- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.961
suyu naptık kızlar su verecekmiyizP?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kızım da ek gıda konusunda çok istekli değil, mıh gibi kapatıyor ağzını kaşık değince. ama ne zaman elimle bişiler versem çok güzel yiyor. eee boşa dememişler en güzel kaşık anne elidir diyeee.
yağmur kızım da çok terliyor.ben uzun kolluyla yatırıyorum hala,sabaha karşı serin oluyor çünkü.bir de kesinlikle üstünü örtemiyorum.ben örtüyorum o açıyor.ama uzun kollu da terletiyor.benim de kafam karışık anlayacağın.
bende tam dik olmasa da destekle oturtuyorum birde yatar haldeyken elini tuttuğumda kendini belinden kaldırarak oturur pozisyona getiriyor.ben nerdeyse 1 haftadır yüz üstü yatıramıyorum sünnet olduk öncesinde bi hareketlenme vardı ama şimdi nasıl bilmiyorum :96:
suyu nasıl yapacağız kızlar. su veriyormusunuz? ne kadar vereceğiz?
merhaba arkadaşlar,
benim oğlan gunde 1 yada 2 kez kaka yapan bi cocuktu, fakat bi kaç gündür sık sık kaka yapiyor kakası cıvık suluda değil normal kıvamda ve damlanın etkisinden rengide koyu...ama anlayabilmiş değilim mesela bu sabah 10 da kaka yapmişti bi baktim 11.30 da yine yapmış...korkuyorum bişeyimi var acaba diye...garip te kokuyo sanki maya gibi???
diş çıkarıyor acaba ondan olabilirmi?
ek gidalarda da sebze çorbasını tek tip yapiyorum yani havuç+kabak+patates+pirinç+bazen fasulye semiz otu da koyuyorum çorbadan desem bu şekilde nerdeyse 2 aydir yiyyor....of kafam karişti
kızlar daha önce yazmıştım aptamil sütlü pirinçli veriyorum diye ama farkettim ki onu vermeye başladığımdan beri gece uykusu bozuldu. bir de geçen akşam ve dün akşam mamadan sonra çok kötü kustu. yerken severek yiyor. ben de fazla veriyorum galiba. ama sonra o kusması çok kötü oldu. burnundan bile geldi. eşimde yoktu akşam oturdum ağladım bugün vermicem bakalım yine kusacakmı öyle bakıcam. eğer kusarsa doktor yolu görünüyo yine. annemde çok verdiysen mamayı ondan kusmuştur diyo ama resmen fışkırarark kustu bilemiyorum ya siz muhallebiyi kaç kaşık veriyosunuz?
merhaba arkadaşlar bende 22 ocak doğumlu bir kız annesiyim , kızım şuan 72cm 9kg . biraz iri bir bebek baş çevremiz de haliyle büyük ve benim kızım hala başını tam olarak tutamıyor . televizyona doğru yada aynaya doğru tuttuğumda biraz tutuyor ama tam dik tuttuğumda pek başarılı değil ,nesnelere yavaş yavaş uzanma denemeleri yapıyor ağzını kaşımaktan fırsat buldukça diş çıkarıyo galiba yavaş yavaş ,kabarmalar başladı tabii ağlamalar huzursuzluklar da ( çevreye ilgisi iyi takipleri agulamaları bazen ayaklarını kaldırıp kaldırıp vururken kendine çekip yana atmaya çalışıyo sanırım dönme çabaları ama başımızı tam tutamadığımız için çok canım sıkkın . allah hepmizin bebeğine sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin
merhaba arkadaşlar bende 22 ocak doğumlu bir kız annesiyim , kızım şuan 72cm 9kg . biraz iri bir bebek baş çevremiz de haliyle büyük ve benim kızım hala başını tam olarak tutamıyor . televizyona doğru yada aynaya doğru tuttuğumda biraz tutuyor ama tam dik tuttuğumda pek başarılı değil ,nesnelere yavaş yavaş uzanma denemeleri yapıyor ağzını kaşımaktan fırsat buldukça diş çıkarıyo galiba yavaş yavaş ,kabarmalar başladı tabii ağlamalar huzursuzluklar da ( çevreye ilgisi iyi takipleri agulamaları bazen ayaklarını kaldırıp kaldırıp vururken kendine çekip yana atmaya çalışıyo sanırım dönme çabaları ama başımızı tam tutamadığımız için çok canım sıkkın . allah hepmizin bebeğine sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin
arkadaşlar bende 3 ocak doğumlu bir kız annesiyim ve son bi kaç gündür kızım acaib ağlıyo,kucağımdan nmek istemiyor,gündüz uykuları neredeyse yok gibi..uyusa da sadece 20 dk uyuyo ağlayarak uyanıyor,hiç bir iş yapamıyrum evimi ... götürüyor resmen,bi yardımcımda yok yanımda annemler vs.delirmek üzereyim bu aralar..sizlerde de bizim gibi olan var mı?acaba diş mi çıkarıyor ki hatunum ondan mı vız vız?doktor kontrolünde de herşey yolundaydı çok şükür ama bir türlü mutlu olamıyo işte son günlerde..bana bi öneriniz var mı?:2: