-
- Konu Sahibi teknekazintisii
merhabalar. benim SAT 28 Mart ve muhtemel doğum tarihi 2 Ocak diye gözükmekte. Aslında benim hikayem biraz ilginç: 2002 senesinde son adetimi 29 martta görüp eşimin doğumgününde (1 mayıs) ailemize bebişi açıklayıp 10 aralıkta (8 ay 3 gün) doğum yapmıştım prensesime. Ve sene 2010: SAT 28 mart, ben yine eşimin doğum tarihinde 2.bebek müjdesini verdim.. Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun inşallahh..
evet ya ne kadar ilginç ben ve kardeşim de annemin doğum gününde doğmuşuz her yıl aynı gün üç doğum günü kutluyoruz hem de annem normal doğurmuş yani...benim de bir kızım var ama seninki büyükmüş benim kızım 2008 haziran doğumlu 1 ay sonra 2 yaşını dolduracak..
merhabalar. benim SAT 28 Mart ve muhtemel doğum tarihi 2 Ocak diye gözükmekte. Aslında benim hikayem biraz ilginç: 2002 senesinde son adetimi 29 martta görüp eşimin doğumgününde (1 mayıs) ailemize bebişi açıklayıp 10 aralıkta (8 ay 3 gün) doğum yapmıştım prensesime. Ve sene 2010: SAT 28 mart, ben yine eşimin doğum tarihinde 2.bebek müjdesini verdim.. Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun inşallahh..
2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ ************************* TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
Deniz1958______________________________________ 6 OCAK
Belinay_85______________________________________5 OCAK
GreenPearl______________________________________2 OCAK
Guldeseker______________________________________5 OCAK
B.u.l.u.t_________________________________________11 OCAK
Streetpit________________________________________4 OCAK
Erazze_________________________________________6 OCAK
Oozggee________________________________________
YusNes_________________________________________11 OCAK
Has_bahce______________________________________11 OCAK
Mystryy_________________________________________
A_L_A__________________________________________2 OCAK
denizcim hoşbulduk canım inşallah seninde dediğin gibi güzel günleri paylaşıcaz buradan.
ala ne güzel bir zamanlama kadere bak yaa..
kızlar bende henüz hiç bir belirti yok sadece sinirimi bozan kahverengi ve açık pembe lekelenmelerim vardı çok şükün onlar geçti galiba umarım tekrarlanmazda.onun dışında bulantı için sanırım genele göre düşünülürse erken bakalım heyecanlı bekleyiş devam ediyor benim kontrolüm 19 mayısta yani o tarihte 6+3 olucam sizce duyabilirmiyim kalp atışını?
selinsel83, mesajını okudum ama cevaplayamadım.çünkü özelden mesaj yazabilmek için en az 50 mesaj yazmış olmak gerekiyormuş.bu yüzden mesajım gitmedi.kotamı doldurduktan sonra yazarım artık.bu arada birşey sormak istiyorum,doğumunu da gittiğin hastanede mi gerçekleştirdin acaba,kendi doktorun mu girdi doğuma?