2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum benii

çok üzüldüm,geçmiş olsun.umarım tehlikeyi atlatırsın.

yusnes geçmiş olsun canım bol bol dinlen
adaşım bulut hoşgeldin
kızlar tekrardan söylüyorum
dinlenin temizlik yapmayın
cinsel ilişki 4 aya kadar tehlikeli
biraz dikkatle bebişlere kavuşalım

arkadaslar bugun ebenın bırı bana 590 düşük deger dedı sınırlerım hopladı.bende dedım daha adetıme 2 gun var normal deıl mı degerlerım dedım yok 1000 olması gerek dedı sınır oldum. gercekten 1000 mı olması gerek hamıle değil miyim ya

arkadaslar bugun ebenın bırı bana 590 düşük deger dedı sınırlerım hopladı.bende dedım daha adetıme 2 gun var normal deıl mı degerlerım dedım yok 1000 olması gerek dedı sınır oldum. gercekten 1000 mı olması gerek hamıle değil miyim ya

canım hoşgeldin aramıza ben adet günümden iki gün sonra kan testi yaptım 59 çıktı ve doktorum bana gebelik var ama daha yeni dedi geç döllenme yani

günaydın arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun.
benim yaş 28 kilo 52 SAT 6 nisan
dün bendende kahverengi leke geldi inş. bişey olmaz bebişime Rabbime emanetler.

merhaba arkadaşlar.
2010 ocak anneleri olarak bizim bebeklerimizle ilk anneler günümüz bu sene.
darısı seneye sizin başınıza. ama bebekleriniz şimdi de sizle, şimdi de annesiniz.
hepinizin anneler gününüz kutlu olsun..

kızlar merhaba listemiz yenilenmiş ben 64.700 ile hamile kaldım yani 65 diyelim gitsin. yaşım 24 sat ım 28 mart kızlar çok geçmiş olsun aman iyi dinlenin

Son düzenleme:
kizlarr gunaydinnn herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan
bugun bende test yapcam ama aksama cunku ise gidecegim birazdann bana dua edin arkadaslarr hamislerin duasi kabul olurr:Saruboceq:bende bu yolu sizinle tamamlarimm :Saruboceq:insallahhh

günaydın arkadaşlar,
ben bu hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum ve merak ettiğim heğiniz vajinal ultrason mu oldunuz yoksa karından mı bakıldı ?
ben nedense endişeleniyorum karından baktırmak istiyorum ama belki o zamanda tam görünmeyebilir?

ravzacım aramıza bekliyoruz bebek isteyenler hep dualarımızdasınız

bengüsu ben geçen hafta karından ult.girdim ama 18 mayısa vajinal dedi
kanama felan yoksa tehlikeli değil
daha iyi sonuç verdiği için tercih ediliyo biliyorum endişelisin
kaderdaşız ben geçen yıl mayısta hamile kaldım temmuzda 10 haftalık düşük yaptım
bizim korkumuz daha farklı bol bol dua et

kızlar hiç uğramıyosunuz neler yapıyosunuz paylaşın
nette bulduklarınızı paylaşın sevgiler:emir_bebek:

Son düzenleme:
bende ocak annesi olacağım inşallah,13 Ocak...
bugün kan testimde çıktı 4 haftalık hamileyim,haftaya ya da ondan sonraki haftaya doktora gideceğim,yaşım 33 kilom 57 şu an için:) en son 8 Nisanda regli olmuştum...

canım bende 2010 ocak annesiyim benim de son adet tarihim 8 nisandı ve geçen sene 8 mayısta öğrendim meleğimin benimle olduğunu 13 ocak 2010 da da doğdu oğlum Allah hepinize meleklerinize kavuşmayı nasip eder inş.hamilelikte annelikte bambaşka duygularmış Allahım isteyen herkese nasip etsin

kizlarr gunaydinnn herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan
bugun bende test yapcam ama aksama cunku ise gidecegim birazdann bana dua edin arkadaslarr hamislerin duasi kabul olurr:Saruboceq:bende bu yolu sizinle tamamlarimm :Saruboceq:insallahhh
inşallah gelmiştir bebişin cnm:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,
ben bu hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum ve merak ettiğim heğiniz vajinal ultrason mu oldunuz yoksa karından mı bakıldı ?
ben nedense endişeleniyorum karından baktırmak istiyorum ama belki o zamanda tam görünmeyebilir?
slm bengusucum benim 5+4 günlük bizde cuma günü gittik karnımdan baktı dktr keseyi gördük 8 haftalık oluncada kalp atışını duyacaz dedi inşallah:Saruboceq: senin kaç haftalık cnm sanırım 4 haftalıksa alttan muayene yapıyor bilmiyorumkismile
herkese günaydın bugün rutin kontrol için kan tahlili oldum sonucu öğleden sonra alıcam umarım aksi bişi çıkmazohaoldumsmile

slm kısslarrr

bengusu ben geçen hafta gittim karından baktı ve gördü keseyi alttan ultrason hakkında hiç konuşmadık bilmiyorum gelecek kontrolde hangisiyle bakar diye
ama alttan ultrason tehlikeli değil onu biliyorumm için rahat olsun

Bende perşembe günü ilk muayenemi olacağım çok heyacanlıyım tam 6 haftalık olacak altan bakarsa kalp atışıda duyulabilirmiş o yüzden baktıracağım ben

aslında doktoruma güveniyorum ama insan yine de endişeleniyor,4 hafta 4 günlük o zaman gittiğimde 5 haftalık olacak,doktoruma sorarım mutlaka belki sormama gerek kalmadan karından ultrasona bakar.
bu arada sizin akıntınız var mı benim ara sıra oluyor ?

X