- 14 Mart 2008
- 1.895
- 7
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
canım inşallah bende hamileyim diyemiyorum daha
bi duysaydık sesini:)
canım bu 6.hafta yada 7.haftayı nasıl hesaplıyorsunuz
son adet tarihinizden itibaren mi sayıyorsunuz
ilginç gerçekten ama onlar çok spor yapıyor canım,plates felan
ebru şallının bir arkadaşı 6 kilo almış,4 kilo çocuk doğmuş akannehir
duyunca şaşırdım
canım sen nasıl 5+5 oldun
benim son adet tarihim 17si ben 5+7 yim felan diyordum :kedi:
canım inşallah bende hamileyim diyemiyorum daha
bi duysaydık sesini:)
canım bu 6.hafta yada 7.haftayı nasıl hesaplıyorsunuz
son adet tarihinizden itibaren mi sayıyorsunuz
ilginç gerçekten ama onlar çok spor yapıyor canım,plates felan
ebru şallının bir arkadaşı 6 kilo almış,4 kilo çocuk doğmuş akannehir
duyunca şaşırdım
canım sen nasıl 5+5 oldun
benim son adet tarihim 17si ben 5+7 yim felan diyordum :kedi:
selam kızlar dolaşırken gördüm bakiyim dedim maşallah topikte doluymuş selam vereyim dedim .sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsiniz .inş hepinize kocccaman bi MAŞALLAH
:)bendede az da olsa bi çıkıntı var canımbeni görenler hemen hamilemisin diyorlar ama benim göbüş hamile göbeği gibi duruyor evet diyorum ama bu göbek henüz bebek küçük diyorum
amin canımselam kızlar dolaşırken gördüm bakiyim dedim maşallah topikte doluymuş selam vereyim dedim .sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsiniz .inş hepinize kocccaman bi MAŞALLAH
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum sakıncası yoksa bende ocak annesi olucam inş. şimdilik ocak 4 gösteriyo doğum tarihi ama tabi değişebilir
selam kızlar dolaşırken gördüm bakiyim dedim maşallah topikte doluymuş selam vereyim dedim .sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsiniz .inş hepinize kocccaman bi MAŞALLAH
canım bende endişeliyim aslındacanım evet bende kalp atışlarını duymadan önce çok endişeliydim acaba canlımı bebeğim diye zaten doktor bile kalp atışları duyulmadan daha evet hamilesin diyemiyo biz duyduktan sonra doktorum çok şükür en önemli kısımlardan birini atlattık bebeğimiz canlı demişti çok sevinmiştik şimdi haziran 2 de yine randevum var inş. bebişim iyidir. bu arada evet son adet tarihine göre hesaplıyosun canım benim 30 mart sat doktorum adet tarihinle bir gidiyo dedi bebiş için
anladım canım eğer geç döllenme yoksa adet tarihine göre gidiyorson adet tarihi baz alınıyor hafta hesaplarken
ama benim sata göre 7+4 olması lazm bugün geç döllenme dedi doktor 4 günlük
cnm benim sat 14 nisan .ve ordan hesaplamaya başlıyoruz.sende 5+2 oluyosun bu durumda.her cumartesi senin 1 hafta atcak yani
h.g prenses aramıza
hoşgeldin canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz
canım bende endişeliyim aslında
dediğin gibi bi kalp atışını duysaydık,
sürekli doktora gidesim geliyor
şimdi sana 2 haziran geçmez bile canım
inşallah bebişde sende iyi olursun
anladım canım eğer geç döllenme yoksa adet tarihine göre gidiyor
anladım canım,hayırlısıyla bende 5 haftayı doldurmak için sabırsızlık çekiyorum
kızlar bende 6. haftada keseyi gördüm ve 7. haftadada yani geçen çarşamba kalp atışlarını gördük inanın keseyi göddüğümüzde bu kadar heyecanlanmamıştık çok farklı bi duguymuş eşimle sarıldık kaldık birbirimize o kadar hızlı atıyoki kalbi maşşallah ilk zamanlar böyle olurmuş rabbim inş. hepinize yaşatır en kısa zamanda bu duyguyu
6+1 de duyduk canım biz
9.haftada bile duyanlar oluyomuş.hayırlısyla bi atlatsak sıra nelere gelcek acaba.daha neler duycaz neler görcez.
ayy bend e6+1 de gitcem kısmetse inş. bende duyarım :asigim:
canım inşallah gelişimi normaldir18 haziranda tekrar gideceğiz o zamanda ense kalınlığı ölçülecek şimdide onu düşünüyoruz inşallah gelişimi normaldir sanırım her bir muayene sonrası bir sonraki muayeneyi merakla bekleyeceğiz
canım bende şöyle bi baktımda hiç bir belirtisi yokHOŞBULDUK CANIM SAĞOL opuyorumnanaktan
CANIM GERÇEKTEN KALP ATIŞLARINI DUYMAK ÇOK ÖNEMLİ ALLAH MUHAFAZA BOŞ GEBELİK OLABİLİYO AMA İNANARAK GİDİN DOKTORA SAKIN ÇOK FAZLA TELAŞA KAPILMAYIN İNŞ. KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ DE GÖRÜCEZ YAVRULARIMIZI
ne mutlu sana cnm bende inş bu çarşamba duyarım artık olumunekankayizsmile
18 haziranda tekrar gideceğiz o zamanda ense kalınlığı ölçülecek şimdide onu düşünüyoruz inşallah gelişimi normaldir sanırım her bir muayene sonrası bir sonraki muayeneyi merakla bekleyeceğiz
İnşallah canım ama üstten bakınca göremedik biz benim rahmim arkadaymış ondan dolayı