2011 Nisan Anneleri

Yaa kızlar vücut sıcaklığınız nasıl ben cayır cayır yanıyorum??Bi de folicasit kullanıyor musunuz??

Bugün bende çok sıcağım ellerim ayaklarım yanıyor ama hamilelikle ilişkilimiidir?
ben normalde de sıcağımdır, havalardandır diye düşünüyodum

Ben hamile kalmadan önce günde bi tane içiyodum,
Doktorum günde 3 e çıkardı hepsini birden içebilrsin dedi dün hepsini birden içtim

Bugün bende çok sıcağım ellerim ayaklarım yanıyor ama hamilelikle ilişkilimiidir?
ben normalde de sıcağımdır, havalardandır diye düşünüyodum

Ben hamile kalmadan önce günde bi tane içiyodum,
Doktorum günde 3 e çıkardı hepsini birden içebilrsin dedi dün hepsini birden içtim

Anladım canım ben genelde buz gibiyimdir de ondan sordum...Hamilelikte vücut sıcaklığı çok artıyormuş hamile bir arkadaım söylemişti ordan biliyorum.
Ben de günde 3 tane içiyorum folicplus.

daha küçücükler annesi...biraz büyüsünler de kendilerini göstersinler.ben de gitmedim daha doktora.haftaya gideceğim inş.hihoyyyt
inş keseyi gördükten sonra daha rahat konuşup paylaşırırız duygularımızıkaydirigubbakcemile5

ya evet insan keseleri görmeden rahat edemiyor.. Kendimi zor tutuyorum tekrar kan testi yapmamak için...acaba yaşıyolarmı.. Duruyorlarmı demekten kendimi alamıyorum... Bu süreçte çok zormuş... Insan ne çok vesveseleniyor... Bir tarnsferden sonra 12 gün çok zor geçmişti birde ayın 23 ü zor geçiyor.. Galiba 9 ay böyle zor geçicek.. Annelik ne zor işmiş... Daha doğmadan böyleyiz doğduklarında ki halimizi düşünemiyorum bile... Allahım sen yardım et bizlere bütün anne adaylarına... Kolaylıklar ver...

Allah kabul etsin canım..Kızın kaç yaşında abla oluyoo ne güzellllhihoyyyt

2,5 yaşında canım

Özellikle ilk 3 ay riskli dönemmiş düşükler için ve günde 3 lt. su içmek gerekiyormuş ki bebişin amniyon sıvısı bizim içtiğimiz suya bağlıymış.O yüzden kızlar su çok önemli aklınıza geldikçe için...

evet canım çok doğru 3 lt içemem içemiyordum da önceden
ama 2 lt içebiliyorum

ya evet insan keseleri görmeden rahat edemiyor.. Kendimi zor tutuyorum tekrar kan testi yapmamak için...acaba yaşıyolarmı.. Duruyorlarmı demekten kendimi alamıyorum... Bu süreçte çok zormuş... Insan ne çok vesveseleniyor... Bir tarnsferden sonra 12 gün çok zor geçmişti birde ayın 23 ü zor geçiyor.. Galiba 9 ay böyle zor geçicek.. Annelik ne zor işmiş... Daha doğmadan böyleyiz doğduklarında ki halimizi düşünemiyorum bile... Allahım sen yardım et bizlere bütün anne adaylarına... Kolaylıklar ver...

Amin canım amin.Gerçekten anne olmak çok zor bişey bencede.Daha anne aday adayı iken olmuyoo diye üzülüyorsun sonra olması için her türlü dua, kür,bal-polen ne varsa yapıyrsun.Sonra amiş olunca da acaba iyi mi, sağlıklı mı diye düşüne düşüne 9 ayı geçiriyorsun.Ama bitmiyoo ki iştee bi de bunun doğumdan sonrası var..Var da var yaniiikaydirigubbakcemile3
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Ama biraz rahat olmamız da gerekiyoo galiba ilk aylarda vesvese yapmamak lazım ama nasıl de miCADIARZU

Yaa kızlar vücut sıcaklığınız nasıl ben cayır cayır yanıyorum??Bi de folicasit kullanıyor musunuz??
3 ay öncesinde başladım ben folic plus ve folbiol
hangisi aklıma eserse
ya da dışarda nöbette filan hangsi yanımdaysa ondan içiyorum

hamilelikle ilgili sıcak basması
hele kışın hiç üşümüycez kaydirigubbakcemile3

kızlar ilk bebekte gayet normal hapşırsa doktora koşuyoduk çok evham yapıyoduk doğduğunda
hamileyken ilk 3 ay doktorun muayenehanesinden çıkmadım
ama bunda oldukça rahatım kaygısızım çok şükür böyle daha iyiymiş

amin canım amin.gerçekten anne olmak çok zor bişey bencede.daha anne aday adayı iken olmuyoo diye üzülüyorsun sonra olması için her türlü dua, kür,bal-polen ne varsa yapıyrsun.sonra amiş olunca da acaba iyi mi, sağlıklı mı diye düşüne düşüne 9 ayı geçiriyorsun.ama bitmiyoo ki iştee bi de bunun doğumdan sonrası var..var da var yaniiikaydirigubbakcemile3
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.ama biraz rahat olmamız da gerekiyoo galiba ilk aylarda vesvese yapmamak lazım ama nasıl de micadıarzu

