- 18 Ağustos 2010
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
merhaba,hoşgeldin sinemis a.s.
senin satla benimki arasında 1 gün var ama d.tarihi aynı 13 nisan..
keseyi erken görmüşsünüz maşallaah
biz 6+1 de keseyide kalp atışlarını da gördük,dinledik...4,6mm.di.
seninki maşallah iyi gelişmiş
Mrb hoşgeldin Sinem.Ne güzel bebiş görünmüş hadi hayırlı olsun.Rabbim inş bizlere de nasip eder bebişi görmeyii de kalp atışlarını duymayı da AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq:
Hoşgeldin sinemis opuyorumnanaktan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
ne güzel keseyide görmüşsün
maşallah çok sevindim ya hayırlı olsun arkadaşımwalla 5+2 de gittik 4.4mm idi ..kalp atışlarını inşallah 27 sinde duyucaz..günler geçmiyor sanki..bundan bir önceki gebeliğim kimyasal gebelikti..21 martta kaybettim.. şimdi o kadar korkuyorum ki bebeğime bişey olacak die.. birde doğum tarihi olarak doktorum 13 nisan dedi.. ama nette hesapladım 12 si çıkıyor ..
sağlıklı olup doğsunlarda ha bi gün önce ha bi gün sonra ne fark ederki cnm:Saruboceq:
hoşbulduk canım saol seninde hayırlı olsun bebişin kaç haftalık bebişin
Kızlar bi de bişey sorcam yediğinize içtiğinize dikkat ediyor musunuz yani özellikle yediğiniz bişey var mı?Mesela hergün süt veya yumurta gibi şeyler yemeye özen gösteriyor musunuz??
slm kızlar nasılsınız bizde bugün 4 haftalık olduk
denizcim nasılsınkaydirigubbakcemile5
hergün yumurta yiyemiyorum ama süt mutlaka içiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum.
Selam kızlar...Nasılsınız...Bende 13 Ağustos da adetime 1 gün kala iki koyu kırmızı çizgi ile hamile olduğumu öğrendim...16 Ağustos da dr. gittim ama nazar boncuğum kendini göstermedi göbekten...Dr. 5 haftalıktan küçük olanlar göbekten bakılınca bu ultrason göstermez dedi ve rahmim geriye dönük olduğu için oda engelleyebilir dedi...
Hayırlı olsun canım.Burda çoğumuz aynı durumda valla daha bebişlerimizi göremedik bakalım sabrediyoruz inş bikaç haftaya kadar hepimiz burdan müjdeli haberleri veririz.:lepi::lepi:
Ben ilk olarak devlet hastanesine gittim kan değerimi öğreneyim diye...Dr. anlattım durumumu kan ve idrar testi istedi benden ama hamile olarak değerimi istememiş...Başka değerlerimi istemiş onlarda maşallah hepsi normal değerlerde...Birde ultrasona gönderdi ama göremedim nazar boncuğumu...Pazartesi günü başka dr. çıkacağım...Ozaman 5+4 olacak inşallah görebilirim...
Bhcg değerine bakılmadı mı canım?İnş görürsünn ama karından biraz geç görünüyormuş herlade burdaki bazı arkadaşların öyle oldu...Ama seninkisi görünür inşyerimseniben
Yok canım bhcg bakılmadı ama adetime 1 gün kala 1.5 saatlik idrarla yaptım hemen çıkıverdi 2 koyu çizgi...Akşamına tekrar yaptım idrarımı tutmadan yine hemen iki koyu çizgi belirdi...Adet günümdede biri öğle birinide akşam idrarımı tutmadan yaptım yine iki koyu çizgi çıktı...Yani toplam 4 tane idrar testi yapmış oldum...Gülmeyin kızlar ama ne edeyim 17 denemede anca tutturdum inatçı nazar boncuğumu...
