- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
[/URL][/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
işte 19+4 göbişimiz kızlarrrrr bebish canım bu arada bu resmi senin içinde ekledim elbiseyi merak ediyordun canım opuyorumnanaktan
canım benim çok tatlı çıkmışsın[/URL][/IMG]
işte 19+4 göbişimiz kızlarrrrr bebish canım bu arada bu resmi senin içinde ekledim elbiseyi merak ediyordun canım opuyorumnanaktan
maşşallah canım yaa ne güsel göbüş o ööle opuyorumnanaktanAllah nazarlardan saklasınn
darısı başımısa benim daha güccük sırnaşık şey ama olcak inşş delikafadulden
belgün maşşallah canımseninki hakkaten kocaman olmuş:CüvCüv:
elbisenin önü kalkmış
çohh datluuopuyorumnanaktan
belgün çok şekersin canım yaa
maşallah göbüşüne
Bana diyene bakkk maşallahhh asıl göbüş sende cnm:lepi: Ne kdr şirinsin sn öle ya Allah nazardan saklasın çok beğendim fotonu elbiseninde kalkmış önü oyy:)Nerden aldın Belgün bu arada elbiseni?Bu arada sen kaç kilo aldın cnm bende usgye göre 19+4 deyim:CüvCüv:
canım benim çok tatlı çıkmışsın
elbisende çok tatlı olmuş
maşallah
[/URL][/IMG]
opuyorumnanaktan sağol canım seninkide büyücek sen bana bakma önden önden gidiyor :)
opuyorumnanaktan evet ya elbiselerin önü kalkıyor :))))) ya sorma kocaman oldu galiba ama ii mi kötümü bilemedim yaaaaa şişmem inş :)))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan sağol cnm allah hepimizi nazarlardan saklasın bence hepimizin göbiş şirin..elbise lcw ama hamile koleksiyonu değil bir bayan spor tarzı olanlar var birde hani normal daha klasik kıyafetlerin olduğu reyonlar var ya ordan aldım cnm hemde 18 tl indirimdeydiiiiiiiiiii .. ben 57 ile hamile kaldım dün tartıldığımda 63,5 olmuştum çok aldım galiba bilmiyorumkismile sen kaç kilo aldın cnm
opuyorumnanaktan sağol canımcım siz tatlı tatlı bakıyorsunuz
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
super...gobüşşşş............kaydirigubbakcemile5
kocaman olmus gobusun...[/URL][/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]işte 19+4 göbişimiz kızlarrrrr bebish canım bu arada bu resmi senin içinde ekledim elbiseyi merak ediyordun canım opuyorumnanaktan
oy oyy kıyamam ya aman çok şekersiniz
hakkatten elbise aynı hamişlik gbi duruo kız çok güzel püfür püfür bi tarzı var gbi sanki:))güle güle giyy canmmmm
ama bnce yine güsel yüzün önplanda
maşşallah nası bi tatlı surat bu böle yawwalkisalkisalkis
Hamilelik gibi durmuş cnm çok şirin.Harika indirime girmiş bende yarın çıkıcam bi alşvrşe.
Bende 5kilo aldım cnm daha fazla dikkat etmem gerekiyor ben zaten kilolu hamile kaldım 64le 69 oldm şmdi boyumda 1.67.75i geçmemem gerekiyor valla yabilmiyorumkismile
http://[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar yıne kapattım oğlumun yuzunude benımkınıde..
bırde karnımı kımse fark etmıyor..normal bır tshort gıyersem yanı..
dar bırsey gıyınce ancak farkedıyorlar...
zaten otobus dolmus vs de halen farkedıpte yer veren yokk..
doktora gıdıncede sıra beklerken koltuklarda "geçmıs olsun sız neden geldınız doktora"dıyorlar ..
bende "5 aylık hamıleyım" dıyınce hemen karnıma bakıyorlar" aaaaaaa bellı olmuyor..dıkkatlı bakınca ancak anlasılıyor "dıyorlar...alsanaalsanasmile
canım resim uzak bende fark edemedim göbüşü
yer verme derken geçen gün eşimin araba kardeşindeydi ilk defa dolmuşa bindik kaynanamda vardı adamın biri kalktı bana yer verdi hemen benim göbüş aldı başını gidiyor zaten eşime diyorum ay günün birinde bunun olacağını hayal etmiştim arada bir dolmuşa binelim kaynanoşumun da pek hoşuna gitti kaydirigubbakcemile3
hahahahha
guldurdun benı denız cım...
arada bın dolmusa tabı...
bende eşim işte oldugunda genelde saga sola dolmuslarla gıdıyorum...
yer veren olmadı daha..yada dolmus zaten boştıu ben yer buldum..ama benım gobek normal bır tshortle bbelı degıl..mutlaka gobegıme yapışırsa o zaman bellı.yınede çok buyuk sayılmaz..daha buyuycek sanırım... bilmiyorumkismile
dün eşimin arkadaşı geldi onunda eşi 8 aylık hamile öle çok büyük değil bide yayılmış simit gibi benim ki öne doğru büyüyor bu aylardan sonra büyüyecek göbüşlerimiz ama benimkisi önden çekişli delikafadulden