- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.921
oğlum 17 ocak doğumlu. boyumuz 67cm, kılomuzda 7.5 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağmur çok üzüldüm,yazık etmişler bebeğine,neyse ki ilaç kullanmamışsınız.kime güveneceğini bilemiyor insan.biz de hastane sıkıntısı yaşıyoruz,dr bulamıyoruz bir türlü,inşallah ihtiyaç da olmaz.
kızım çok mızmız oldu,hep ilgi istiyor,kucak delisi oldu,huzursuzlanıyor...diş geliyor aklıma ama hiç belirti yok salyadan başka,o da 2. ayından beri var zaten.
öfff,eşim aradı,annesine gidecekmişiz.hazırlanıyım.amaaaaaaan
bana enfeksiyon demeyin kızlar, yaramı deşersiniz. hele devlet hastanesi hiçç demeyim. acı tecrübelerimiz var. 1 ocak doğumlu bi kızım var nisan dan haziran 7 ye kadar 3 kez antibiyotik kullandık. iştahsızlık nedeniyle gittik dr.a tahlil yapıldı bakteri üremesi varmış 7 gün antibiyotik kullanılcak dedii 3,5 aylıktı kızım daha, kullandık kontrole gittik geçmemiş dedi başka bi ilaç yazdı, hadiiii 7 gün yine kullandık 48 saat sonra gittik kontrole bu sefer başka bi bakteri üremiş dedilerr hooop yine farklı bi antibiyotik, düşünsenizeee 1,5 ayda 3 antibiyotik.İlaçlara rağmen kızın iştahı düzelmedi hiç. onu bırakın kız çocuklarından idrar almak ölümmm, hastanede saatlerce bekleyip idrar alamadan döndüğümüz bile oldu. 3.antibiyotik bitmeden aldık eskişehir acıbademe götürdük. check-up gibi bişi yapıldı, kanına,böbreğine, idrarına herşeyine bakıldı. sonuç bakteri makteri yoooookkkk.... Elde ne var Boşuna mahvedilmiş bi bağışıklık.
3 gündür yine aynı sıkıntılaar biberonu görünce ağlıyo, ek besin yemiyo, akşam 7 de 90-100 cc. mama yiyor gece 1 de ağlaya sızlaya 30-40 cc. anca. aç açına duruyo, sinirden komalardayım. Korkumdan dr. a götüremiyorum bile idrar yolu enf. çıkıcak yine die.
yağmur çok üzüldüm,yazık etmişler bebeğine,neyse ki ilaç kullanmamışsınız.kime güveneceğini bilemiyor insan.biz de hastane sıkıntısı yaşıyoruz,dr bulamıyoruz bir türlü,inşallah ihtiyaç da olmaz.
kızım çok mızmız oldu,hep ilgi istiyor,kucak delisi oldu,huzursuzlanıyor...diş geliyor aklıma ama hiç belirti yok salyadan başka,o da 2. ayından beri var zaten.
öfff,eşim aradı,annesine gidecekmişiz.hazırlanıyım.amaaaaaaan
şU Devlethanelerinden nefret ediyorum allah düşürmesin yani.aLLAH Korumuş bebeğini yağmurcum.adilemircim geçmiş olsun oğluşlarına.Allah sana güç kuvvet versin.Yasmin biz kızım kilo almadığı için ek gıdalara geçtik meyve ve sebze püresi veriyorum.Kan damlasına dabu hafta geçtik
offf anneler ya ek gıda başladınız mı neler veriyorsunuz???
merhaba arkadaşlar,
oğlum şuan 6 aylık oldu ve 5.5 aylıkken alt dişlerinden biri göründü..:) sürekli eli agzindaydı ve salyaları akıyordu gerçi hala öle...ve acaip huy değiştirdi...uykusu var 1 saatte zor uytuyorum ayagimda salla yok kucagimda al salla yok en son yenik düşüyo ve uyuyo...hiç sırtı yete gelsin istemiyor hep kucak istiyor yatirinca sürekli agliyor...onceki aylarda cok sakindi ve oyuncakları ile oyalanabiliyordu...sizin bebeişler nasil? diç çıkarma evresinde bunlar yaşaniyormu acaba??
birde doktor yavaş yavaş oturtun tek başina destekli olara demişti ama ben oturtma calişmalarini pek fazla yapamadim sizler otutmaya başladiniz mi? bizimki hemen öne dogru eyiliyor ve düşüyor bende zarar vermekten korkuyorum ve oturtamiyorum sadece kucagimda oturur pozisyonda tutuyorum?
ah ah birde ben eski kiloma dönsem.62 kiloyum yerimde sayıyorum.zayıflamam lazım özellikle beldeki simit denen çıkıntılardan biran önce kurtulmam gerek
burda yazılanlara göre diş yolunu gözlemeye başlayalım,inşallah çabuk çıkar( kızım çok asabi arkadaşlar,kendini sıkıyor,kaskatı kesiliyor,bağırıyor...hiç ağlamayan çocuk salya sümük ağlıyor,ve tek sebebi kucak istemesi.almazsam nefesi kesilene kadar ağlıyor.2 gündür çok az yiyor,yedirmeye zorlarsam tükürük yağmuruna tutuyor.ve inanmazsınız,bir şekilde ağzına verdiysem,istemeden yuttuysa zorla kusuyoreşşek sıpası
dişten mi acababir de bütün nazı bana,şu an babası evde ,gayet mutlu,birlikte bağlama çalıyorlarritim duygusu bir hayli gelişti,önce babası vuruyor bağlamanın kenarına,kızım sırasını bekliyor,babası durunca o vuruyor,hey allaaaaam
oğlumun boyu 65 cm kilosu 7400 gr
aynen bende canım kilolarımız da aynıymış. ama komik olan bunu yazarken elimde koca bi dilim pasta olması:)))