- 9 Mayıs 2010
- 555
- 0
- Konu Sahibi teknekazintisii
mrb denizcim inşallah iyisindir.bu isminin altında bebeğinle ilgili resimli takvim gibi şey var ya o nasıl yapılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb denizcim inşallah iyisindir.bu isminin altında bebeğinle ilgili resimli takvim gibi şey var ya o nasıl yapılıyor
herkese günaydınhihoyyyt
nasıl gidiyor hamilelik bakalımyerimseniben
benim bulantılar aynen devam sabah kahvaltımı zor yaptım:bbo:
herkese günaydınhihoyyyt
canım çok teşekkür ederimdirim cim ılık suya bal ve limon karıştırıp iç ıhlamuru günde iki bardaktan fazla tüketme ama en iyi geçiren limon limonu iyicene yıka yiyebilirsen kabuğu ile ye ben öyle yapıyorum kesiyor hastalığı
canım yediklerinde faydalıişte sabah kahvaltım anzak bukadar yıyebılıyorum 7 tane kıraz ıkı taze kayısı bır kuru ıncır bır avuc cevız bırazda yaban mersını ekmek yok peynır yok tost yok bogazımda bır dugum varzor gecıyorlar umarım bebısıme zararı olmas
günaydın canımherkese günaydınhihoyyyt
canım mesaj attım yapımı okursun
aman dahada olmasın canım hiç bişi geçmiyor boğazımdan lokmalar büyüyor resmen ama napalım bebişimiz için katlanıcaz 3, ayda geçiyor ilk hamileliğimde öyle olmuştu bundada uzun sürmez umarımbenneyaptımkigünaydın canım benim öle kötü bulantım yok iştahımda ii şükür
senindemi çok oluyor cnm geçmiş olsun :1no2:benim gibi iştahsız bir kisi daha napıcaz bılmıyorum
sağol canım evet sabah yoğun şekilde oluyor öğlene kadar sürüyor bazen akşama kadarda devam ediyor benneyaptımkikendi pişirdiğimi yiyemiyorum malesef ya ablam pişirip yolluyor yemek ya da dışrdan hazır alıyoz akannehirgünaydın canım
bulantıların inşallah geçer bir tek sabah mı oluyor peki?
Allah yardımcın olsun
canım :smiley-cool:bende merak ediyorum takvim ve resimlerin nasıl yapıldıgını
ne güzel herkes heyecanla kalp atışını duymayı bekliyo bebişinin biz de cmt günü gideceğiz.ben de iple çekiyorum normalde bugüne randevu vermişlerdi ama ben bugün tatil olacağını unuttum.neyse bakalım geç olsun güç olmasın da.
Canım sanda attım mesaj
attım mesaj canımgünaydın kızlar a.s. denizcim bende merak ediyom şu takvim olayını bi zahmet banada atabilirmisin cnm
canım msj dadedıgın gıbı yaptım fakat bb kod cızelge sayfasına kopyalanmıyor
Deniz duymuşşsununz kalp atışlarını çok sevindim
Bizde salı günü gidicez doktor duyarız dedi ama bakalım bilmiyorumkismile