2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

topiğiniz bebişleriniz hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bende 2010 ocak annesi olacaktım kasım annesi oldum

slm kızlar dr a giden var mı
gitmeyenler kaçıncı haftada gidecek
dr neler önerdi paylaşır mısınız

slm kızlarr

ben gittim dün bebeğimide gördüm daha 8 mm :)) ama kalp atışıni dinleyemedim çeşitli kan tahlilleri yaptı sarılık guatr kan şekeri kan düşüklüğü vs...şükür ki bişey çıkmadı
folik asite başladık hemen beni bidaha 1 ay sonraya çağırdı kalp atışı için gelmicekmiyim dedim herşey yolunda 1 ay sonra gelince dinleriz dedi..

sevindim canım inşallah bizde de sorun çıkmaz ben 13 ünde gideceğim

saol tatlımm çıkmaz allahın izniylee sen ozaman kalp atışlarını dinlersinn ne güzell
ben 1 ay sonraya kaldım

2011 ocak anneleri, kalp atışını duyduktan sonra sürekli doktora gitmek, ultrasona girmek isteyeceksiniz... öyle güzel bi duygu ki. biz gittiğimizde kalp atışları odanın içinde 4 nala at koşturuyor gibiydi

kızlar dünden beri yazılanları okuyorum ama korktum daha erken diye yazmaya.yazmadanda bu heyecana ortak olmadanda duramadım.benimde son adet tarihim 4 nisan. bu cumartesi kan testimde öğrendim dün tekrar test yaptırdım ve çok şükür katlanmış değerim ikiye ama kalp atışlarını duymadan bana açıkcası çok rahat yok.sizler şanslısınız anladığım kadarı ile hepiniz isteyerek ama sürprizle öğrendiniz bu güzel haberi benim tüp bebek yani uzun zamandır bu haberi bekliyordum.inşallah hepimizin sağlıkla devam eder hamileliği buradan paylaşırız bütün güzellikleri.benim malesef geçen sene 6. ay sonu bir erken doğumum ve kaybım oldu bahsedip sizleri üzmek ve endişelendirmek istemiyorum.aslında hamileliğin 7 aylık sürecini biliyorum ama hiç bilmiyormuş kadar heyecanlıyım ve meraklıyım.benim randevum 19 mayısta nasıl geçer o güne kadar zamann...

canım aramıza hoşgeldin inşallah bu sefer daha önce yaşadıklarını yaşamazsın ve bebişin seninle kalır

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ ************************* TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

Deniz1958 ______________________________________ 6 OCAK
Belinay_85______________________________________5 OCAK
GreenPearl______________________________________2 OCAK
Guldeseker______________________________________5 OCAK
B.u.l.u.t_________________________________________11 OCAK
Streetpit ________________________________________
Erazze _________________________________________6 OCAK
Oozggee________________________________________
YusNes_________________________________________11 OCAK
Has_bahce______________________________________11 OCAK
Mystryy_________________________________________

iinşallah benimde aranıza katılmamı nasip eder Rabbim ve bu sefer bebişimin benimle kalmasını kısmet eder.1 hafta kaldı adetime umarım kırmızları görmem....

kızlar çizelgeler güzel olmuş
dr yarına çağırdı ilki düşük olduğu için kan testleri yapacak bakalım keseyi görmem ama pıhtılaşmaya felan bakılacak
ALLAH bebişlerimizi korusun isteyen herkese tez zamanda versin

canim haayyirli haberlerle gelirsin insallahŞeniz

ilgin için çok teşekkür ederim.doktor konusunda tavsiyeni almayı çok isterim.doktorumdan çok memnunum ama daha önce de bahsettiğim gibi hastahanede çalışmıyor.

canım sağlık ocağındada devamlı kalp atışını duyabilirsinnn

canım kan pıhtılaşmasına hangi yöntentemle bakılıyo

ben de 2010 ocak annesiyim...Tüm hamişlerimize hayırlı olsun diyorum..Allah sağlıcakla ,hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…