• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum sebze çorbasını hiç sevmiyor,yoğurda yavaş yavaş devam ediyoruz günlük 2-3 çay kaşığı yiyor,elma ve şeftali suyunu surat bükerek içiyor.eline salatalık veriyorum dişine sürterek suyunu emiyor,muzu ezip veriyorum yemiyor ama tüm olarak elimde tutuyorum o zaman emiyor.hakikaten bu ek gıda aşaması hayli meşakkatli bir dönem:61:

slm arkadaşlar nasılsınız uzuuuuun zamandır giremiyodumm biraz sıkıntılı arkadaşlar varr ek besinler konusunda çok şükür benim öyle bi sıkıntım bbebeğim herşeyi yiyor ayırt etmeden ne pişirdiysem veriyorumm zaten sütüm bile hala yetiyoo

herkese günaydın. bizim için bu gün çok erken başladı çook uykum varr. bebeğim yeni birşey öğrenirken uyku problemi yaşıyor. sizinkilerde öyle mi? dünden beri karnının üstünde geri geri gitmeye başladı. sanırım emeklemeye çalışıyor :) bir de şu oturma meselesini ne yaptınız? oturuyormu artık bebekleriniz?

günaydın kızlar,
ne zamandır forumda in cin top oynuyor,hergün belli kişiler takılıyor başlığa nerde o eski günler ah ahhh.
yağmur bizim oğlan oturamıyor kucağımızda oturur pozisyonda tutuyoruz.eşim destek yapıp oturtmaya çalışıyor ama yan tarafa atıveriyor kendini.birde biz yaklaşık 1 aydır yürüteç kullanıyoruz.ilk zamanlar sadece bakınıyordu şimdi ise adım atmaya başladı odanın içinde 4 dönüyor ama malesef çabuk sıkılıyor.:69::nazar:

Arkadaslar bebegim 5.5 aylik 8 kilo cokmu zayif. hee goren cok zayiflamis diyor . moralim cok bozuluyo yaaa

benim kızımda 6 aylık olmasına 10 gün var 8 kilo. doğum kilosuna göre çok kilo alamadı. ama normal bence. ne çok zayıf ne çok şişman. sen daha iyi bilirsin boşver milletin ne dediğini eğer sağlıklıysa kilonun çok da önemi yok bence

kiloyu dert etmekten vazgeçin lütfen önemli olan sağlıklı olması.siz 8 kiloya az diyorsunuz benim oğlum 6.5 aylık ve 7.5 kg biz ne yapalım?:69:

cancer kesinlikle katılıyorum sana.benim kızım 4 kilo doğmasına rağmen sanıyorum hala 8 kilo değil.ama yeter ki iyi olsun ne yapayım kilosunu...
uyku problemi bizde de çok bu aralar.en iyi ihtimal 7 de kalkıyoruz,onun dışında 6-6.30...bazen gece de uyanıp 1-2 saat duruyoruz öyle,önceden hiç yoktu bu sorunlar.
sebze olayı bizde de sorun(gerçi bizde hepsi sorun:)))).her şeyi denedim.en son dün yaptım farlı bir çorba,bayıla bayıla içti.aynı çorbayı bugün içmedi.her gün farklı mı istiyor anlamadım:37:

cancer kesinlikle katılıyorum sana.benim kızım 4 kilo doğmasına rağmen sanıyorum hala 8 kilo değil.ama yeter ki iyi olsun ne yapayım kilosunu...
uyku problemi bizde de çok bu aralar.en iyi ihtimal 7 de kalkıyoruz,onun dışında 6-6.30...bazen gece de uyanıp 1-2 saat duruyoruz öyle,önceden hiç yoktu bu sorunlar.
sebze olayı bizde de sorun(gerçi bizde hepsi sorun:)))).her şeyi denedim.en son dün yaptım farlı bir çorba,bayıla bayıla içti.aynı çorbayı bugün içmedi.her gün farklı mı istiyor anlamadım:37:

bizimki sebzeyi tamamen reddediyor sanırım damağı tatlı şeylere alıştığı için.bizimle birlikte sofraya oturup menüde ne varsa yedikleri günleride görürüz inşallah:emir_bebek:

arkadaşlar bende 3 ocak doğumlu bir kız annesiyim ve son bi kaç gündür kızım acaib ağlıyo,kucağımdan nmek istemiyor,gündüz uykuları neredeyse yok gibi..uyusa da sadece 20 dk uyuyo ağlayarak uyanıyor,hiç bir iş yapamıyrum evimi ... götürüyor resmen,bi yardımcımda yok yanımda annemler vs.delirmek üzereyim bu aralar..sizlerde de bizim gibi olan var mı?acaba diş mi çıkarıyor ki hatunum ondan mı vız vız?doktor kontrolünde de herşey yolundaydı çok şükür ama bir türlü mutlu olamıyo işte son günlerde..bana bi öneriniz var mı?:50::2:

