2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilk zamanlar iştahım hiç yoktu ama süt olsun ye diye diye midem genişledi galibaP ne bulursam yemeye başladım şimdi de duramıyorum oysa ne hızlı gitmişti ilk zamanlar kilolar şimdi sabitlendim:)) emzirme bitince de verebileceğime inanmıyorum çünkü hiç diyet yapmadım yapamam da.

bebeklerin huysuzluğu acaba sıcaktan da olabilir mi. benimki aşırı terliyor. ne giydireceğimi şaşırdım. sabah kalktım resmen sırtı ıslaktı. ve buz gibi kalmış. hasta olcak diye korkuyorum. ne giydiriyorsunuz bebeklerinize yazarsanız çok sevinirim.

yağmur kızım da çok terliyor.ben uzun kolluyla yatırıyorum hala,sabaha karşı serin oluyor çünkü.bir de kesinlikle üstünü örtemiyorum.ben örtüyorum o açıyor.ama uzun kollu da terletiyor.benim de kafam karışık anlayacağın.

benim oğlumda üstünün örtülmesinden hiç haz etmiyor ben örtüyorum o tekmeleyip açıyor.aklıma şey geliyor hani kış bebeği ya bizimkiler sıcağı sevmiyorlar mı acaba?yatarken uzun kollu giydiriyorum gündüzleride 2 gündür kısa kollu ve şort tarzı şeyler giydiriyorum hava çok sıcak oluyor ve biz nerdeyse hergün dışarıya çıkıyoruz

Benim kizimda çok terliyor ben sadece çıtçıtli body giydiriyorum devamlı oyleyiz . Sabah çok serin olduğu icin ince örtüsünün üstüne battaniyesini örtüyorum sonra hep çıtçıtli body

walla havalar pek düzenli olmadığı için bende ne giydireceğimi şaşırıyorum. ama genelde çıt çıtlı badisi altınada ince bişi giydiriyorum. eğer biraz serin hissedersem üzerine penye bi yelek giydiriyorum.

ben ortmuyorum hiç..zatebn terlıyor...atlet bady ıle yatırıyorum....

6. ayında,
•Elleriyle yemek yemeye çalışır ama bunu doymaktan çok oynamak için yapar.
•Zekası hızla yükselir. (Istediğine ulaşmak için plan yapmaya başlar.)
•Henüz konuşamasa bile, önemli sözcükleri tanır. (Anne, biberon, araba gibi.)
•’’ba’’ , ’’ba’’ gibi sesleri anlamını bilmeden çıkarabilir.
•Mutluluk, sevgi, korku, sabırsızlık, heyecan gibi hissettiği duygular artar ve kendini mimikleriyle, vücut diliyle ya da çıkardığı seslerle ifade eder.

Ayy gurur duyasım geliyor kızımla ya

Yağmur'cum sıfır kollu çıtçıtlı bodyler var ya ondan giydiriyorum çorap bile giymiyoruz evde free takılıyoruz bak bak benim bebişim böyle

Ayy gurur duyasım geliyor kızımla ya

Yağmur'cum sıfır kollu çıtçıtlı bodyler var ya ondan giydiriyorum çorap bile giymiyoruz evde free takılıyoruz bak bak benim bebişim böyle

yaa pek tatlı olur öyle ama ben çorapsız durduramıyorum hemen buz gibi oluyo ayakları, gazlanıyor.altına da illaki bişeyler giydiriyorum.gecede üstünü örtmeden uyutmuyorum o açsada ısrarla örtüyorum. çünkü kendimde üşüyorum gece üstüm açılınca.

o zaman normal giydirdiklerin çünkü bende üstüm açık yatıyorum çok sıcak hava

merhabalar sizin oğlunuz 39 yaşında iken kendisinden 16 yaş büyük bir bayanla evlenmezine nasıl karşılarsınız oğlunuz 39 yaşındayken 56 yaşında bir kadınla çıksa siz razı olur musunuz ama kadının istediği oğlunuzla evlenip mutlu bir yaşamın kollarına kendisini atmak ise o zaman izin verir miydiniz ve ve kadın size ve eşinize ve oğlunuza ve kardeşlerine büyüklük taslamazsa sever ve sayar ise nasıl karşılarsınız izin verir miydiniz yine

ya kızlar bebegime ek gıda vermeye başladım açmıyo agzını bi kapatıyo sıkı sıkı arada şarkı söyleye söyleye bi iki kaşık veriyorum ancak şimdiye kadar şeftali ve elma verdim yarın sebze deniycem artık bakalım onu yiyecekmi geçen yemek suyundan verdim azcık yedi onu ne kadar zormuş bu annelik şimdi anladım

bunu bir derdim var köşesinde yazsan daha iyi olur bunun yeri burası değil çünkü

benim kızım da ek gıda konusunda çok istekli değil, mıh gibi kapatıyor ağzını kaşık değince. ama ne zaman elimle bişiler versem çok güzel yiyor. eee boşa dememişler en güzel kaşık anne elidir diyeee.

bu soru da nerden çıktı canım ya. böyle bir durum mu var ?? ben izin vermezdim şahsenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…