2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben çıkıyorum...Herkese iyi akşamlar...Yarın tekrar gireceğim...Sizlerle daha çok paylaşacaklarımız var...Kendinize çok iyi bakın bebişleriniz için...

biliyorumda canım genede sütümü içince faydalı şeyler yiyince bebeğime iyi geldiğini düşünüp mutlu oluyorum.
sendemi zayıfsın canım kaç kilosun?
bende çok zayıfım bebek nasıl gelişecek küçücük yerde merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

Rabbim onun yerini hazırlar herhalde :Saruboceq:Mankenler nasıl kalıyoo kızz onlar daha kuru kemçikyerimseniben Ben de 45 kiloyum ama eşim çok fena baskı yapıyoo yaaa şunu da ye bunu da ye...Bazen offfff diyorum tmm zaten yiyorum garibim o da panik yapıyoo bişey olcak diye korkuyooopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz mutlu olurum ben de nisan annesi olacağım Allah kısmet ederse. benim sat 8 temmuz muhtemel doğum tarihi de 14 nisan heyecanlıyım ve benimle aynı duyguları paylaşan birileriyle konuşmak beni rahatlatacak. Allah hepimize sorunsuz ve rahat bir hamilelik yaşatır inşallah

Rabbim onun yerini hazırlar herhalde :Saruboceq:Mankenler nasıl kalıyoo kızz onlar daha kuru kemçikyerimseniben Ben de 45 kiloyum ama eşim çok fena baskı yapıyoo yaaa şunu da ye bunu da ye...Bazen offfff diyorum tmm zaten yiyorum garibim o da panik yapıyoo bişey olcak diye korkuyooopuyorumnanaktan

aynen canım benim eşimde aynı bebekten öncede az yiyosun diye kızardı şimdi daha fazla baskı yapıcak.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz mutlu olurum ben de nisan annesi olacağım Allah kısmet ederse. benim sat 8 temmuz muhtemel doğum tarihi de 14 nisan heyecanlıyım ve benimle aynı duyguları paylaşan birileriyle konuşmak beni rahatlatacak. Allah hepimize sorunsuz ve rahat bir hamilelik yaşatır inşallah

hoşgeldin canım hayılı olsun.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeşin Rabbim tamamına erdirir inş:emir_bebek:

Canım benim niye gülelim olur mu iç öyle şey benim de 12. denemede oldu.Bizler anlamayacaksak birbirimizi kim anlasın.Yani o idrar testleri de güvenilir çünkü tarafımdan defalarca denenmiş ve hep tek çizgi alınmıştır.:gitme:

bizde 1.5 yıldır istiyorduk bende çikolata kisti eşimde varikosel vardı ama nasip kısmet oldu işte çokta güzel oldu ya insan hamile olduğunu öğrenince herşey önemini yitiriyor ilk sıraya bebek oturuyor:asigim:

bizde 1.5 yıldır istiyorduk bende çikolata kisti eşimde varikosel vardı ama nasip kısmet oldu işte çokta güzel oldu ya insan hamile olduğunu öğrenince herşey önemini yitiriyor ilk sıraya bebek oturuyor:asigim:

Evt insan her ay yaşadığı o hazin sondan sonra toplayamıyoor kendini ama diyo bu sefer belki olacak.Hep bi umut ama her ay ayrı bir üzüntü, mutsuzluk.Ama dediğin gibi hamile olduğumu öğrendiğimden beri eski mutsuz günleri insanın gözü görmüyor Önüne bakıyor bu sefer de bebeği için tedirgin oluoyor:ecrin_bebek:

Evt insan her ay yaşadığı o hazin sondan sonra toplayamıyoor kendini ama diyo bu sefer belki olacak.Hep bi umut ama her ay ayrı bir üzüntü, mutsuzluk.Ama dediğin gibi hamile olduğumu öğrendiğimden beri eski mutsuz günleri insanın gözü görmüyor Önüne bakıyor bu sefer de bebeği için tedirgin oluoyor:ecrin_bebek:

evet canım bende tedirginim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kalp atışlarınıda duysam çok mutlu olucam içim biraz daha rahatlayacak.

evet canım bende tedirginim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kalp atışlarınıda duysam çok mutlu olucam içim biraz daha rahatlayacak.

Aynen canım aynen valla.
Acaba doğum yaptıktan sonra da böyle paylaşımlarımız olur muolumunekankayizsmile
Ne güzel olur de miyerimsenibenİnsan herkesle paylaşamadığı şeyleri pc başında hiç tanımadığı insanlarla paylaşıyor.Çok güzel yaaaa:KK3:

Selam arkadaşlar;
Ben temmuz 2009 annesiyim ve şu an tekrar hamileyim.Muhtemel doğum tarihi 3 Nisan..2009 temmuz anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk,tabi ki bu paylaşımlar çokta faydalı oldu.Oğlum 2 gün sonra 14 aylık oluyor.çok hareketli ve ben arkasında koşturuyorum.Ama sizleri takip etmeye çalışacağım.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Herkese hayırlı,sağlıklı,kolay hamilelik ve doğum diliyorum...

selam canim hosgeldin ben de 2009 kasim annesiyim su anda da 7 haftalik
hamisim ve muhtemel dogum tarihi 1 nisan gibi gorunuyor....
biz bu bidiklarla ne yapacagiz bilmiyorum ilerleyen gunlerde simdi den karnima
basmalar atlamalar... allah yardimcimiz olsun....
biz de kasim 2009 anneleri olarak cok guzel paylasimlar yaptik valla burada da
baslar umarim yakinda.....opuyorumnanaktan

ayyy kilo konusu mu ben de dogumdan sonra hemen eski kiloma
dustuim 50 iki ay kadar once de hizla kilo vermeye basladim 45 e dustum
sonra supriz bir hamislik daha hem emzirmem hem de karnimdaki
beni zayiflatmislar ama doktor birsey olmaz dedi halen emzirmeye devam ediyorum
kilo aliriz sanirim yakinda istemesekte:KK3:

hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin....

ayyy kilo konusu mu ben de dogumdan sonra hemen eski kiloma
dustuim 50 iki ay kadar once de hizla kilo vermeye basladim 45 e dustum
sonra supriz bir hamislik daha hem emzirmem hem de karnimdaki
beni zayiflatmislar ama doktor birsey olmaz dedi halen emzirmeye devam ediyorum
kilo aliriz sanirim yakinda istemesekte:KK3:

ben şöyle bi 10 kilo falan alıp doğumdan sonrada vermemek istiyorum bende 42 kiloyum.

merhaba 8 nısanda dogum yaptım
ben hamıleyken netım yoktu son 2 ay kesfettım kk
keske önce görseydım ızlar sınır stes sıkıntı yapmayın tadına varın hamılelıgınızın
rabbım hepınıze saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
dogumuma yakın doguma hazırlık topıgınde BEBEGINIZDE GAZ SANCISI OLMASIN ISTIYORSANIZ BUNU YAPIN YAZIYODU sızde bakın dogdu eve gelınca agzına bırkac tane nar tanesının suyunu sıktım
bu benım 3 dogumum3 sezeryanlı dogurdum onuda anlatırım ama nar suyu sayesınde hıc gaz problemımız olmadı emzırıp yatırdım uykusuz gece bılmem dıger 2 sınde neler cektım sızde bır göz atın oraya sormak ıstedıgınız varsa yardımcı olurum

X