2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

oy oy oyyyy Allah ımmmm canım sen ne şeker olmuşsun öööleee delikafadulden sırnaşık şey vallaha bayıldımmm boshayallersmile ya bende ööle olmak istiyorummmm :kedi:
zaten bu gidişle olucamm dün 2 dilim ekmekle yemek yedimm sofradan kalkarken daha makarna suyunu koydumm 3 tabakda domatesli makarna cokacimcoook e sonra yine doymadımm bisüvi çikolata filan 2-3 saati zor geçirdimm baktımm sabahı yapamıcamm hemen bi yumurta kırdımm onu yedimm ve yatım yani yatmasam yine yicemm karnım doymuo ama napimm eyvahedigeldismile nolcak benim bu halimmm :1shok: sizde böylemisinis kızlarrr :uhm:

sizin amniosentez sonucunuz neoldu belgun

selam ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım. aminosentez sonucumuzu aldık detaylı olarak 2011 ocak annelerinde anlattım şükürler olsun davn sendromu yok 15.kromozomda bir sorun gözüktü şu anda onu araştırıyorlar.inş ondada bişi çıkmazsa rahatlarız çocuğumuzu sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız inş. teşekkür ederim tekrardan.

belgun..karnın kocceman almuş kuşum..
oyyyyyyyyyyyyyy...maşallah..

diyorum yaaa deniz topu yutmuş gibiyimmmmmmm kuşum yaaaa opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım hepiniz çok şeker olmuşsunuz..o gün kasık ağrım çoktu o yüzden biraz zorla poz verdim buruşturdum yüzümü o biraz sevimlilik katmış galiba yoksa nasılda çirkinleştimmm:)) valla hiç böle olmanı tavsiye etmiyorum canım yatarken gece çok zorlanıyorum şimdiden dönerken falan eşim destek oluyor bir iki ay sonra ne olcak kimbilir:)) bu arada maşallah nasıl yedin nerene yedin okadar yemeği kızzzzz hani nerdelerrr??????3 tabak makarna hiiiiiiiiiiiiii hazımsızlık yapar ağrın olur dikkat et kuzum..bende durmadan yiyorum ama az az yiyorum yani hiç doymuyormuşum gibi geliyor özellikle akşamları. bugün sabah kahvaltımı yaptım evde dün yaptığım poğçalardan getirmiştim onlardan yedim çayımı içtim bol su içtim magnezyum içtim ve hala başka bişi yemedim yarım saat sonra öğlen yemeğimiz ekmeksiz yerim büyük ihtimal yine..sonra akşama kadar saat 2,30dan sonra başlar atıştırmalarım. sürekli bişiler atıştırma gereksinimi duyuyorum bu yüzden hep yanımda küçük kutu meyveli süt yada meyve bulunduruyorum bol bol.başka türlü sürekli yemeğe veririm kendimi.

oo büyümüş göbüş maşallah

opuyorumnanaktan sağol canımcım büyüdü valla ama korkuyorum açıkçası bakalım bir ay sonra ne olcak bu göbek:)

belgün o göbüş senin mi kuşumnaniknanik
maşallah kocaman olmuş
biraz da kilo almışın galiba hııı:CüvCüv:

belgün o göbüş senin mi kuşumnaniknanik
maşallah kocaman olmuş
biraz da kilo almışın galiba hııı:CüvCüv:

kuşummm sormaaa o göbiş benimmm:))) boşa deniz topu yuttum demiyorum:))))kilo bilmiyorum canım en son bir ay önce tartıldığımda 63 kiloydum yani 6 kilo almıştım doktorum normal demişti ama bu son bir ayda nekadar daha aldım bilmiyorum henüz aslında bir tartılsam fena olmıcak hiç meraklanıpta tartılmıyorum.

benimkide küçük sayılır ama gr gayet iyi halada çok dikkatli bakmayınca hamile oldugum belli olmuyo

küçük olsun çok büyük olmasın sağlıklı olsun yeter canım.

maşallah sizeeeee yaa benim göbüşüm niye böle değil küçücük bebişimmi küçük acaba ((((

üzülme tatlımm bazısının göbişi böle oluyor bazısıda küçücük sen istesende istemesende en geç 7.aydan sonra zaten büyücek göbişin. bebişin küçük değildir emin ol canım gelişimyle ilgili bir sorun olsa doktorun derdi. sağlıklı olsunda çok büyük olması önemli değil canım.

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
belgüncüm çok tatlısın bayıldım vallamaşalllhhhh 41 kere

fıstık gibisin takama kafana.....sen 10 kilo daha alsan bile şişman görünmezsin cnm:asigim:

belgun maşallah kuzum yaa çok şeker bi hamiş olmuşsun

sağol canımcımm sen şeker şeker bakıyorsun:) opuyorumnanaktan

belgüncüm çok tatlısın bayıldım vallamaşalllhhhh 41 kere

fıstık gibisin takama kafana.....sen 10 kilo daha alsan bile şişman görünmezsin cnm:asigim:

sağol tatlımcım hadi sizde ekleyinnnnn opuyorumnanaktan

hunny canımcım valla bende aynı fikirdeyim on kilo daha alsanda hiç göstermezsin benim gibi şişko durmazsınn kuzumm fit anneee fitttt

hunny canımcım valla bende aynı fikirdeyim on kilo daha alsanda hiç göstermezsin benim gibi şişko durmazsınn kuzumm fit anneee fitttt

sırnaşık şey canım benim yaaa olumunekankayizsmile
bende almak istiyom ama :kedi: ya bebişim zayıf olursa die fazla yememeğe çalışıomm
amaaaa yine de çok yiyiyomm
bakalım bu sefer ne dicek doktorumus
haftaya gidicem kilosunda azalma yoksa yemeğe devam edicem sempatiksalakcinni canım ne kasayım kendimi dimi amaaa laelaelaelaelae

Bencede kasma kendini canım kilosu normalse gelişimi normalseee illada kilo alcam diye yada küçük olmasın diye yemene gerek kalmaz zaten okadar çok..hem bu şekilde yersen hazımsızlık falan yaapr ağrı çekmeyesin sonra kuşum

bilmiyorumkismile ya sabahdan beri çorba yiyiyorumm arada ceviz çekirdek filan :1closedeyes: he çorbayla yarım ekmeği götürdümm :kedi:
bişii olmas inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…