2011 Nisan Anneleri

maşallah çok sevindim ya hayırlı olsun arkadaşım walla 5+2 de gittik 4.4mm idi ..kalp atışlarını inşallah 27 sinde duyucaz..günler geçmiyor sanki..bundan bir önceki gebeliğim kimyasal gebelikti..21 martta kaybettim.. şimdi o kadar korkuyorum ki bebeğime bişey olacak die.. birde doğum tarihi olarak doktorum 13 nisan dedi.. ama nette hesapladım 12 si çıkıyor ..

sağlıklı olup doğsunlarda ha bi gün önce ha bi gün sonra ne fark ederki cnm:Saruboceq:

hanzadem çok sevindim canım ya tebrikller biizmde 3. kontrolumuz 26 ağustosta inş. kanamalı bölgemiz gitmiştir her seferinde bende bir sıkıntı çıkacak diye korkuyorum hayırlısı hakkımızda hepimizin

Kızlar bi de bişey sorcam yediğinize içtiğinize dikkat ediyor musunuz yani özellikle yediğiniz bişey var mı?Mesela hergün süt veya yumurta gibi şeyler yemeye özen gösteriyor musunuz??

hergün yumurta yiyemiyorum ama süt mutlaka içiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum.

hergün yumurta yiyemiyorum ama süt mutlaka içiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum.

Ayy canım zaten araştırdım da ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyomuş.O yüsden ilk aylarda mide bulantısı, çıkarma vs anne zor zamanlar yaşıyor...
Rabbim ne güzel yaratmış dengeyi yaa:Saruboceq:
Su ben de çok içmeye çalışıyorum canım
Dikkatimi çekmişti listede sen de çok zayıfsın kızzz valla düşünüyorum bazen bebiş bizim hangi depolardan beslenecek acepkafamçokkarıştı

Selam kızlar...Nasılsınız...Bende 13 Ağustos da adetime 1 gün kala iki koyu kırmızı çizgi ile hamile olduğumu öğrendim...16 Ağustos da dr. gittim ama nazar boncuğum kendini göstermedi göbekten...Dr. 5 haftalıktan küçük olanlar göbekten bakılınca bu ultrason göstermez dedi ve rahmim geriye dönük olduğu için oda engelleyebilir dedi...

Hayırlı olsun canım.Burda çoğumuz aynı durumda valla daha bebişlerimizi göremedik bakalım sabrediyoruz inş bikaç haftaya kadar hepimiz burdan müjdeli haberleri veririz.:lepi::lepi:

Hayırlı olsun canım.Burda çoğumuz aynı durumda valla daha bebişlerimizi göremedik bakalım sabrediyoruz inş bikaç haftaya kadar hepimiz burdan müjdeli haberleri veririz.:lepi::lepi:

Ben ilk olarak devlet hastanesine gittim kan değerimi öğreneyim diye...Dr. anlattım durumumu kan ve idrar testi istedi benden ama hamile olarak değerimi istememiş...Başka değerlerimi istemiş onlarda maşallah hepsi normal değerlerde...Birde ultrasona gönderdi ama göremedim nazar boncuğumu...Pazartesi günü başka dr. çıkacağım...Ozaman 5+4 olacak inşallah görebilirim...

Bhcg değerine bakılmadı mı canım?İnş görürsünn ama karından biraz geç görünüyormuş herlade burdaki bazı arkadaşların öyle oldu...Ama seninkisi görünür inşyerimseniben

Bhcg değerine bakılmadı mı canım?İnş görürsünn ama karından biraz geç görünüyormuş herlade burdaki bazı arkadaşların öyle oldu...Ama seninkisi görünür inşyerimseniben

Yok canım bhcg bakılmadı ama adetime 1 gün kala 1.5 saatlik idrarla yaptım hemen çıkıverdi 2 koyu çizgi...Akşamına tekrar yaptım idrarımı tutmadan yine hemen iki koyu çizgi belirdi...Adet günümdede biri öğle birinide akşam idrarımı tutmadan yaptım yine iki koyu çizgi çıktı...Yani toplam 4 tane idrar testi yapmış oldum...Gülmeyin kızlar ama ne edeyim 17 denemede anca tutturdum inatçı nazar boncuğumu...

Canım benim niye gülelim olur mu iç öyle şey benim de 12. denemede oldu.Bizler anlamayacaksak birbirimizi kim anlasın.Yani o idrar testleri de güvenilir çünkü tarafımdan defalarca denenmiş ve hep tek çizgi alınmıştır.:gitme:

hoşgeldina.s.
ne güzel oğlun abi olacak...
sağlıcakla kucaklarsın inş...

hoşgeldin sinema.s.
inş kalp atışlarınıda duyarsınız...

kızlar beta hcg değerim 2000 çıkmış
10 gün önce 5,96 idi normal mi sizce
normal canım....

gözün aydın canım ben zaten nerdeyse dış gebelik olmadığından emindim çünkü maşallah değerin güzeldi...

geçmiş olsun canım yaa...
çok zor olur böyle

allah yardımcın olsun..
bendede 3 gün baya şiddetli mide bulantısı oldu tam bulantıda değil bir tuaf....
gece gündüz hemde...
ama ne olduysa artık yok ara sıra hafif vuruyor işte...

güzel dileklerin için sağol canıma.s.inş biter artık...

hoşgeldina.s.stres yapma sakın bazen biraz geç gözükebiliyor...

biliyorumda canım genede sütümü içince faydalı şeyler yiyince bebeğime iyi geldiğini düşünüp mutlu oluyorum.
sendemi zayıfsın canım kaç kilosun?
bende çok zayıfım bebek nasıl gelişecek küçücük yerde merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

Bende işte evlendiğim ilk akşamdan beri korunmadık ama olmadı...Dr. eşimde bende gittik hiçbir sorun olmadığını söyledi...17 ayda belkide 20 test kesin yapmışımdır ama fazlasını bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…