2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar. benim SAT 28 Mart ve muhtemel doğum tarihi 2 Ocak diye gözükmekte. Aslında benim hikayem biraz ilginç: 2002 senesinde son adetimi 29 martta görüp eşimin doğumgününde (1 mayıs) ailemize bebişi açıklayıp 10 aralıkta (8 ay 3 gün) doğum yapmıştım prensesime. Ve sene 2010: SAT 28 mart, ben yine eşimin doğum tarihinde 2.bebek müjdesini verdim.. Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun inşallahh..

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim 4 ocak görünüyor doğum tarihi ama bakalım..yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..

benim de cts doktor randevum var ay günler geçmiyor bir türlü kalp atışını duyabilirmiyiz acaba?ne zaman duyuluyor?

evet ya ne kadar ilginç ben ve kardeşim de annemin doğum gününde doğmuşuz her yıl aynı gün üç doğum günü kutluyoruz hem de annem normal doğurmuş yani...benim de bir kızım var ama seninki büyükmüş benim kızım 2008 haziran doğumlu 1 ay sonra 2 yaşını dolduracak..

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ ************************* TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

Deniz1958 ______________________________________ 6 OCAK
Belinay_85______________________________________5 OCAK
GreenPearl______________________________________2 OCAK
Guldeseker______________________________________5 OCAK
B.u.l.u.t_________________________________________11 OCAK
Streetpit ________________________________________4 OCAK
Erazze _________________________________________6 OCAK
Oozggee________________________________________
YusNes_________________________________________11 OCAK
Has_bahce______________________________________11 OCAK
Mystryy_________________________________________
A_L_A __________________________________________2 OCAK

Allah bağışlasın arkadaşım. Benim hamişlik biraz tehlikeli. Kızımdan sonra yaşadığım bazı rahatsızlıklarım var. Kimisinin tedavisi bitti şükür kimisi ömür boyu sürecek. Eşim 2.çocuğu hiç istemedi sağlıktan dolayı. Şimdi ise çekimser. Ben madem geldi mercimeğimiz bir mucize olarak sonuna kadar bizimle olmalı diye düşünüyorum. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.

aa süper bende 27 martta sattı 18 aralıkta 2009 doğum yaptım inş yine aynı olmaz:kedi: çünkü bne 2009da doğum yaptım

bu tahmini tarhler tutmuyor ocak 10 akadr olan bir çok kişi aralıkta doğum yapıyor malesef

denizcim hoşbulduk canım inşallah seninde dediğin gibi güzel günleri paylaşıcaz buradan.
ala ne güzel bir zamanlama kadere bak yaa..
kızlar bende henüz hiç bir belirti yok sadece sinirimi bozan kahverengi ve açık pembe lekelenmelerim vardı çok şükün onlar geçti galiba umarım tekrarlanmazda.onun dışında bulantı için sanırım genele göre düşünülürse erken bakalım heyecanlı bekleyiş devam ediyor benim kontrolüm 19 mayısta yani o tarihte 6+3 olucam sizce duyabilirmiyim kalp atışını?

slm kızlar sabahtan beri drdayım
bütün kan testleri yapıldı şükür temiz çıktı
karından ult.bakıldı minicik karartı görüldü bebiş yuvasını yapıyo ama karnımı çok ağrıtıyo
dr ilaç kullanma sadece folbiol dedi
onu zaten kullanıyodum
15 gün sonra tekrar çağırdı

bende leke hiç olmadıı hafif bulantım varr kalp atışını duyamazsın canım 8. haftada duyuylur dedi bana ama ben 7. haftada gidicemm

arkadaşalr benim regi tarihi 27 nisan..beklenen regi tarihim 23 mayıs ..bakalım bu ay eğer hamiş kalırsam ocak annesi olacağm ..benim ilk çocuk sezeruanla oldu bu da sezeryan olucak erekn alınıyooo

selinsel83, mesajını okudum ama cevaplayamadım.çünkü özelden mesaj yazabilmek için en az 50 mesaj yazmış olmak gerekiyormuş.bu yüzden mesajım gitmedi.kotamı doldurduktan sonra yazarım artık.bu arada birşey sormak istiyorum,doğumunu da gittiğin hastanede mi gerçekleştirdin acaba,kendi doktorun mu girdi doğuma?

herkese günaydınlar. benim mide bulantıları ve kasık ağrıları ile başım dertte. kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı bu biraz şımarık mı geliyor yoksa ben mi yaşlandım henüz karar veremedim :)))

doğumumu güvende yaptım,doğuma kendi doktorum girdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…