2011 Nisan Anneleri

inşaallah canım bakalım haftasonu aksilik çıkmazsa alıcaz,Rabbim herkesin evladına nasip etsin bütün çocukları bebekleri mutlu etsin.

aynen öyle canım aslında kura çekiyorduk fakat bana bir türlü gelmedi en sonunda 1 ay önce filan en iyisi ben doğum gününe yakın alayım dedim öyle oldu
yap canım içinde kalmasın ben doğumda ve mevlütte herşeyi yaptım

kızlar ben de artık inek sütüne başlayayım diyorum yavaş yavaş. günlük süt mü veriyorsunuz yoksa paketlerde olanlardan mı bir de eşim aptamil junior almış ona da devam edicem siz kullanıcak mısınız?

bende aptamil junoir veriyorum. içtiği kadar vericem. hastalılklardan koruduğuna innaıyorum ben
normal paket sütünde tadına baktırdım onuda içti

Canım ben sek günlük süt kullanıcam sadece bana kalsa şimdiden kullanıcam mama yerinede eşim istemiyor

Sakküçük canım ayak izi almak için dişçi tozundan bahsetmiştinya sen heykel şeklinde alıcaksın sanırım ayak izini böyle kalıba bastırarak değil sanırım netden baktımda tozdan bulursan nerde satıldığını bana da yazarmısın medikal de olur galiba yani ben medikalde çalışmıştım getirtilir sanırım diğer şekil yaparsam seramik hamurundan kendim yapıcam o kadar para vermeye gerek yok sanırım

Kızlar oğlumun diş buğdayını hala kaynatamadım fırsat olmadı kayınpederim çok hevesli aşırı derecede kız kardeşinin eltisinin torunu var benimkiyle aynı zamanda doğdu onun çocuğuna ne yaparlarsa gelip bana söylüyor şöyle yapmışlar böyle yapmışlar diye aynısını yapalım diye kayınvaldem karışmaz o karışır ben zaten netden bakmıştım böyle kağıt bardaklara koyup süsleyip dağıtacaktım geldi onlar öyle yapmış böyle yapalım diye tarif ediyor ya sinir oldum ben zaten yapıcam sanki onun fikriymiş gibi, bende düşündüm dedim farklı bir şey olsunda aynısı olmasın diye diş kurabiyeleri var netden baktım ondan yapıp üstüne koyuyum diyorum ne var bunda demeyin sanki biz hiç birşey bilmiyomuşuz gibi onlar ne yaparsa söylüyor...pöffffffffffffffffffff :))

adamın ılk torunuysa heveslenıyodur canım,sınırlenmeee bosverr:)

kızlaaaar nasılsınız,kaç gündür giremiyorum kk ya,acayip yoğun geçiyor bu günler,akşama pestilim çıkıyor yahuuuu...birazdan eskilere göz atarım,hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

canım ayakkabı zaten ortopedik olacak onu biliyorsun zaten,bir de hafif ve ucu yuvarlak ayakkabıları öneriyor doktorlar,3 yaşına kadar evde çorap-patik,dışarıda ayakkabı diyorlar,bizimki birkaç ayakkabı eskitti,yani ayaklar büyüdü ben de 1 hafta önce aldım ,birçok markanın güzel ayakkabıları var ama şirinbebenin bir modeli çok hoşumuza gitti onu aldık,halen ayakkabıyla yürürken zorlanıyor benim ki,ayaklar birbirine dolanıyor,evde de rahat edemez diye giydirmiyorum zaten...doğumgünü menüm tam kara vermemekle birlikte döktürücem marifetimi,hamurişi yapmayı da yemeyi de özledim zaten:)
Doğumgününede lcw den bunu aldırmak istiyorum o da babasından olsun:)

