2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar allah tamamını erdirsin ya okurken gözlerim doldu
nekadar güzel heycanlar yaşıyorsunuz şuan tadını çıkarın mide bulantılarını
takmayın hele bi 18 19 haftadan sonra tekmeleri iyice hissedin çıksın yavaştan göbüşler
iyice deliriceksiniz sevinçten bizler ocak 2010 anneleri göbüşlerimizi çok özlüyoruz şimdi koynumuzda bize kikirdiyorlar bu ayrı bir mutluluk ama o içerdeki histe bambaşka
allah meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı kolay b, hamişlik geçirin çok ama çookk mutlu olun hepinizi öpüyoruz oğluşumla kızlar

kızlar allah tamamını erdirsin ya okurken gözlerim doldu
nekadar güzel heycanlar yaşıyorsunuz şuan tadını çıkarın mide bulantılarını
takmayın hele bi 18 19 haftadan sonra tekmeleri iyice hissedin çıksın yavaştan göbüşler
iyice deliriceksiniz sevinçten bizler ocak 2010 anneleri göbüşlerimizi çok özlüyoruz şimdi koynumuzda bize kikirdiyorlar bu ayrı bir mutluluk ama o içerdeki histe bambaşka
allah meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı kolay b, hamişlik geçirin çok ama çookk mutlu olun hepinizi öpüyoruz oğluşumla kızlar

Ne kadar güzel şeyler yazmışsın heycanıma heycan kattın..bende oğluşunu ve seni öpüyorum..

Bende bizim kizlar nerde diyordum demek bu topigi aktif tutuyorlarmis yeni hamisler gelene kadar :))))
Hayirli ugurlu olsun hamile oldugunu ögrenenler allah kucaginiza almayi nasip etsin.Hamileliginizinde keyfini doya doya cikartin.Be gecen sene 12 mayista ögrenmistim dayanamayip erken test yapmistim sonra kesin olsun diye 1 hafta doktora gitmek icin beklerken heycandan zaman gecirememistim ama hic bi sene sonrasini yani bu günleri düslememistim.Ilk 3 ay cok korkulu gecmisti sürekli kanama vardi ha kaybettim kaybedicem korkusu vardi.Her sanci girdiginde tamam düsük oluyo diye diye günleri gecirdik simdi Allah bagislasin carsamba günü 4. ayimiza giriyoruz Allahimin hediyesi o bana.Darisi sizlerin basina.

bende ocak annesi olacağım inşallah,13 Ocak...
bugün kan testimde çıktı 4 haftalık hamileyim,haftaya ya da ondan sonraki haftaya doktora gideceğim,yaşım 33 kilom 57 şu an için:) en son 8 Nisanda regli olmuştum...

bende ocak annesi olacağım inşallah,13 Ocak...
bugün kan testimde çıktı 4 haftalık hamileyim,haftaya ya da ondan sonraki haftaya doktora gideceğim,yaşım 33 kilom 57 şu an için:) en son 8 Nisanda regli olmuştum...

güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum
aramızda 2 gün var ben 29 nisanda öğrendim hamile olduğumu
senin bhcg kaç çıktı:emir_bebek:

ooo maşallah bu topik kalabalıklaşmış
inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz
sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz
her gününüzün tadını çıkarın özellikle 20. haftadan sonra
o minik elleri ayakları hissettiğiniz her anı doyasıya yaşayın
karnımdaki tekmeleri çok özlüyorum
şimdi kollarımda bebeğim bu apayrı bi duygu ama
tekmeler de çok güzeldi

selam kızlar,bugün doktorumdan çok güzel haberlerle döndüm.küçük,yuvarlak keseciğimizi gördük çok şükür.bir daha ki randevumuzda da kalp atışlarını duyacağız inşallah.
doktorumun bazı tavsiyeleri oldu,onları sizlerle paylaşmak istiyorum. ilk 4 ay çok mecbur kalmadıkça seyahattan kaçınmamı,5 kg'dan daha fazla ağır bişiler kaldırmamamı,yüksek yerlere uzanmaya çalışmamamı (perde takıp çıkarmak gibi) ve sık ama az yememi söyledi.
doktorum da muhtemel doğum tarihimi 2 ocak olarak hesapladı.liste için diğer bilgilerim ise; yaş 33,kilo 57 (şu an),SAT 28 Mart.

2011 ocak anneleri allah hepinize sağlıkla bbeeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin. ama şunuda söylemeden geçemeyecegim nisan başlarında hamile kalanlar aralık sonuna doğru doğurabilirler . bu arada burası 2010 ocak annelerinin yeri gibi olmuş bizim bütün kızlar burdaymış özledik o günlerimizi demekki tadını çıkarın kızlar hamileliğinizin.

salam kızlar benim bugün başım döndü ilk defa birde kokulara karşı çok hassaslaştım. salı doktora gideceğim.sat 28 mart acaba keseyi görür müyüz salıya?

merhaba arkadaslar bende aranızdayımm allah ızın verırıse. iki ıdrar testı yaptım pozıtıf cıktı. sonra dayanaayıp kan testı yaptırdım 590 cıktı. ama dha adetıme 2 gun var degerlerım normal mı sızce. pazartesı doktora gıtmeyı dusunuyorum

mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum benii

X