- 15 Ağustos 2008
- 2.704
- 8
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
topiğiniz bebişleriniz hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bende 2010 ocak annesi olacaktım kasım annesi oldum
slm kızlar dr a giden var mı
gitmeyenler kaçıncı haftada gidecek
dr neler önerdi paylaşır mısınız
slm kızlarr
ben gittim dün bebeğimide gördüm daha 8 mm :)) ama kalp atışıni dinleyemedim çeşitli kan tahlilleri yaptı sarılık guatr kan şekeri kan düşüklüğü vs...şükür ki bişey çıkmadı
folik asite başladık hemen beni bidaha 1 ay sonraya çağırdı kalp atışı için gelmicekmiyim dedim herşey yolunda 1 ay sonra gelince dinleriz dedi..
sevindim canım inşallah bizde de sorun çıkmaz ben 13 ünde gideceğim
saol tatlımm çıkmaz allahın izniylee sen ozaman kalp atışlarını dinlersinn ne güzell
ben 1 ay sonraya kaldım
kızlar dünden beri yazılanları okuyorum ama korktum daha erken diye yazmaya.yazmadanda bu heyecana ortak olmadanda duramadım.benimde son adet tarihim 4 nisan. bu cumartesi kan testimde öğrendim dün tekrar test yaptırdım ve çok şükür katlanmış değerim ikiye ama kalp atışlarını duymadan bana açıkcası çok rahat yok.sizler şanslısınız anladığım kadarı ile hepiniz isteyerek ama sürprizle öğrendiniz bu güzel haberi benim tüp bebek yani uzun zamandır bu haberi bekliyordum.inşallah hepimizin sağlıkla devam eder hamileliği buradan paylaşırız bütün güzellikleri.benim malesef geçen sene 6. ay sonu bir erken doğumum ve kaybım oldu bahsedip sizleri üzmek ve endişelendirmek istemiyorum.aslında hamileliğin 7 aylık sürecini biliyorum ama hiç bilmiyormuş kadar heyecanlıyım ve meraklıyım.benim randevum 19 mayısta nasıl geçer o güne kadar zamann...
iinşallah benimde aranıza katılmamı nasip eder Rabbim ve bu sefer bebişimin benimle kalmasını kısmet eder.1 hafta kaldı adetime umarım kırmızları görmem....
canim haayyirli haberlerle gelirsin insallahŞenizkızlar çizelgeler güzel olmuş
dr yarına çağırdı ilki düşük olduğu için kan testleri yapacak bakalım keseyi görmem ama pıhtılaşmaya felan bakılacak
ALLAH bebişlerimizi korusun isteyen herkese tez zamanda versin
ben 2010 ocak annelerindeydim ama 2009 aralıkta doğum yaptım. merak ettim sadece doktorunun kim olduğunu. kendi doktorumu buluncaya kadar epey bir doktor denemiştim. eğer kesin bir doktorun yoksa benimkini tavsiye edebilirim diye sormuştum. istesen özelden yaz doktorunun ismini.
canım sağlık ocağındada devamlı kalp atışını duyabilirsinnnslm kızlarr
ben gittim dün bebeğimide gördüm daha 8 mm :)) ama kalp atışıni dinleyemedim çeşitli kan tahlilleri yaptı sarılık guatr kan şekeri kan düşüklüğü vs...şükür ki bişey çıkmadı
folik asite başladık hemen beni bidaha 1 ay sonraya çağırdı kalp atışı için gelmicekmiyim dedim herşey yolunda 1 ay sonra gelince dinleriz dedi..
kızlar çizelgeler güzel olmuş
dr yarına çağırdı ilki düşük olduğu için kan testleri yapacak bakalım keseyi görmem ama pıhtılaşmaya felan bakılacak
ALLAH bebişlerimizi korusun isteyen herkese tez zamanda versin