- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
- Konu Sahibi teknekazintisii
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
belgun..karnın kocceman almuş kuşum..
oyyyyyyyyyyyyyy...maşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin amniosentez sonucunuz neoldu belgun
belgun..karnın kocceman almuş kuşum..
oyyyyyyyyyyyyyy...maşallah..
oy oy oyyyy Allah ımmmm canım sen ne şeker olmuşsun öööleee delikafadulden sırnaşık şey vallaha bayıldımmm boshayallersmile ya bende ööle olmak istiyorummmm :kedi:
zaten bu gidişle olucamm dün 2 dilim ekmekle yemek yedimm sofradan kalkarken daha makarna suyunu koydumm 3 tabakda domatesli makarna cokacimcoook e sonra yine doymadımm bisüvi çikolata filan 2-3 saati zor geçirdimm baktımm sabahı yapamıcamm hemen bi yumurta kırdımm onu yedimm ve yatım yani yatmasam yine yicemm karnım doymuo ama napimm eyvahedigeldismile nolcak benim bu halimmm :1shok: sizde böylemisinis kızlarrr :uhm:
oo büyümüş göbüş maşallah
maşallah sizeeeee yaa benim göbüşüm niye böle değil küçücük bebişimmi küçük acaba ((((
benimkide küçük sayılır ama gr gayet iyi halada çok dikkatli bakmayınca hamile oldugum belli olmuyo
belgün o göbüş senin mi kuşumnaniknanik
maşallah kocaman olmuş
biraz da kilo almışın galiba hııı:CüvCüv:
benimkide küçük sayılır ama gr gayet iyi halada çok dikkatli bakmayınca hamile oldugum belli olmuyo
maşallah sizeeeee yaa benim göbüşüm niye böle değil küçücük bebişimmi küçük acaba ((((
bende öyleyim canım otobüste yer bile vermiyolar yoruluyorum (((
belgüncüm çok tatlısın bayıldım vallamaşalllhhhh 41 kere[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
oy oy oyyyy Allah ımmmm canım sen ne şeker olmuşsun öööleee delikafadulden sırnaşık şey vallaha bayıldımmm boshayallersmile ya bende ööle olmak istiyorummmm :kedi:
zaten bu gidişle olucamm dün 2 dilim ekmekle yemek yedimm sofradan kalkarken daha makarna suyunu koydumm 3 tabakda domatesli makarna cokacimcoook e sonra yine doymadımm bisüvi çikolata filan 2-3 saati zor geçirdimm baktımm sabahı yapamıcamm hemen bi yumurta kırdımm onu yedimm ve yatım yani yatmasam yine yicemm karnım doymuo ama napimm eyvahedigeldismile nolcak benim bu halimmm :1shok: sizde böylemisinis kızlarrr :uhm:
belgüncüm çok tatlısın bayıldım vallamaşalllhhhh 41 kere
fıstık gibisin takama kafana.....sen 10 kilo daha alsan bile şişman görünmezsin cnm:asigim:
belgun maşallah kuzum yaa çok şeker bi hamiş olmuşsun
belgüncüm çok tatlısın bayıldım vallamaşalllhhhh 41 kere
fıstık gibisin takama kafana.....sen 10 kilo daha alsan bile şişman görünmezsin cnm:asigim:
hunny canımcım valla bende aynı fikirdeyim on kilo daha alsanda hiç göstermezsin benim gibi şişko durmazsınn kuzumm fit anneee fitttt
belgun çok tatlı göbişin maşallah
Bencede kasma kendini canım kilosu normalse gelişimi normalseee illada kilo alcam diye yada küçük olmasın diye yemene gerek kalmaz zaten okadar çok..hem bu şekilde yersen hazımsızlık falan yaapr ağrı çekmeyesin sonra kuşum