken biras zor olur ama olsunn çatır çatır çıkarr :roflol:

loliss ve humy maşallah göbişlereee yaaaa bu arada negüzel kilonuz yokk sadece göbiş ben şiştim vallaa

ya keşke bende biras tombişcene olsam ama doktor hızlı alma bebek zayıflar dedi de ondan yavaşladım cokacimcoook
canım sende ekle foto görelimm ayy çok merak ettim şindikk eminimm sende çok tatlı olmuşsundurr
kahretsin yaa hamilelik herkesi güselleştirioooo bayanssulusmile :CüvCüv: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…