- 29 Temmuz 2010
- 1.327
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
kızlar bugün tekrar bhcg yaptırdık 1530 çıktıdelikafaduldendelikafadulden tam 2ye katlamış doktora gittik değerin güzel dedi ultrsonla baktı göremedi 1 hafta sonra görürüz 2 hafta sonrada kalp atışını duyarız dedi çok rahatladım 5 gündür ömrümden ömür gitti kötü bişey olacak diye ama çok mutluyum inşallah böyle devam eder
kızlar bugün tekrar bhcg yaptırdık 1530 çıktıdelikafaduldendelikafadulden tam 2ye katlamış doktora gittik değerin güzel dedi ultrsonla baktı göremedi 1 hafta sonra görürüz 2 hafta sonrada kalp atışını duyarız dedi çok rahatladım 5 gündür ömrümden ömür gitti kötü bişey olacak diye ama çok mutluyum inşallah böyle devam eder
kızlar , şu başağrısım için kimse bişey demedi..napıcam bu ağrıylaa ben
geçmiyorda ne yaptıysam,böyle ağrı çeken yok sanırım fisfisfis
Gözünüzaydın a.s.
maşallah,
Bende önümüzdeki çarşamba keseyi görmek için gidicem
Sizin SATınız ve BHCG ilk sonucunuz neydi merak ettim :kedi:
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşşgeldinizz hayırlıı olsunnnn
Canım bizim seninle gebeli haftamız aynı
Benim sat 18 temmuzdu.Dün yaptırdım kan testi 500 küsur çıktı.Seninki nasıl??
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşşgeldinizz hayırlıı olsunnnn
Benim SAT 19 temmuz bugün test yaptırdım, 212.93 çıktı. Benimki biraz düşük mü fisfisfis
ilk değerim pazartesi günü 730 çıkmıştı ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için yükselişini görmek istedim
SAT:20 temmuz adetlerim pek düzenli değil ama bugün 3-4 gün geçtiğini düşünüyorum.sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
ilk değerim pazartesi günü 730 çıkmıştı ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için yükselişini görmek istedim
SAT:20 temmuz adetlerim pek düzenli değil ama bugün 3-4 gün geçtiğini düşünüyorum.sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Yok canım düşük değil bence ben 27-28 günde bir oluyorum da o yüsden öyle çıkmıştır.Zaten bugün ayın 18 i daha telaş yapma bebişine ve kendine dikkat et:CüvCüv:
Geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha.Sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebişlerimizi.Kimsayal gebelik nasıl oluyoo?Nasıl anladın?
doktorum test sonucuna baktı daha çok yeni gebeliğin dedi
ve önümüzdek hafta keseyi görmek için çağırdı,17 ağustosta adet olacaktım olmadım gece test yaptım ikinci çizgi silik çıktı..
Sabah doktora gittim kan testi yaptırdım ama sanki çok düşük gibi geldi bana değer benneyaptımki
Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Bende 28-29 günde bir regl oluyodum sadece bi gün gecikmeyle test yaptırdım doktorum bu ne hız dedi kaydirigubbakcemile3
canım değerin düşük gelmedi bana adetin 1 gün geçmiş oluyor değilmi, sen genede için rahat olsun istiyorsan 2 gün sonra tekrar yaptırabilirsin.
Evt doktorlara söylemesi kolay ama işte insan sabredemiyor.Ben kaç defa daha 1 hafta varken yaptım test yaptığımı bilirim...
Ama çok şükür kavuştuk bebeklerimize.Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inş:Saruboceq:
amiiin cümlemize...canım hem gözün aydın en azından kalp atışlarını duymuşsun..aynı zamanda da geçmiş olsun,amaan dikkat etizaten ilaç kullanıyormuşsun bol bol da dinlendinmi inşalaaah sağ salim atlarsın iu 3 ayı...zaten çoğu gitmiş azı kalmış,bu bebekler hep nazlanıyorlar annelere,heralde çok beklettik onlarıopuyorumnanaktan