2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

dilek kuzumm bu resimde göbüş hiç belli değil maşallah..
benim göbüş son bikaç gündür atakta dahada büyüdü sankii artık bundan sonra böyle olacak sanırım..

:))))yerim kız seni büyücek göbişin elbet sende dar badiler giyin hep :))bu arad fizik harika olsun doğumdan sonra kilo verme derdin olmıcak ne güzelllll işteeeeemaşallah göbişine zemuszemus

:))))))hehehe çok alemsin..ben her sabah otobüsle geliyorum işe bana herkes yer veriyor sağolsunlar bu sabahta genç bir kadın hemen yer verdi :)))çok nadir yer vermeyen çıkıor gördükleri halde onlarada dicek şey bulamıyorum zaten

benim iş yerim evime çok yakın yürüyerek 3-4 dk falan o bakımdan rahatım bazen eşim benden erken çıkarsa gelip bide işten alıyor kaydirigubbakcemile3

dilek kuzumm bu resimde göbüş hiç belli değil maşallah..
benim göbüş son bikaç gündür atakta dahada büyüdü sankii artık bundan sonra böyle olacak sanırım..
oy gulsen..maşallah.ataga gectı gobekkkkkkkkkkkk...guclubacismile
:))))yerim kız seni büyücek göbişin elbet sende dar badiler giyin hep :))bu arad fizik harika olsun doğumdan sonra kilo verme derdin olmıcak ne güzelllll işteeeeemaşallah göbişine zemuszemus
bende dar gıyıneyım demı belgun.
artık yer vermesınlerde goreyım..karnımı dışarı dışarı çıkarıcam dolmuşlarda.. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım burdan bakınca belli olmuo hiç göbüş ama fazla kilo derdin olmıcak sanırım ne güzel

canım burdan bakınca belli olmuo hiç göbüş ama fazla kilo derdin olmıcak sanırım ne güzel

canım sanırım dogum sonrası kılo problemın olmaz..yanı ılk dogumda 12 kılo aldım...6 sı dogumda gıttı..gerıye kalan 6 kıloyuda 8 ay sonra vermeye basladım..çabuk verılıyor dogum kıloları gerçekten ..

bende koyucam göbüşüde sizinki kadar kocaman olmadı daha

bakınca belli oluo ama biraz daha büyüün istiyorum.

dikkat ediyorum da kendime her yeni haftasına girişimde göbişim bir anda büyüyor delikafadulden sonra yavaş yavaş küçülüp normale dönüyor dermişim :roflol:

Çok seker olmussun Dilek . Sabah ben de okula giderken metroda bı teyze kalkıp bana yer verdi bı sürü de genc vardı ben utandım valla otur yavrum sen iki canlisin dedi:) Valla ne yalan soyliyim çok hoşuma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…