2011 Nisan Anneleri

hanımlar bende geldim , sat 11.07.2010 tdt 17.04.2011
hoşgeldin citlenbika.s.
sağlıcakla kucallarsın inş...

fadik cim evet olabilir geç döllenmiştir snn belki.
çnkü ben 27 günde bi adet oluyordum

hım ben 31 günde...bu yüzden aramızda fark olması doğal gibi...
hayırlısı inş sorun yokturdur...

kızlar selam annemlerin yanında olduğum için çok sık giremiyorum ama arada okumaya çalışıyorum.(burada net yavaş açılıyo)
ben geçen hafta bebişimi gördüm önümğzdeki hafta da kısmetse 7+2 gibi olduğumuzda doktorum gel dedi kalp atışı için.

citylife arkadaşımız maşallah kalp atışını duymuş tebrikler....

she arkadaşımız da aynı şekilde maşallah çok tebrik ediyorum:)))
darısı hepimizin başına inşallah...

kızlar benim bulantım falan henüz yok inşallah olmaz ama çoğunuzda uyku hali falan var.ben şuan izinde olduğum için mi bilmiyorum ama uyku halim yok sadece çabuk yoruluyorum başka da bi belirtim yok.inşallah herşey yolundadır hepimiz için :))))

hayırlı olsun bebişin, sen bu hafta duymadıysan kalb atışını bizim içinde erken daha o zaman, sabredelim bakalım. mide bulantıları, yorgunluk kişiden kişiye değişen şeyler canım.

Mrb arkadaşlar ben de hayırlısıyla inş nisan annesi olacağım.Sat 18 temmuz ve muhtemel doğum tarihi 24 nisan.Listenize eklersenin çok sevinirim:)
Allahım inş kucağımıza almayı da nasip eder...

amiiin cümlemize...canım hem gözün aydın en azından kalp atışlarını duymuşsun..aynı zamanda da geçmiş olsun,amaan dikkat etizaten ilaç kullanıyormuşsun bol bol da dinlendinmi inşalaaah sağ salim atlarsın iu 3 ayı...zaten çoğu gitmiş azı kalmış,bu bebekler hep nazlanıyorlar annelere,heralde çok beklettik onlarıopuyorumnanaktan

Mrb arkadaşlar ben de hayırlısıyla inş nisan annesi olacağım.Sat 18 temmuz ve muhtemel doğum tarihi 24 nisan.Listenize eklersenin çok sevinirim:)
Allahım inş kucağımıza almayı da nasip eder...

hoşgeldin denizcim,benimde doğum günüm 24 nisan...
bebeğimde 13 nisanda doğacak şuanki hesaplamalara göre...
hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin..

hoşgeldin denizcim,benimde doğum günüm 24 nisan...
bebeğimde 13 nisanda doğacak şuanki hesaplamalara göre...
hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Hoşbulduk canım, ayyy ne güzel tam senin doğum gününde olacak doğumum.Senin bebeşin de sana hediye olarak gelecek maş.:lepi:
Allah sağlıklı hamilelik geçirmemizi nasip etsin inş.:Saruboceq:

kızlar , şu başağrısım için kimse bişey demedi..napıcam bu ağrıylaa ben
geçmiyorda ne yaptıysam,böyle ağrı çeken yok sanırım fisfisfis

Merhaba nisan bebişlerinin anneleri opuyorumnanaktan

Sanırım bende aranıza katılıyorum :kedi:
Sabah doktora gittim BETA-hcg testimin sonucu 212.93 çıktı

SAT: 19 Temmuz BDT: 25 Nisan
Şuan internetteki hesaplamalara göre 4+2 günlük hamileyim

Gebelik var ama keseyi görmek için haftaya çarşamba için randevulaştık,
umarım bi sorun olmaz çok değişik bi duyguymuş :asigim:

Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Hoşbulduk canım, ayyy ne güzel tam senin doğum gününde olacak doğumum.Senin bebeşin de sana hediye olarak gelecek maş.:lepi:
Allah sağlıklı hamilelik geçirmemizi nasip etsin inş.:Saruboceq:

amin canım...saol..opuyorumnanaktan
evet o artık benim en büyük hediyem olacak hayırlısıylaa..boshayallersmile

hayırlı olsunnnnnnnnnnn... Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... Yanlız senin resimdeki sert bakışlı bi bebiş olursa yandın demektir :))) korktum walla....

hayırlı olsunnnnnnnnnnn... Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... Yanlız senin resimdeki sert bakışlı bi bebiş olursa yandın demektir :))) korktum walla....

Teşekkür ederim :1hug: aminn sizinde inşallah :Saruboceq:

Ayy şimdi bende korktum değiştireyim en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3

evet canim 9 ayi gecti biraz ikizlerden biraz daha sansli olacagim
sanirim oglum 1.5 yasinda olacak amaaaaa o da daha kucuk olacak
teyzesiiiiiiiiii

ne güzel .. Arkadaş gibi olucaklar... Senin için zor olucak gerçi... Allah sağlık sıhhat versin de... Zor olsun güzel şeyler bunlar yaa...resimdeki senin bebişin mi?

kızlar bugün tekrar bhcg yaptırdık 1530 çıktıdelikafaduldendelikafadulden tam 2ye katlamış doktora gittik değerin güzel dedi ultrsonla baktı göremedi 1 hafta sonra görürüz 2 hafta sonrada kalp atışını duyarız dedi çok rahatladım 5 gündür ömrümden ömür gitti kötü bişey olacak diye ama çok mutluyum inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…