2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım inş. duyucaksın bende 6+1 duymuştum ama böyle çok derinden geliyo ses ama ekranda gayet net bi şekilde görebiliyosun kesenin içinde bi beyazlık var işte o bebek oluyo sonra onun üzerinde bişey yanıp söüyo biz şaşırdık eşim doktora sordu o yanıp sönen ne diye doktorda kalbi dedi çok hızlı atıyodu maşşallah

ayy valla en güzel duygulardan birisi çok heycanlıyım senin nasıl bakmışlardı canım alttanmı üsttenmi bilmiyorumkismile

kyle bende de oluyor,sanki daha çok arttı
bende doktora soracağım gidince

off işte orası beni strese sokuyo alttan baksında istemiyorum geriliyorum :kedi:
aynen canım ya
benimki çok zor oldu
yarım saate yakın kıvrandım ağrıdan
geride olduğu için göremedi :hulya:
şimdi tekrar aynı şeyler
içimden dedim doğum yapsam daha iyi
şimdiye çoktan yapmıştım bilmiyorumkismile

cnm inş herşey normal devam eder güzel haberler alırsın sonuna kadar.Tabi burdaki herkese aynı zamanda dileklerim :asigim:
amin canım hepimiz güzel bir şekilde bitiririz hamileliğimizi ve yavrularımızı alırız kucağımıza inşallah
off işte orası beni strese sokuyo alttan baksında istemiyorum geriliyorum :kedi:
ben hiç strese girmedim vallahi kalp atışını duymaktan başka bişi yoktu aklımda çünkü opuyorumnanaktan
canım geride olması ile arkada olması aynı şeymi?
benimkide gerideymiş,sanırım benimkide alttan görünecek :gitme:

evet canım aynı şey

merhaba arkadaşlar yazılanları okudum da tehlikeli durumda olan arkadaşlar inşallah bir an önce bu durumları atlatırlar.bende şuan 7+4 deyim. düşük tehlikesi sanrım artık iyice azaldı gibi hissediyorum.Kanamalarda kalmadı zaten çok şükür.mide bulantım yok olurmu bilmem, geceleri de herkesin aksine uyuyamıyorum. şuan tek belirti şimdiden pantolonların düğmeleri kapanmıyor aşırı hazımsızlık var az da yesem çok da yesem karnım davul gibi şişiyor iştahı mda maşallah iyi gece gündür defalarca yiyorum 2-3 kilo aldım bile iş bırakıp evde dinlenmeme bağlıyorum ben bunu, ama basenlerimde garanti olağan dışı bişey var düğmeler asla kapanmıyor.bir de sırt ve hafiften bel ağrım var ama sırt ağrı mdaha çok sabahları ilk uyandığımda zor kalkıyrum gün içinde hareket edince geçiyor.benden şimdilik bu akdar ben gibi aşırı hazımsızlık çeken var mı acaba pazartesi görüşürüz sanırım iyi akşamlar herkese

merhaba canım bende daha 6. haftayım hazımsızlık ve şişkinlik problemı bendede var :KK43: fazla şeker tuketmekten oluyormus sanırım. mayalı ve şekerli şeyler yeme.

merhaba kızlar bende ocak 2011 annesıyım inşallah :) listeye benide eklermisiniz?

yaş 25, kılo 58, son adet tarıhı 19 nisan :)

çin takvimi ve ruyalarım kız oldugunu söyluyor bebegımın , ısmıde hazır 'ela' :)))

kızlar ya bende beyaz yapışkan bi akıntı oluyor normalmi sizce sizdede oldumu

canım aynı şey bendede var rengi koyulaşmadığı sürece bi sıkıntı yok benim bazen beyaz bazende sarı oluyo ama çok yoğun oluyo günde 2-3 kere çamaşır değiştirdiğim oluyo korkulacak bişey yok hormonlardan oluyo canım

ayy valla en güzel duygulardan birisi çok heycanlıyım senin nasıl bakmışlardı canım alttanmı üsttenmi bilmiyorumkismile

canım benim ilk gittiğimizde kese gözükmedi doktorum alttan baksak gözükür ama gerek yok dedi ve bakmadı zaten isteseydi bende göztermicektim 5 gün sonraya tekrar randevu verdi o zaman gördük yani acelesi yok bi sorun yoksa alttan baktırmayada gerek yok bence

merhaba kızlar bende ocak 2011 annesıyım inşallah :) listeye benide eklermisiniz?

yaş 25, kılo 58, son adet tarıhı 19 nisan :)

çin takvimi ve ruyalarım kız oldugunu söyluyor bebegımın , ısmıde hazır 'ela' :)))

hoşgeldin canım

kızlar bu arada mide bulantıları başlayan varmı benim 7. haftanın bitimiyle beraber başladı bulantılar ve sabah kalkmamla başlayıp akşam yatana kadar devam ediyo bişey yiyemiyorum yesemde geri çıkıyo su dahi içemiyorum

kızlar bu arada mide bulantıları başlayan varmı benim 7. haftanın bitimiyle beraber başladı bulantılar ve sabah kalkmamla başlayıp akşam yatana kadar devam ediyo bişey yiyemiyorum yesemde geri çıkıyo su dahi içemiyorum

bende yenı basladı ama sürekli degıl arada gelıp bır ıkı dakıka sürüp bıtıyo. sabah kalktıgımda degıl gu ıcınde oluyor.

X