2011 Nisan Anneleri

cnm biraz geç cevap veriyorum kusura bakma. Vajinal ultrosonun zararı yokmuş. 12.gün yumurtlamış olabilirsin bu çok normal. Ayrıca biraz önce okudum çok sevindim değerlerin yükselmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah...zemuszemus

Değerin çok güzel allah tamamını erdirsin, bu bekleyiş ve heycan hepimizde var, günler geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor. Bebeği öğreneli 2 haftaya girdik. Bekelyeceğiz, sabretmekten başka çare yok, üstelik daha önce doğum yapmış arkadaşlar, her ay bu merak ve heycan devam ediyor diyorlar.

tebrik ederimmm... benimde 4+4 de 1538 çıkmıştı :))) ama biz daha görmeye gitmedik :)))) hadi maşallah sana

amin inşallah canım
benim de sat 19 temmuz
bdt 25 nisan
14 ağustosta regl olacaktım ben
10 ağustosta 5,92 çıktı beta hcg değerim

amin inşallah canım
benim de sat 19 temmuz
bdt 25 nisan
14 ağustosta regl olacaktım ben
10 ağustosta 5,92 çıktı beta hcg değerim

Hayırlı olsun :ecrin_bebek: baya erken öğrenmişsiniz
Keseyi gördünmü peki?

Ben 17 Ağustosta regl olacaktım,
o gece test yaptım silik çıktı sabahta hemen doktora gittim
ama keseyi göremeyeceğimizi, 5-6 haftalıkken görebileceğimizi söyledi
Çarşamba günü gidicem sabırsızlanıyorum

Bu arada oruç tutuyormusunuz

Canım ben 1 hafta tuttum.Sonra kan testi yaptırdıktan sonra bıraktım...Aslında bırakmak istemiyordum ama çok zayıfım ben.Rabbim affetsin inş sonra tutmayı nasip etsin.Bi de tanıdık bi ebe hemşireye sordum o da 16 saat aç susuz kalıyorsun bence de tutma dedi.Yani içime sinmeye sinmeye tutmuyorum...
Sen ne yapıyorsun tutuyor musun??

Mrb taze anneler, günaydınnnnn...Nasılsınız?
Günaydınn a.s. Ben iyiyim Keseyi görünce daha iyi olucam ama :ecrin_bebek:

Bende sahurda evde test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca sabah doktora gideceğim için tutmadım..
Doktoruma da sordum suyunu yeterli alabileceğine inanıyorsan tutabilirsin
ama zaten 1 hafta 10 güne kadar mide bulantıların başlar tutamazsın demişti
bende tutmuyorum, zaten hamilelere caiz değil diye biliyorum.
Ayrıca 2 gündür gece sahurda eşimle yediğim halde bile sabah karnım zil çalarak uyanıyorum

Günaydınn a.s. Ben iyiyim Keseyi görünce daha iyi olucam ama :ecrin_bebek:

Daha küçücükler annesi...Biraz büyüsünler de kendilerini göstersinler.Ben de gitmedim daha doktora.Haftaya gideceğim inş.hihoyyyt
İnş keseyi gördükten sonra daha rahat konuşup paylaşırırız duygularımızıkaydirigubbakcemile5

İnşallah :Saruboceq:

Haftaya ne gün gideceksin?

İnşallah :Saruboceq:

Haftaya ne gün gideceksin?

Çarşamba falan giderim hayırlısıyla inş.Biraz büyüsün diye bekliyorum bakalım.Zaten bi 10 gün sonra falan da kalp atışı için gidiliyormuş...Bu süreçleri beklemek çok zor ama ne yapalım katlanıcaz artıkguclubacismile

Doktorum benide çarşamba günü çağırdı, herhalde 3 mm kadar olurlar :))

Doktorum benide çarşamba günü çağırdı, herhalde 3 mm kadar olurlar :))

Ne güzel inş çarşamba günü mutluluğumuzu paylaşırız ikimizde burda:lepi::lepi:
Seninle gebelik haftamız nerdeyse aynı...Herşeyi paylaşalım birbirimizle tmm mı?Doktorlarımızın ne dediği veya ne tavsiye ettiğini falan??olumunekankayizsmile

evet ilişkiden 10 gün sonra belli oldu
ben orucumu tutuyorum çok şükür
ilk gebeliğimde 4 aylıkken de tutmuştum.
bulantılarım geçmişti.
şimdi çok rahatım herkes nasıl geçiriyorsa ben de öyleyim
çok acıkmıyorum
sadece susuyorum

sonradan kan testi yaptırmadın mı birdaha?

yok vakit olmadı henüz bugün kalabalıktır hastane pazar kuruluyo burda
yarın gidip yaptırırım artık
6 haftalık olmadan da doktora gitmeyi düşünmüyorum.

tutup tutmamakta serbestsin canım

insan her gidişinde heyecanlanıyor
ben ne soracağımı bile unutuyordum
artık yazıp götürüyordum soracaklarımı

İnşallah :lepi:

Tabi ben seve seve paylaşırım olumunekankayizsmile

Maşallah ne güzel
Ama suyu ihmal etmeyin, doktor beni sıkı sıkı tembihledi normalin iki katı kadar içmelisin dedi..

Bende heyecandan unutuyorum, oyüzden aklıma geldikçe telefonumda not açtım herşeyi oraya yazıyorum, gittiğimde sıra sıra sorucam kaydirigubbakcemile2

Allah kabul etsin canım..Kızın kaç yaşında abla oluyoo ne güzellllhihoyyyt

Özellikle ilk 3 ay riskli dönemmiş düşükler için ve günde 3 lt. su içmek gerekiyormuş ki bebişin amniyon sıvısı bizim içtiğimiz suya bağlıymış.O yüzden kızlar su çok önemli aklınıza geldikçe için...

Ben unutmamak için 1 litrelik cam şişeleri dolaba dizdim onları bitiriyorum
fazla içince de karnım ağrıyo ama gün içine yaydığın zaman sorun olmuyo kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…