Bıdık Hanım'ın Diyet Günlüğü

Akşam 19.00

sosisli menemenn(ama yağsızzz)
8-9 tane ipppincecik sarma( 2 diliim ekmeğe tekabul ediyo)
ayran
2 çatal muzlu hindistan cevizli muhallebi :18:

Yine kaçırdım diyeti yaaa pefffff

çok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum:nazar: uzun süre diyet yapmayı nasıl başardın ben 1 ay sonra sıkılıyorum bana biraz akıl ver 79 kiloyum 65 olmak istiyorum diyette 12. günüm ben daha şimdiden sıkıldım:59: nasıl beceriyorsun uzun süre sıkılmadan diyet yapmayı tavsiyelerine çooook ihtiyacım var

çok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum:nazar: uzun süre diyet yapmayı nasıl başardın ben 1 ay sonra sıkılıyorum bana biraz akıl ver 79 kiloyum 65 olmak istiyorum diyette 12. günüm ben daha şimdiden sıkıldım:59: nasıl beceriyorsun uzun süre sıkılmadan diyet yapmayı tavsiyelerine çooook ihtiyacım var
Nassil sikilip kac kez diyeti bozdugumu bir bilseen sasarsin nasi bu kadar kilo verdigime :D
Onemli olan bi gun istedigin bi tatli veya yemegi yemek ve diger ogunde dengelemek ardindan diger gun kendini biraz zorlayarak hafif beslenmek. Spor desen yapmiyorum cunku diyetisyenime biraktim kendimi onun dedigine gore simdi spor yaparsam kaslarim sisebilirmis ve incelmeyebilirmisim o yuzden once ideal kiloma beslenmemi düzenleyerek ulasicam ardından guzel bi vucut icin spoorr.
Simdi diyetten sikilma konusuna gelirsek benim diyet listeme bakabilirsin hiic mi hic sikmiyo cogu zaman haftada 2 kez mini magnum yiyorum havalar sicakken. Meyvemi yiyorum aksamlari. Sabahlari haslanmis yumurta yagda yumurta menemen hangisini istersem yiyorum(okul zamani böyle yapamiyorum ama malesef) Belki biraz oglen doymuyorum tam ama caya abaniyorum acikcasi cay tok tutuyo baya iyi. Basssska soruuu?? :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nassil sikilip kac kez diyeti bozdugumu bir bilseen sasarsin nasi bu kadar kilo verdigime :D
Onemli olan bi gun istedigin bi tatli veya yemegi yemek ve diger ogunde dengelemek ardindan diger gun kendini biraz zorlayarak hafif beslenmek. Spor desen yapmiyorum cunku diyetisyenime biraktim kendimi onun dedigine gore simdi spor yaparsam kaslarim sisebilirmis ve incelmeyebilirmisim o yuzden once ideal kiloma beslenmemi düzenleyerek ulasicam ardından guzel bi vucut icin spoorr.
Simdi diyetten sikilma konusuna gelirsek benim diyet listeme bakabilirsin hiic mi hic sikmiyo cogu zaman haftada 2 kez mini magnum yiyorum havalar sicakken. Meyvemi yiyorum aksamlari. Sabahlari haslanmis yumurta yagda yumurta menemen hangisini istersem yiyorum(okul zamani böyle yapamiyorum ama malesef) Belki biraz oglen doymuyorum tam ama caya abaniyorum acikcasi cay tok tutuyo baya iyi. Basssska soruuu?? :)))

dengeyi gerçekten çok güzel kurmuşsun tebrik ediyorum. işte benim sorunum kaçamak oldumu tamamen diyeti bozuyorum. gerçekten soruma cevap buldum. arada kaçamaklar olur önemli olan dengeyi kurmak. benim bir hatamda hergün tartılıyorum mesela bugün tartıda artı 200 gr fazla çıkınca delirdim bu yüzden bugün moralim çok bozuldu bütün günümü etkiledi hemen gitsin istiyorum sabırda yok bende inşallah bende senin gibi kararlı olurum. çoook teşekkür ediyorum:16:

dengeyi gerçekten çok güzel kurmuşsun tebrik ediyorum. işte benim sorunum kaçamak oldumu tamamen diyeti bozuyorum. gerçekten soruma cevap buldum. arada kaçamaklar olur önemli olan dengeyi kurmak. benim bir hatamda hergün tartılıyorum mesela bugün tartıda artı 200 gr fazla çıkınca delirdim bu yüzden bugün moralim çok bozuldu bütün günümü etkiledi hemen gitsin istiyorum sabırda yok bende inşallah bende senin gibi kararlı olurum. çoook teşekkür ediyorum:16:

Ne demek canimm olabilirsin kararli sakina bozma morali diyeti. Ben diyetisyende 10-15 gunde bi tartiliyorum ama sen evde tartiliyosan bi gun belirle haftada bir tartil ve bi defter ya da kagit al her hafta tarihini kilonu yaz as dolabina ordaki farki gordukce mutlu olcaksin emiin ol

13.00
Menemenn (menemen canavariyimmmm)
Ayran
2 dilim kizarmis kepekli ekmek

Kaçamak yapsam bile kilo veriyorum diye diye eski yeme düzenime geri dönücem diye çok korkuyorummm bu hafta da 1 kilo verdiysem ama kesinlikle allahın sevgili kuluyum :D

Temmuzun başlarıında doğumgünüm var o zamana kadar 68 olmak istiyorum ama 70e de razıyım yaa

HEDEF: 70 KG
VERİLMESİ GEREKEN: 5 KG
HEDEF TARİHİ: 1 TEMMUZ

Kacamak yaptigim gunler yediklerimi yazmiyom bugunu o yuzden hic yazmicam utannnccccimdannn

Selaaamlarrrr

sabah 8.00
activia kahvaltı zamanı

10.00
bir adet hoşbeş

12.00
2 dilim kepek ekmeği arasına köfte+yeşillik+domates

16.00
6 erik-sayamadığım kadar kirazzz :19:

18.00
barbunya
ayran

birazdan daa mini magnum yicem çünkü hava çok sıcak ve dayanamıyorumm :20::20::20:

Geceyi de bademli mini magnumla kapayarak cok ayip ettim bu guzel gune amaa napalimmm

Yeni aldigim hassas tartiyla yemek yemis ve regl bi haldeyken tartildigima pisman oldum resmen 75.5 ciktim kilo vermedigimi biliyodum da aldigimi dusunmemistim:(

11.00
Ceyrek simit+2 dilim kepek ekmegi+yumurtali ekmek
Ezine peyniri,acuka
Menemen
Cay

1 mini magnum

18.00
Barbunya
6 adet kucuk kofte
1 dilim ekmek
Ayran

Kirazz

8.00
Activia kahvalti zamani

10.00
Yarim paket corek otlu form

12:00
2 dilim kepek ekmeğine bir dilim light kaşar peynirli tost

1 mini magnum ( vazgeçemiyorum ya şu lanet olası tatlı abur cuburdan :((( )
special k domatesli kraker

Akşama ben ne yiceeeem kiii acabaaa

18.00
6 kucuk kofte
5 adet sarma :))))
Ayran

1 porsiyon tavukgogsu

Selaaaaammmlarrrr
8.00
2 dilim kepek ekmegine light kasar

10.00
Eti form misir patlagi

12.00
Iki dilim kepek ekmegine kofte

16.00
5erik
Kuccccucuuk bir parca simit

Aksam yemegi hazir olsun artik cok acimmmm.
Tavuk pirzola olucak aksam yaninda da ayrann misss

74e dusmus olma umuduyla 9 haziranda diyetisyene gidiyorum hevesim kaccciyooo diyet konusundaa biri beni durdursunnnn

Bugun neler yemisim bakalimmmm
8.00
Activia kahvalti zamani

10.00
Feslegenli k flakes

12.00
2 dilim kepek ekmegine kofte

16.00
1 orta boy yesil elma

18.00
2 parca dana biftek
1 dilim kepek ekmegi
Ayran

21.00
Bir porsiyon tavuk gogsu

8.00
activia kahvaltı zamanı

10.00
karışık meyveli eti form

12.00
kepek ekmegine köfte

16.00
sade soda
5 çıbıkkk krakerrr
1 mini magnum klasik

19.00
6 köfte