Eki Görüntüle 380692
şimdiden güle güle giysin paşa
gecenin bu vakti canım çektiiiii,bir ara deniycem
canım ben sadece kahvaltıda ve bazı çorbalarında günlük süt kullanıyorum onun dışında devam mamasına son gaz devam...
arkadaşlar emziriyorum 20 lik dişim ağrıyor nasıl aldırıcam antibiyotik verirse napcam ya çocuk emiyo
emziren annelere uygun antibiyotikler var,kaldı ki ben hamileliğimin 6. ayında artık dayanamadığım için 20 lik dişimi çektirmek zorunda kalmıştım,hem de uyuşturucu iğne de yaptırmadan,doktora gidersen mutlaka alternatifler sunarlar,geçmiş olsun
evet canım ben heykel gibi 3 boyutlu olandan yapmayı istiyorum, tek ayaklarını nasıl sabit tutacağım onu merak ediyorum,fırsat bulduğum ilk anda araştıracağım,seni de haberdar ederim
canım büyüklerin genelinde var bu davranış,farklı bebeklerle kıyaslamaya bayılıyorlar,hele ki diğer bebek yürümesi,yemesi,konuşması vs ile biraz önden gidiyorsa o zaman seyreyle sen,boşver canım yaaa...şimdiden bunları takarsan ilerde hiç baş edemezsin,bunun arkadaşlarıyla oynaması var,okulu var,başarısı var,var da var yani...
kızlar yarın 9da doğuma giriyorum duanızda unutmayın

Allah güzel doğumlar versin arkadaşım,hayırlı,uzun ömürlü olsun inş,

sağol canım haklısın büyükler konusunda:), 3 boyutlu benimde çok hoşuma gitti de benimki kesinlikle sabit durmaz işim zor mecburen diğer türlü yapıca yinede denerim eğer sen malzemenin adını öğrenirsen denemekten bir şey olmaz süper bir hatıra sağol fikir için:) bende menüyü az çok kararlaştırdım değişik tarifler olsun dedim bana gelecek olanlar pek meraklılar ne pişirildiğine ilk kez geliceker daha önce gurbetde olduğum için gelemediler evi marifetimi göremediler çatlamışlardır:)eşimin akrabalarıda ondan öyle dedim meşhur her şeyi bilen halaları:) bizimkinin ayakkabısı olmadı daha hep patik ayakkabı giydirdim e yaz geldi artık dışarı çıkınca yürüme çalışmaları yapmak isteyebilir paşam hem de belki sürpriz yapar yürür artık

kızlar iki tane daha dişimiz çıktı ama çok zor çıkıyor ya.toplam 4 oldu
huysuzluk son safhada
bi tek kavanoz maması yemek istiyor.
iştahsızlık başladı
umarım geçicidir.

huysuzluk son safhada
iştahsızlık başladı
umarım geçicidir.

Hayırlı olsun canım dişiniz bizimden üstten patladı iki tane dört tane oldu

Bugün canım kızım Fatıma Zehra' mın doğum günü. Biz kısaca Zehra diye çağırıyoruz
Geçen sene bugün hayatımın en güzel, en mutlu günüydü. Hala düşününce gözlerim dolar.
Biz 6 sene kızımızı bekledik Allah'ım isteyen, bu uğurda uğraş veren herkese nasip eylesin. Cümlemizin çocuklarımızı bizlere bağışlasın
Bugün çok güzel bir gün geçirdik babamız bizi kahvaltıya götürdü oradan aile dostumuzun bahçesine gittik çok eğlendik.
Yarında aşımız var. herkesi öpüyorum...

huysuzluk son safhada
iştahsızlık başladı
umarım geçicidir.
geçmiş olsun canım,bizim de azılar iyi beyazladı,dediğin gibi çok huysuzluk oluyor
oooy kuzucum...Allah hep güzel günlerini göstersin,uzun ömürler versin canım,nice huzurlu doğumgünlerine :)inş tüm isteyenlere de Rabbim bu duyguyu tattırsın...

arkadaşlar aklıma bir fikir geldi ne dersiniz?ilerde bakıp hatırlamak ve hatırlanmak için bu sayfayı paylaşan biz 2011 nisan anneleri doğum günlerimizi kutladıkça o güne dair anne (bizler) ve bebişlerimizin olduğu bir fotoğraf karesini burada paylaşalım,isterseniz sadece bebişlerimizin ki de olur tabiii,güzel olur derseniz,doğum gününü kutlamaya başlayanlar bebişlerinizin doğumgünü tarihini de ekleyerek paylaşmaya başlayın :)))))

merhaba

Fatıma Zehra nın doğum günü kutlu olsun.Uzun sağlıklı herşeyin gönlünce olacağı üzüntünün hiç yaklaşamayacağı mutlu bir ömür geçirmesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…