2011 Nisan Anneleri

Canım hadi gözün aydın.Haftaya güzel haberlerle inş.Ben de haftaya gideceğim doktora inş.Sen niye bi daha kan testi yaptırdın düşük mü çıkmıştı canım??

Gözünüzaydın a.s.
maşallah,
Bende önümüzdeki çarşamba keseyi görmek için gidicem

Sizin SATınız ve BHCG ilk sonucunuz neydi merak ettim :kedi:

Gözünüzaydın a.s.
maşallah,
Bende önümüzdeki çarşamba keseyi görmek için gidicem

Sizin SATınız ve BHCG ilk sonucunuz neydi merak ettim :kedi:

Canım bizim seninle gebeli haftamız aynı
Benim sat 18 temmuzdu.Dün yaptırdım kan testi 500 küsur çıktı.Seninki nasıl??

ilk değerim pazartesi günü 730 çıkmıştı ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için yükselişini görmek istedim
SAT:20 temmuz adetlerim pek düzenli değil ama bugün 3-4 gün geçtiğini düşünüyorum.sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Canım bizim seninle gebeli haftamız aynı
Benim sat 18 temmuzdu.Dün yaptırdım kan testi 500 küsur çıktı.Seninki nasıl??

Benim SAT 19 temmuz bugün test yaptırdım, 212.93 çıktı. Benimki biraz düşük mü fisfisfis

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşşgeldinizz hayırlıı olsunnnn

Hoşbuldum opuyorumnanaktan Teşekkür ederim hepimizin ki hayırlı olsun :1hug:

Benim SAT 19 temmuz bugün test yaptırdım, 212.93 çıktı. Benimki biraz düşük mü fisfisfis

Yok canım düşük değil bence ben 27-28 günde bir oluyorum da o yüsden öyle çıkmıştır.Zaten bugün ayın 18 i daha telaş yapma bebişine ve kendine dikkat et:CüvCüv:

doktorum test sonucuna baktı daha çok yeni gebeliğin dedi
ve önümüzdek hafta keseyi görmek için çağırdı,17 ağustosta adet olacaktım olmadım gece test yaptım ikinci çizgi silik çıktı..
Sabah doktora gittim kan testi yaptırdım ama sanki çok düşük gibi geldi bana değer benneyaptımki

Geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha.Sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebişlerimizi.Kimsayal gebelik nasıl oluyoo?Nasıl anladın?

Yok canım düşük değil bence ben 27-28 günde bir oluyorum da o yüsden öyle çıkmıştır.Zaten bugün ayın 18 i daha telaş yapma bebişine ve kendine dikkat et:CüvCüv:

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Bende 28-29 günde bir regl oluyodum sadece bi gün gecikmeyle test yaptırdım doktorum bu ne hız dedi kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha.Sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebişlerimizi.Kimsayal gebelik nasıl oluyoo?Nasıl anladın?

Adetim 2 gün geçince bhcg 65 çıkmıştı bana biraz düşük gelmişti ama doktora falan gitmedik 2 gün sonra tekrar kendim test yaptım öncekinden silik çıktı eşime bir terslik var hemen doktora gidelim dedim ve 52ye düşmüştü doktor birkaç gün içinde düşük yapacaksın dedi ve öylede oldu.Allahım birdaha yaşatmasın çok zordu şimdide biraz kuruntu yapıyorum işte ya gene öyle olursa ya dış gebelikse diye.inşallah herşey yolunda gider.

canım değerin düşük gelmedi bana adetin 1 gün geçmiş oluyor değilmi, sen genede için rahat olsun istiyorsan 2 gün sonra tekrar yaptırabilirsin.

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Bende 28-29 günde bir regl oluyodum sadece bi gün gecikmeyle test yaptırdım doktorum bu ne hız dedi kaydirigubbakcemile3

Evt doktorlara söylemesi kolay ama işte insan sabredemiyor.Ben kaç defa daha 1 hafta varken yaptım test yaptığımı bilirim...
Ama çok şükür kavuştuk bebeklerimize.Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inş:Saruboceq:

Anladım canım.Allah yaşatmasın bir daha.İçini ferah tut.Maş değerlerin çok güzel çıkmış şimdiki hamileliğinde.Rabbim sonuna erdirsin inş

canım değerin düşük gelmedi bana adetin 1 gün geçmiş oluyor değilmi, sen genede için rahat olsun istiyorsan 2 gün sonra tekrar yaptırabilirsin.

Evet papatya 1 gün geçti. Rahatlattınız beni teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Haklısın
Dün sabah regl olmam gerekiyodu akşama kadar zor dayandım akşam oldu tam testi yapacaktım vazgeçtim ama sahura kadar dayanabildim kaydirigubbakcemile3
sonucumu gece 03:40 ta öğrendim

evet canım şükür kalp atışlarını duyduk aslında duymadık gördük :)
duysam daha iyi gelirdi belki bana...şimdi hayel gibi geliyor...
şu lekelenme ve içerdeki kanamada bir gitse baya rahatlayacağım....
inş kısa zamnada geçer....
rabbim hepimize sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruma.s.
sağlıcakla kucaklarsınız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…