- 31 Temmuz 2010
- 354
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
vajinal usg bebek için zararlımı acaba biran önce görmek istiyorum bebişimi hala inanamıyorum çünkü.bişey daha sorucam 12. gün yumurtlama olurmu? 12. gün kasık ağrım olmuştu o zaman yumurtladığımı düşünüyorum.
kızlar bugün tekrar bhcg yaptırdık 1530 çıktıdelikafaduldendelikafadulden tam 2ye katlamış doktora gittik değerin güzel dedi ultrsonla baktı göremedi 1 hafta sonra görürüz 2 hafta sonrada kalp atışını duyarız dedi çok rahatladım 5 gündür ömrümden ömür gitti kötü bişey olacak diye ama çok mutluyum inşallah böyle devam eder
kızlar bugün tekrar bhcg yaptırdık 1530 çıktıdelikafaduldendelikafadulden tam 2ye katlamış doktora gittik değerin güzel dedi ultrsonla baktı göremedi 1 hafta sonra görürüz 2 hafta sonrada kalp atışını duyarız dedi çok rahatladım 5 gündür ömrümden ömür gitti kötü bişey olacak diye ama çok mutluyum inşallah böyle devam eder
Merhaba nisan bebişlerinin anneleri opuyorumnanaktan
Sanırım bende aranıza katılıyorum :kedi:
Sabah doktora gittim BETA-hcg testimin sonucu 212.93 çıktı
SAT: 19 Temmuz BDT: 25 Nisan
Şuan internetteki hesaplamalara göre 4+2 günlük hamileyim
Gebelik var ama keseyi görmek için haftaya çarşamba için randevulaştık,
umarım bi sorun olmaz çok değişik bi duyguymuş :asigim:
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
amin inşallah canım
benim de sat 19 temmuz
bdt 25 nisan
14 ağustosta regl olacaktım ben
10 ağustosta 5,92 çıktı beta hcg değerim
amin inşallah canım
benim de sat 19 temmuz
bdt 25 nisan
14 ağustosta regl olacaktım ben
10 ağustosta 5,92 çıktı beta hcg değerim
Hayırlı olsun :ecrin_bebek: baya erken öğrenmişsiniz
Keseyi gördünmü peki?
Ben 17 Ağustosta regl olacaktım,
o gece test yaptım silik çıktı sabahta hemen doktora gittim
ama keseyi göremeyeceğimizi, 5-6 haftalıkken görebileceğimizi söyledi
Çarşamba günü gidicem sabırsızlanıyorum
Bu arada oruç tutuyormusunuz
Günaydınn a.s. Ben iyiyim Keseyi görünce daha iyi olucam ama :ecrin_bebek:Mrb taze anneler, günaydınnnnn...Nasılsınız?
Canım ben 1 hafta tuttum.Sonra kan testi yaptırdıktan sonra bıraktım...Aslında bırakmak istemiyordum ama çok zayıfım ben.Rabbim affetsin inş sonra tutmayı nasip etsin.Bi de tanıdık bi ebe hemşireye sordum o da 16 saat aç susuz kalıyorsun bence de tutma dedi.Yani içime sinmeye sinmeye tutmuyorum...
Sen ne yapıyorsun tutuyor musun??
Daha küçücükler annesi...Biraz büyüsünler de kendilerini göstersinler.Ben de gitmedim daha doktora.Haftaya gideceğim inş.hihoyyyt
Günaydınn a.s. Ben iyiyim Keseyi görünce daha iyi olucam ama :ecrin_bebek:
Daha küçücükler annesi...Biraz büyüsünler de kendilerini göstersinler.Ben de gitmedim daha doktora.Haftaya gideceğim inş.hihoyyyt
İnş keseyi gördükten sonra daha rahat konuşup paylaşırırız duygularımızıkaydirigubbakcemile5
İnşallah :Saruboceq:
Haftaya ne gün gideceksin?
Çarşamba falan giderim hayırlısıyla inş.Biraz büyüsün diye bekliyorum bakalım.Zaten bi 10 gün sonra falan da kalp atışı için gidiliyormuş...Bu süreçleri beklemek çok zor ama ne yapalım katlanıcaz artıkguclubacismile
Doktorum benide çarşamba günü çağırdı, herhalde 3 mm kadar olurlar :))
Hayırlı olsun :ecrin_bebek: baya erken öğrenmişsiniz
Keseyi gördünmü peki?
Ben 17 Ağustosta regl olacaktım,
o gece test yaptım silik çıktı sabahta hemen doktora gittim
ama keseyi göremeyeceğimizi, 5-6 haftalıkken görebileceğimizi söyledi
Çarşamba günü gidicem sabırsızlanıyorum
Bu arada oruç tutuyormusunuz
sonradan kan testi yaptırmadın mı birdaha?
Canım ben 1 hafta tuttum.Sonra kan testi yaptırdıktan sonra bıraktım...Aslında bırakmak istemiyordum ama çok zayıfım ben.Rabbim affetsin inş sonra tutmayı nasip etsin.Bi de tanıdık bi ebe hemşireye sordum o da 16 saat aç susuz kalıyorsun bence de tutma dedi.Yani içime sinmeye sinmeye tutmuyorum...
Sen ne yapıyorsun tutuyor musun??
Çarşamba falan giderim hayırlısıyla inş.Biraz büyüsün diye bekliyorum bakalım.Zaten bi 10 gün sonra falan da kalp atışı için gidiliyormuş...Bu süreçleri beklemek çok zor ama ne yapalım katlanıcaz artıkguclubacismile
Ne güzel inş çarşamba günü mutluluğumuzu paylaşırız ikimizde burda:lepi::lepi:
Seninle gebelik haftamız nerdeyse aynı...Herşeyi paylaşalım birbirimizle tmm mı?Doktorlarımızın ne dediği veya ne tavsiye ettiğini falan??olumunekankayizsmile
evet ilişkiden 10 gün sonra belli oldu
ben orucumu tutuyorum çok şükür
ilk gebeliğimde 4 aylıkken de tutmuştum.
bulantılarım geçmişti.
şimdi çok rahatım herkes nasıl geçiriyorsa ben de öyleyim
çok acıkmıyorum
sadece susuyorum
insan her gidişinde heyecanlanıyor
ben ne soracağımı bile unutuyordum
artık yazıp götürüyordum soracaklarımı
evet ilişkiden 10 gün sonra belli oldu
ben orucumu tutuyorum çok şükür
ilk gebeliğimde 4 aylıkken de tutmuştum.
bulantılarım geçmişti.
şimdi çok rahatım herkes nasıl geçiriyorsa ben de öyleyim
çok acıkmıyorum
sadece susuyorum
İnşallah :lepi:
Tabi ben seve seve paylaşırım olumunekankayizsmile
Maşallah ne güzel
Ama suyu ihmal etmeyin, doktor beni sıkı sıkı tembihledi normalin iki katı kadar içmelisin dedi..
Bende heyecandan unutuyorum, oyüzden aklıma geldikçe telefonumda not açtım herşeyi oraya yazıyorum, gittiğimde sıra sıra sorucam kaydirigubbakcemile2
Özellikle ilk 3 ay riskli dönemmiş düşükler için ve günde 3 lt. su içmek gerekiyormuş ki bebişin amniyon sıvısı bizim içtiğimiz suya bağlıymış.O yüzden kızlar su çok önemli aklınıza geldikçe için...