slm kızlar,
cumartesi doktordan geldikten sonra kendimi psikolojik oalrak kötü hissettim,doktorum oldukça endişeli davrandı ve gebelik kesesinin durumu kafama takıldı her ne kadar bebeğin kalp atışları olsa da insan yine de endişeleniyor ve sonra aramadığım hastane doktor kalmadı ya kongredeler ya çıkmışlar ya da randevuları dolu,dün de kuzenimle görüştüm sağolsun bana kendi doktorundan randevu aldı ve apar topar gittik,inanın doktor seçimi çok önemliymiş bunu dün daha iyi anladım,o kadar memnun kaldım ki kafamdaki tüm soru işaretleri yok oldu artık endişeli ruh halinden kurtuldum hamileliğimin keyfini çıkarmaya karar verdim,çok ilgilendi ve çok konuştuk tüm sorularımın cevabını buldum,korkulduğu kadar düşük tehlikem yokmuş,gebelik kesem normalmiş hatta bebeğim sağlıklı ve kalp atışları son derece normalmiş,günde 2 kere kullandığım progestan normalde 3 kere 8 saat arayla vajinal yoldan da kullanılabilirmiş böylece mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetlerim olmazmış,akşamları 1 tane folibol alıyordum kesinlikle bırakmalısın dedi onun yerine elevit verdi,süt içemediğimi söyledim sorun olmaz sütlaç ve dondurma yiyebilirsin dedi,3 ay sonunda hala içemiyorsan kalsiyum tabletleriyle dengeleriz dedi,çok pozitifti ve daha çok şey konuştuk ,sizlerle ara ara paylaşacağım,çok uzun oldu ,2 hafta sonra kontrolüm var ve o zaman artık progestanı bırakacağımı söyledi 5 Temmuz-10 Temmuz arası da testler için gelmemi söyledi,şimdi kendimi daha rahat hissediyorum,ben doktorumu buldum,beni anlayan ve sorularıma cevap veren iyi bir doktor,şimdilik bu kadar,daha sonra tekrar yazarım.