- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.981
Arkadaslar bebegim 5.5 aylik 8 kilo cokmu zayif. hee goren cok zayiflamis diyor . moralim cok bozuluyo yaaa
cancer kesinlikle katılıyorum sana.benim kızım 4 kilo doğmasına rağmen sanıyorum hala 8 kilo değil.ama yeter ki iyi olsun ne yapayım kilosunu...
uyku problemi bizde de çok bu aralar.en iyi ihtimal 7 de kalkıyoruz,onun dışında 6-6.30...bazen gece de uyanıp 1-2 saat duruyoruz öyle,önceden hiç yoktu bu sorunlar.
sebze olayı bizde de sorun(gerçi bizde hepsi sorun:)))).her şeyi denedim.en son dün yaptım farlı bir çorba,bayıla bayıla içti.aynı çorbayı bugün içmedi.her gün farklı mı istiyor anlamadım
Arkadaslar bebegim 5.5 aylik 8 kilo cokmu zayif. hee goren cok zayiflamis diyor . moralim cok bozuluyo yaaa
arkadaşlar bende 3 ocak doğumlu bir kız annesiyim ve son bi kaç gündür kızım acaib ağlıyo,kucağımdan nmek istemiyor,gündüz uykuları neredeyse yok gibi..uyusa da sadece 20 dk uyuyo ağlayarak uyanıyor,hiç bir iş yapamıyrum evimi ... götürüyor resmen,bi yardımcımda yok yanımda annemler vs.delirmek üzereyim bu aralar..sizlerde de bizim gibi olan var mı?acaba diş mi çıkarıyor ki hatunum ondan mı vız vız?doktor kontrolünde de herşey yolundaydı çok şükür ama bir türlü mutlu olamıyo işte son günlerde..bana bi öneriniz var mı?:2:
anneler bişiy sorcam bilenler varsa yazsın lütfen. memur baba çocuğu olduğu için fazla para alıyormu acaba? nekadar acaba?
arkadaşlar bende 3 ocak doğumlu bir kız annesiyim ve son bi kaç gündür kızım acaib ağlıyo,kucağımdan nmek istemiyor,gündüz uykuları neredeyse yok gibi..uyusa da sadece 20 dk uyuyo ağlayarak uyanıyor,hiç bir iş yapamıyrum evimi ... götürüyor resmen,bi yardımcımda yok yanımda annemler vs.delirmek üzereyim bu aralar..sizlerde de bizim gibi olan var mı?acaba diş mi çıkarıyor ki hatunum ondan mı vız vız?doktor kontrolünde de herşey yolundaydı çok şükür ama bir türlü mutlu olamıyo işte son günlerde..bana bi öneriniz var mı?:2:
anneler bişiy sorcam bilenler varsa yazsın lütfen. memur baba çocuğu olduğu için fazla para alıyormu acaba? nekadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?