Aynıı benim kız ayynııı.Benimde annemler başka şehirdeler.bENİM KIZım doğduğundan beri az uyurdu gittikçe azaldı.Bugün koca gündüz sadece yarım saat uyudu.

oğluma hıp mamanın 2 numarasını ve sebze çorbası verdim. boyun altında omuzlarında ense kökünde kırmızı küçük sivilceler oldu.
birgün sonra sebzeyi kestim ama hala var. bugün mamayı vermiycem. gerçi terlediği bölgeler ve bu küçük kabartılar geçmiyor. acaba terden yoksa alerjımı bir türlü ayırt edemedim:(

Arkadaslar bebegim 5.5 aylik 8 kilo cokmu zayif. hee goren cok zayiflamis diyor . moralim cok bozuluyo yaaa

benim oğlum 6 ay 7 günlük ve 8 kg bile değil herhalde şuan...doktor hiç anormal görmüyor gelişimini...hatta kilolu değil zayıfmi acaba diyen annelere kızdıgını söyledi...kilolu tombalak bebişler çok mu sağlıklı saniyorsunuz sanki dedi..asil kilolu cocuklar sorun dedi...başlarda bende takiyordum kafaya ama

bide seninki 5.5 aylık 8 kilo düşün,benimki 6 ayı geçiyor daha 8 kg değil...tabi bbu aylarda diş çıkardı ve biraz kiloda eksigimiz oldu o ayri

Arkadaslar bebegim bu aralar neredeyse hic isemiyor. cok az isiyor. ayni sornunu yasayan anneler varmi . Doktorunu aradim . yeni bezden anlayamzssin diyor isedigini ama onceden anliyordum da simdimi anlayamiyorum . Ayni sorunla karsilasan arkadaslar varmi . acaba neden isemiyor .

cadoloz,bebeğinin sıvı tüketimi nasıl??çok terliyor olabilir mi acaba diyeceğim ama ter ayrı diğeri ayrı bişeydir herhalde.benim kızım da eğer biberonla bişeyler içerse çiş yapıyor,onun dışında öyle mama ,yoğurt vs. gibi beslendiğinde nerdeyse hiç çiş yapmıyor.dün 4 saat dışardaydık,eve gelince baktım 1 kere ancak yapmıştır,bizim bezler de hiç öyle dolu dolu olmuyor yani

arkadaşlar bende 3 ocak doğumlu bir kız annesiyim ve son bi kaç gündür kızım acaib ağlıyo,kucağımdan nmek istemiyor,gündüz uykuları neredeyse yok gibi..uyusa da sadece 20 dk uyuyo ağlayarak uyanıyor,hiç bir iş yapamıyrum evimi ... götürüyor resmen,bi yardımcımda yok yanımda annemler vs.delirmek üzereyim bu aralar..sizlerde de bizim gibi olan var mı?acaba diş mi çıkarıyor ki hatunum ondan mı vız vız?doktor kontrolünde de herşey yolundaydı çok şükür ama bir türlü mutlu olamıyo işte son günlerde..bana bi öneriniz var mı?:50::2:

bi an bu cümleleri benmi yazdım diye şüphelendim:1::1::1:
benim kızda 3ocak doğumlu canım,aynen ağlama krizlerindeyiz,hiç bişyden memnun değil,gündüz uyumuyor,uyumadıkçada huysuzlanıyor,bende tek başımayım,eşimin geleceği sattleri iple çekiyorum,o gelince yapıyorum yemeği bile o biçim yani...evdede durum aynı şinanayız...2. dişimizde çıktı bikaç gün önce,bende ona bağlıyorum daha doğrusu bağlamak istiyorum,bide benimki geçenlerde idrar yolu enf. geçirdi, ondan sonra böyle olduk bizçıldırmak içten değil aynen... sen yinede bi idrar testi yaptır bizimki tesadüfen ortaya çıktı...
bide kızının kilo alımı nasıl,ek gıdaya falan başladınmı,oturabilyomu...aynı gün doğmuşlar ya ondan dolayı merak ettim... benimki 3300 gr doğdu ve şu an 7300 gr 70 cm:nazar:,kilosu çok az,çok canımı sıkıyo bu durum,sütüm yetmediğinden 4. ay ek gıdaya geçtik,herşeyi nazla yiyor...bıdı bıdı hecelemeye bile başladı şükür ama oturamıyor henüz...cevaplarsan sevinirim canım:):34::34::34:

Back