S
selinsel83
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
ben özel doktora gidiyorum.hastanede çalışmıyor,muayenehanesi var.eğer doktorumun ismini ve adresini öğrenmek istersen özelden mesaj atabilirim.
ewet canm şimdi hamileyim.
işin aslı hamile kalmakla ilgili emin sayılırdım. çünkü çok kolay hamile kalıyorum ama sonra kalbi atmaması gibi problemler yaşıyorum. gerçi bir kez böyle bir şey yaşadım 1 kez de buna benzer bişiy yaşadım. şimdi o kalp sesini duyduktan sonra kendimi gerçekten hamile sayıcam. şuan hala sewinçli değilim. allah böyle bir şey hiçbirimize yaşatmasın.
oozzggee Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah. benim de bir düşüğüm olmuştu ve ya bu sefer de bir aksilik olursa diye kk'ya bile 6. aydan sonra yazmaya başlamıştım. ama lütfen stres sıkıntı yapma. elinden geldiğince içini ferah tutmaya ve bu güzel günlerin tadını çıkarmaya bak. hamilelikteki bulantılarımı bile özlüyorum bazen. hamilelik prenseslik dönemi sayılır. doğumdan sonra tacını ufaklığa devrediyorsun çünkü a.s
hepinizin bebekleri sağlıkla tutunsun yerlerinde inşallah.
bakırköy-bahçelievler civarında oturanlar için doktor araştırması olanlara tavsiyem olabilir.
sağol canım...
benim tahmini doğum tarihi de 2 ocak...
ama ben aralıkta olur diyorum Allah kısmet eder o günleri gösterirse.....
ben merak ettim doktor tavsiyeni cnm....memnun kaldığın bi doktor -hastane varsa söylersen sevinirim...
cnm bende adanadaym ben alıp yollayım sanayerimseniben
valla kızlar hamileliğinizin tadını çıkarınbayanssulusmile
bizler 2010 ocak anneleri olarak bazen çoook özlüyoruz ....eski resimlerimiz çoook güzel geliyor insan duygulanıyor...
o tekmeler o hıçkırıklar....:CüvCüv::gitme:
tebrik ederim kızlar :) 2011'in ilk anneleri olacaksınız :) 2011'i sabırsızlıkla bekleyenler yani :) Allah sağlıklı sıhhatli bi şekillde kucağınıza almayı nasip etsin.. oğlak burcu olacak bebişler bu arada..
hepinizin bebekleri sağlıkla tutunsun yerlerinde inşallah.
bakırköy-bahçelievler civarında oturanlar için doktor araştırması olanlara tavsiyem olabilir.
azizemmm insallah buay bu topikde bizde oluruz guzelimm:Saruboceq:canmm inşallah busefer bebişin gelir :Saruboceq:
bende aranıza katılırım inşallah :Saruboceq: ALLAHIN izninle :Saruboceq:
Selam kızlar.Ocak ayı topiği açılmış.Hayırlı olsun
sağol canım seninde hayırlı olsun
sana bi sorum olacak benim adete 2 gün kala bhcg 195 çıktı
6 gün kala idrarda çift çizgi gördüm ikiz olabilir mi
benim iyi bi doktora ihtiyacım var..önceden mol gebelik geçirdim şuan hamile değilim ama hamile kalınca doktorum iyi olmalı ki sıkı takip edilmeli.. ama aksigortayla anlaşması olması lazım.. bakırköy yada bahçelievler olabilir farketmez..
ben ethica incirli hastanesi Elif Esra Uyar'a gittim. genç ve çok pozitif bir doktor.
istediğiniz aman arayabileceğiniz, muayene sitediğinizi sorup detaylıca cevap albileceğiniz bir doktor.
benim gebelik öncesi, gebeliğim ve doğumum çok zor ve problemliydi.
doğumumu devlet hastanmesinde yapmak zorunda kalmama rağmen sürekli arayıp takip etmiştir kendisi.
sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir doktorudur kendisi.
azizemmm insallah buay bu topikde bizde oluruz guzelimm:Saruboceq:
1 yıl geçmiş haaa...vay be...çok özlüyorum o günleri şimdiki de ayrı güzel ama o heyecanlar süper...ben daha öğrenmemiştim geçen sene bugünlerde hamile olduğumu ve hüngür hüngür ağlıyordum neden benim bebeğim olmuyor diye meğer içimdeymiş bitaneciğim:))) kesesi, kalp atışı, ikilisi, üçlüsü, ayrıntılısı, nstsi derken ugünlere gelmişiz, sizler de yaşayacaksınız bunları ve tadını çıkarın, heyecanının da, mutluluğunun da...
ama hevesinizi kıracak bişiii söyliiim, şimdiye kadar hamileliği belli olan tüm hamişler!
siz ocak annesi olmayacaksınız, hepsiniz ARALIK annesi olacaksınız sempatiksalakcinni, demişti dersiniz boshayallersmile yani sizin çocuklarla bizimkiler yaşıt olacak naniknanik