2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben özel doktora gidiyorum.hastanede çalışmıyor,muayenehanesi var.eğer doktorumun ismini ve adresini öğrenmek istersen özelden mesaj atabilirim.

ben 2010 ocak annelerindeydim ama 2009 aralıkta doğum yaptım. merak ettim sadece doktorunun kim olduğunu. kendi doktorumu buluncaya kadar epey bir doktor denemiştim. eğer kesin bir doktorun yoksa benimkini tavsiye edebilirim diye sormuştum. istesen özelden yaz doktorunun ismini.

hepinizin bebekleri sağlıkla tutunsun yerlerinde inşallah.
bakırköy-bahçelievler civarında oturanlar için doktor araştırması olanlara tavsiyem olabilir.

sağol canım...
benim tahmini doğum tarihi de 2 ocak...
ama ben aralıkta olur diyorum Allah kısmet eder o günleri gösterirse.....
ben merak ettim doktor tavsiyeni cnm....memnun kaldığın bi doktor -hastane varsa söylersen sevinirim...

selam kızlar bende 2010 ocak annesiiym benim cadıyı 42 hafta doldu gelemeyince zorla tahliye ettik.
medicalpark fatih ayşegül sofuoglunu tavsiye ederim ama aşırı yogun..

ben ethica incirli hastanesi Elif Esra Uyar'a gittim. genç ve çok pozitif bir doktor.
istediğiniz aman arayabileceğiniz, muayene sitediğinizi sorup detaylıca cevap albileceğiniz bir doktor.
benim gebelik öncesi, gebeliğim ve doğumum çok zor ve problemliydi.
doğumumu devlet hastanmesinde yapmak zorunda kalmama rağmen sürekli arayıp takip etmiştir kendisi.
sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir doktorudur kendisi.

CANIM YAA ÇOK SAOLL DÜŞÜNMEN YETERLİİ olumunekankayizsmile

GENELDE GELİYORUZ HAFTASONLARI EŞİMLE HER GELİŞİMDE BAKARIM ARTIK

tebrik ederim kızlar :) 2011'in ilk anneleri olacaksınız :) 2011'i sabırsızlıkla bekleyenler yani :) Allah sağlıklı sıhhatli bi şekillde kucağınıza almayı nasip etsin.. oğlak burcu olacak bebişler bu arada..

amiiinnnn..inşallah tatlımmm bak burcunu düşünmemiştim hiç doğru oğlak olacak :))

hepinizin bebekleri sağlıkla tutunsun yerlerinde inşallah.
bakırköy-bahçelievler civarında oturanlar için doktor araştırması olanlara tavsiyem olabilir.

benim iyi bi doktora ihtiyacım var..önceden mol gebelik geçirdim şuan hamile değilim ama hamile kalınca doktorum iyi olmalı ki sıkı takip edilmeli.. ama aksigortayla anlaşması olması lazım.. bakırköy yada bahçelievler olabilir farketmez..

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ ************************* TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

Deniz1958 ______________________________________ 6 OCAK
Belinay_85______________________________________5 OCAK
GreenPearl______________________________________2 OCAK
Guldeseker______________________________________5 OCAK
B.u.l.u.t_________________________________________11 OCAK
Streetpit ________________________________________
Erazze _________________________________________6 OCAK
Oozggee________________________________________
YusNes_________________________________________11 OCAK

alttaki mesajda bir doktor adı yazdım.
bende bebeğimden önce bir düşük ve bir dış gebelik yaşadım.
gebeliğimde çok sorunluydu zaten. sürekli takip altındaydım.
Esra hanımı gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
Ethica'da da özel kurum anlaşmaları var. Aksigorta da vardır sanırım

alöööö kızlar napıonuz?? Neden bu kadar sessiziz?

hadi konusalım paylasalım ilk haftalarımızda neler hissedioruz neler oluo. Pıtırcıklar yaramazlıga basladı mı??

Valla yeri gelio ben hamile oldugumu unutuorum:kedi: ama yavrucgum hemen belli edio kendini. aniden kalkarken batmalar oluo hemen hatırlıveriorum. allahıma sükür daha baska bir sıkıntım yok. bakalım ılerleyen günlerde hamileliğin hangi yüzüyle tanışcaz. insallah hepimizin pıtırları sglıkla büyür:Saruboceq:

1 yıl geçmiş haaa...vay be...çok özlüyorum o günleri şimdiki de ayrı güzel ama o heyecanlar süper...ben daha öğrenmemiştim geçen sene bugünlerde hamile olduğumu ve hüngür hüngür ağlıyordum neden benim bebeğim olmuyor diye meğer içimdeymiş bitaneciğim:))) kesesi, kalp atışı, ikilisi, üçlüsü, ayrıntılısı, nstsi derken ugünlere gelmişiz, sizler de yaşayacaksınız bunları ve tadını çıkarın, heyecanının da, mutluluğunun da...
ama hevesinizi kıracak bişiii söyliiim, şimdiye kadar hamileliği belli olan tüm hamişler!
siz ocak annesi olmayacaksınız, hepsiniz ARALIK annesi olacaksınız sempatiksalakcinni, demişti dersiniz boshayallersmile yani sizin çocuklarla bizimkiler yaşıt olacak naniknanik

:roflol:
doğru söyler bu bacı.
yılbaşını hastanede karşılayabilirsiniz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…