hoşgeldina.s.Selam arkadaşlar;
Ben temmuz 2009 annesiyim ve şu an tekrar hamileyim.Muhtemel doğum tarihi 3 Nisan..2009 temmuz anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk,tabi ki bu paylaşımlar çokta faydalı oldu.Oğlum 2 gün sonra 14 aylık oluyor.çok hareketli ve ben arkasında koşturuyorum.Ama sizleri takip etmeye çalışacağım.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Herkese hayırlı,sağlıklı,kolay hamilelik ve doğum diliyorum...
hoşgeldin sinema.s.merhabalar ..ben sinem .. bende 2011 nisan annesi olucam inşallah :) sat-6 temmuz doğum 13 nisan inşallah... şuan 6+3 olduk ve herşey yolunda .. 5 haftalıkken doktora gittim ..keseyide bebişide gördük.. elimde bi fotoğraf:) 4.4 mm lik bi karartı :) benim dünyam .. 27 sinde kalp atışlarını duyucam inşallah ..Allahım hepimize bu mucizeleri kucağımızda görmeyi nasip etsin..
normal canım....kızlar beta hcg değerim 2000 çıkmış
10 gün önce 5,96 idi normal mi sizce
gözün aydın canım ben zaten nerdeyse dış gebelik olmadığından emindim çünkü maşallah değerin güzeldi...Arkadaşlar doktordan geldim. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki dış gebelik değilmiş. Doktorum vajinal ultrasonla bakınca gördü yalnız rahim yapısı biraz farklı imiş o yüzden daha sık kontrole gitmem gerekiyor. Allah hepimize hayırlı, sorunsuz hamilelikler nasip etsin. herşeyin hayırlısı.
Hepinize desteğiniz ve yorumlarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun canım yaa...merhaba arkadaşlar çoğunuzun mide bulantıları başlamadığı için yemeklerden filan bahsediyorsunuz. :sinifsinif: ben çooooooook kötüyüm. bulantılar 6 haftadan itibaren başlıyor dediler 6+0 dan bu yana felaket bir durumdayım. herkes haline şükret kusmuyorsun dedi. gerçi bi kısımda kussan rahatlarsın diyor. ama mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum. tatlı, ekşi, acı her şey midemi bulandırıyor. bir gün yediğimi diğer gün yiyemiyorum. bu gün çocuklaın yediği danino ya başladım. ne süt ne yoğurt ne peynir yiyebiliyorum. ceviz kuru üzüm hak getire iki haftada iki kilo vermişim. sayfada yazılanları okumaya çalıştım ama herkes yemekten bahsediyor devam edemedim. hepinize kolay gelsin.
fadikçiğim bebişin iyiymiş. kanama gölü inşallah küçülür ve tamamen biter. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. opuyorumnanaktan
hoşgeldina.s.stres yapma sakın bazen biraz geç gözükebiliyor...Selam kızlar...Nasılsınız...Bende 13 Ağustos da adetime 1 gün kala iki koyu kırmızı çizgi ile hamile olduğumu öğrendim...16 Ağustos da dr. gittim ama nazar boncuğum kendini göstermedi göbekten...Dr. 5 haftalıktan küçük olanlar göbekten bakılınca bu ultrason göstermez dedi ve rahmim geriye dönük olduğu için oda engelleyebilir dedi...
Ayy canım zaten araştırdım da ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyomuş.O yüsden ilk aylarda mide bulantısı, çıkarma vs anne zor zamanlar yaşıyor...
Rabbim ne güzel yaratmış dengeyi yaa:Saruboceq:
Su ben de çok içmeye çalışıyorum canım
Dikkatimi çekmişti listede sen de çok zayıfsın kızzz valla düşünüyorum bazen bebiş bizim hangi depolardan beslenecek acepkafamçokkarıştı
Canım benim niye gülelim olur mu iç öyle şey benim de 12. denemede oldu.Bizler anlamayacaksak birbirimizi kim anlasın.Yani o idrar testleri de güvenilir çünkü tarafımdan defalarca denenmiş ve hep tek çizgi alınmıştır.:gitme: