2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın taze hamileler
gaz için ılık ballı su için
bulantı çoksa bişey yiyemiyosanız petibör ve yağsız kaşarlı tost ve ayran yiyin için
hiç üzülmeyin bebişler ilk trimesterde anneden beslenmez yemesenizz de bişey olmaz yani
opuyorumnanaktan

teşekkürler bilgiler için :1hug:

aa citos sen hamilemisin tebrik ederim..
bulantı için çubuk kraker yiyibelirisniz ayy çok zordu o gunler ama guzel 14 hafta kesimişti tüm bulantılarım ama ozamana kadar bayagıda serum yedim:)

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ

:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|

1| Deniz1958|23|1 Nisan|6 Ocak|70 kg|?|….. DENİZ|
2| Belinay_85|||5 OCAK||?|?|
3| GreenPearl|||2 OCAK||?|?|
4| Guldeseker|||5 OCAK||?|?|
5| B.u.l.u.t|||11 OCAK||?|?|
6| Streetpit|||4 OCAK||?|?|
7| Erazze |||6 OCAK||?|?|
8| Oozggee|||11 OCAK||?|?|
9| YusNes|22|5 Nisan|11 OCAK|59|?|?|
10| Has_bahce|||11 OCAK||?|?|
11| Mystryy|28||9 OCAK|59|?|?|
12| A_L_A|34|28 Mart|2 OCAK|63|?|?|
13| Kaderdincer|||2 OCAK||?|?|
14| Betmur|||1 OCAK||?|?|
15| Citos2903|||7 OCAK||?|?|
16| Caldion78|||1 OCAK||?|?|

bilgileri eksik olan arkadaşlarım da yazarsa sevinirim :CüvCüv::CüvCüv:

denizcim bende hamd olsun henüz bişey yok sadece uyku hali var üzerimde özellikle akşamları yemekten sonra yığılıyorum hemen birazda gaz sıkıntısı işte okadar inş. hep böyle devam eder

merabalar tüm 2011 ocak anne adaylarına bende inşallah olursa ocakta bebişimi alacam kucağıma benide listenize eklerseniz sevinirim 5 ocak gibi gözüküyo şimdilik

hoş geldin aramızaa :CüvCüv:
hoşbuldum cnmvereliniortak

aa citos sen hamilemisin tebrik ederim..
bulantı için çubuk kraker yiyibelirisniz ayy çok zordu o gunler ama guzel 14 hafta kesimişti tüm bulantılarım ama ozamana kadar bayagıda serum yedim:)
evet ecrincim çok şükür hamileyim:Saruboceq:seninde kızın olmuş hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallaha.s

deniz listee içinn başka link açmann lazımmm sadecee arkadaşlarr orayaa gelipp bilgilerinii yazacaklarr sende rahatça göreceksinn değişiklikleri
burdan takip etmenn zor olurrr
burdandaaaaa sohbete devamm edilecekk canımmm
diğer topikler öyleee
bir bak istersen

X