- Konu Sahibi teknekazintisii
kızlar boy 168 kilo 68 yaş 29 cinsiyeti belli olsun adı kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum cnmvereliniortak
evet ecrincim çok şükür hamileyim:Saruboceq:seninde kızın olmuş hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallaha.s
kızlar allah tamamını erdirsin ya okurken gözlerim doldu
nekadar güzel heycanlar yaşıyorsunuz şuan tadını çıkarın mide bulantılarını
takmayın hele bi 18 19 haftadan sonra tekmeleri iyice hissedin çıksın yavaştan göbüşler
iyice deliriceksiniz sevinçten bizler ocak 2010 anneleri göbüşlerimizi çok özlüyoruz şimdi koynumuzda bize kikirdiyorlar bu ayrı bir mutluluk ama o içerdeki histe bambaşka
allah meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı kolay b, hamişlik geçirin çok ama çookk mutlu olun hepinizi öpüyoruz oğluşumla kızlar
canım ben 70 kg hamile kaldım yaşımda 30 ismine henüz erken cinsiyeti belli olsun ona göre söylüycem:hulya:bilgileri eksik olan arkadaşlarım da yazarsa sevinirim :CüvCüv::CüvCüv:
yaş 22 yanlış yazmışım..deniz hanım yorcam sizi kusura bakmayın..annelik heycanı işte:))
bende ocak annesi olacağım inşallah,13 Ocak...
bugün kan testimde çıktı 4 haftalık hamileyim,haftaya ya da ondan sonraki haftaya doktora gideceğim,yaşım 33 kilom 57 şu an için:) en son 8 Nisanda regli olmuştum...
bende ocak annesi olacağım inşallah,13 Ocak...
bugün kan testimde çıktı 4 haftalık hamileyim,haftaya ya da ondan sonraki haftaya doktora gideceğim,yaşım 33 kilom 57 şu an için:) en son 8 Nisanda regli olmuştum...
güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum
aramızda 2 gün var ben 29 nisanda öğrendim hamile olduğumu
senin bhcg kaç çıktı