2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar sizin bu ilk günlerinizi okudukça banada farklı bir heyecan bastı kendı hamılelık gunlerım aklıma geldı bende 29 ocak 2010 ocak annesıyım melegım sımdı kucagımda allahım ınsallah sızede sag saglım kucaklarınıza almayı nasıp etsınn her gununu doya doya yasayım hamılelıgınızın ınanaın cok gyzel bır duygu anlatılmaz yasanırr kucagına alıncada daha bambaska bır duyguu:)

selam kızlar sizin bu ilk günlerinizi okudukça banada farklı bir heyecan bastı kendı hamılelık gunlerım aklıma geldı bende 29 ocak 2010 ocak annesıyım melegım sımdı kucagımda allahım ınsallah sızede sag saglım kucaklarınıza almayı nasıp etsınn her gununu doya doya yasayım hamılelıgınızın ınanaın cok gyzel bır duygu anlatılmaz yasanırr kucagına alıncada daha bambaska bır duyguu:)
Allah analı babalı büyütsün canım bende 31 ocak annesi oalcaktım ama maalesef bebeimi kaybetmiştim şimdi ise ağustos annesi olacaım inşalah Allah bu günleri bizlere de gösterir...

Slm kızlar 2010 ocak annelerinden biri olarak hayırlı ve çook güzel bir hamilelik dönemi diliyorum hepinize. Bu arada doğum tarihlerinize baktım da adaşım oozggee benim oğlumun doğum gününde doğum yapacak gözüküyor :))) Allah hepinize kolaylıklar,bebişlere de sağlık nasip etsin...

Allah analı babalı büyütsün canım bende 31 ocak annesi oalcaktım ama maalesef bebeimi kaybetmiştim şimdi ise ağustos annesi olacaım inşalah Allah bu günleri bizlere de gösterir...

amin canım inşallahh sag saglım alırsın kucagına rahatlıgın tadını cıkart uykusuz geceler senı beklıyorr ama onun tadıda bam baska opuyorumnanaktan

valla kızlar tahmını dogumtarıhı hıc bellı olmuyor kımı erken dogurdu kımı gec dogurdu sezeryanla bıraz daha erken alınıyor pek tutmuyorr zamalar mesela ben 41 haftamda dogum yaptım oda doktor mudahalesı ıle yoka daha cıkmaya nıyetı yoktu benım kızın saglıkla gecırın ınsallah hamılelıgınızı doya doya yasayın kı dogunca karnınz bombos oluyor cok garıp ama kucagınız dolu dolu oluyor bu benım karnımdanmı cıktı allahım nasıl olustu dıye hayretler ıcınde kalınıyor:):)

herkeslere günaydınlar. benim karın ağrılarım azaldı ama ara ara kasık ağrılarım devam ediyor. mide bulantım ve gaz ise had safhada :) yarın dr kontrolümüz var bakalım hayırlısı. sizler nasılsınız kızlar?

kızlar gaz kasıklarda ağrı uyku bulantı çoook normal hiç endişe yapmayın...
bnm muhtemel doğum tarihim 8 ocaktı ama ben 24 aralıkta doğum yaptım tam 38+1 günlükken...
spinal anestesi oldum...

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ

:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|

1| Deniz1958|23|1 Nisan|6 Ocak|70 kg|?|….. DENİZ|
2| Belinay_85|||5 OCAK||?|?|
3| GreenPearl|||2 OCAK||?|?|
4| Guldeseker|||5 OCAK||?|?|
5| B.u.l.u.t|||11 OCAK||?|?|
6| Streetpit|||4 OCAK||?|?|
7| Erazze |||6 OCAK||?|?|
8| Oozggee|||11 OCAK||?|?|
9| YusNes|||11 OCAK||?|?|
10| Has_bahce|||11 OCAK||?|?|
11| Mystryy|||9 OCAK||?|?|
12| A_L_A|||2 OCAK||?|?|
13| Kaderdincer|||2 OCAK||?|?|
14| Betmur|||1 OCAK||?|?|

KIZLAR YENİ LİSTEMİZZ :emir_bebek:

slm kızlar bende 2011 ocak 7sinde anne olucam allah izin verirse benide listeye eklermisiniz lütfen:CüvCüv:

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ

:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|

1| Deniz1958|23|1 Nisan|6 Ocak|70 kg|?|….. DENİZ|
2| Belinay_85|||5 OCAK||?|?|
3| GreenPearl|||2 OCAK||?|?|
4| Guldeseker|||5 OCAK||?|?|
5| B.u.l.u.t|||11 OCAK||?|?|
6| Streetpit|||4 OCAK||?|?|
7| Erazze |||6 OCAK||?|?|
8| Oozggee|||11 OCAK||?|?|
9| YusNes|22|5 Nisan|11 OCAK|59|?|?|
10| Has_bahce|||11 OCAK||?|?|
11| Mystryy|||9 OCAK||?|?|
12| A_L_A|||2 OCAK||?|?|
13| Kaderdincer|||2 OCAK||?|?|
14| Betmur|||1 OCAK||?|?|
15| Citos2903|||7 OCAK||?|?|

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın taze hamileler
gaz için ılık ballı su için
bulantı çoksa bişey yiyemiyosanız petibör ve yağsız kaşarlı tost ve ayran yiyin için
hiç üzülmeyin bebişler ilk trimesterde anneden beslenmez yemesenizz de bişey olmaz yani
opuyorumnanaktan

X