evet nasıl olucak o rahatlık... Kızler bende su içmeye çalışıyorum hergün 1,5 lt işyerinde evde de 1 litreye yakın içiyorumdur herhalde.. Ama benim midem feci şekilde yanıyor... Ne yediğimden haz alıyorum ne içtiğimden .. Su içmek bana bir ızdırap :KK43:(

evet nasıl olucak o rahatlık... Kızler bende su içmeye çalışıyorum hergün 1,5 lt işyerinde evde de 1 litreye yakın içiyorumdur herhalde.. Ama benim midem feci şekilde yanıyor... Ne yediğimden haz alıyorum ne içtiğimden .. Su içmek bana bir ızdırap :KK43:(

Canım ilk 3 ay içinde mide rahatsızlıkları da oluyormuş o yüsden en az zararla atlatmak gerekiyoo ama sen yine de su konusunda kendini zorla canım.

kızlar ilk bebekte gayet normal hapşırsa doktora koşuyoduk çok evham yapıyoduk doğduğunda
hamileyken ilk 3 ay doktorun muayenehanesinden çıkmadım
ama bunda oldukça rahatım kaygısızım çok şükür böyle daha iyiymiş

EEEE ... NEDE OLSA SEN ARTIK TECRÜBE SAHİBİSİN... BİZ DAHA ÇÖMEZİZ BU YOLDA sırnaşık şey sırnaşık şey

Canım benimde vücut sıcaklığım çok yüksek hamile kaldığım günden beri böyle. Bazen bunalıyorum. Ama güzel tarafı kışın üşümiyeceğiz. Hamile kalmadan önce başlamıştım 5,5 aydır folbiol kullanıyorum.

canım ilk 3 ay içinde mide rahatsızlıkları da oluyormuş o yüsden en az zararla atlatmak gerekiyoo ama sen yine de su konusunda kendini zorla canım.

evet bebeğin sıvısıda buna bağlıymış ben bunu bilmiyordum.. Midem alev alsada içmek zorundayım artık... Yarasın tosunuma içtiğim sular :))))

evet bebeğin sıvısıda buna bağlıymış ben bunu bilmiyordum.. Midem alev alsada içmek zorundayım artık... Yarasın tosunuma içtiğim sular :))))

Ohhh yarasın tosunlarımıza yediklerimiz içtiklerimiz.Sağlık olsun inş.

Canım sen doktora gittin mi?Keseyi gördünüz mü?

Canım ilk 3 ay içinde mide rahatsızlıkları da oluyormuş o yüsden en az zararla atlatmak gerekiyoo ama sen yine de su konusunda kendini zorla canım.

canım miden yanıyorsa hiç çekinmeden
gaviscon ya da renie içebilirsin
ben 3-5 şişe alıp birini eve birini eşimin iş yerine
birini arabaya
k.validemlere çantama
kafama dikip içiyodum
yoktu öyle bi yanma yaa inşallah olmaz bunda

Canım benimde vücut sıcaklığım çok yüksek hamile kaldığım günden beri böyle. Bazen bunalıyorum. Ama güzel tarafı kışın üşümiyeceğiz. Hamile kalmadan önce başlamıştım 5,5 aydır folbiol kullanıyorum.

Aynen canım ben de öyle şüphelendim zaten hamle olduğumdan.Folic plus veya folibol gibi ilaçlar aynı şeyler mi?Yani fark eder mi hangisini kullanıdığımız?

ohhh yarasın tosunlarımıza yediklerimiz içtiklerimiz.sağlık olsun inş.

Canım sen doktora gittin mi?keseyi gördünüz mü?

yok canım... Pazartesi randevüm var... Heyecanla bekliyorum işte.. Inşallah pazartesi 6+2 olucam kalp atışını duyarmıyız bilmiyorum... Yada görürmüyüz onuda bilmiyorum... Sen gittin mi?

canım miden yanıyorsa hiç çekinmeden
gaviscon ya da renie içebilirsin
ben 3-5 şişe alıp birini eve birini eşimin iş yerine
birini arabaya
k.validemlere çantama
kafama dikip içiyodum
yoktu öyle bi yanma yaa inşallah olmaz bunda

gaviscon kadar kötü bir ilaç tanımıyorum ben :KK43:((( benim zaten mide rahatsızlığım var... Daha yeni yeni düzeliyordu... Lansor içiuyordum ama gebeliğe zararı varmı bilmiyorum pazartesi doktoruma sorayımda ondan sonra kullanıcam inşallah...

yok canım... Pazartesi randevüm var... Heyecanla bekliyorum işte.. Inşallah pazartesi 6+2 olucam kalp atışını duyarmıyız bilmiyorum... Yada görürmüyüz onuda bilmiyorum... Sen gittin mi?

Yok canım daha gitmedik biz daha çok minik teyzesi:)
Ben de inş haftaya çarşamba gideceğim bakalım ama biraz erken mi acaba?
İnş göreceksin canım bebişinin kesesini olumsuz düşünme.Bak ne güzel truf arkadaşımız ne kadar rahat maşşşşşş

X