- 12 Aralık 2010
- 378
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.661
kızlaaar oğluşum bu sabah desteksiz 1 adım attı,öğle saatlerinde 2 akşam 3 e çıktı adımları artık tam anlamıyla yürüyor demem için sanırım 3-5 günümüz kaldı:)))
tesekkur ederim arkadslar.benm oglum sabah 8 gibi kalkiyor.devam sutunu iciyor.daha sonra kahvalti+meyve yiyor ve oglen saat 12 gibi uyuyor.taki saat 15 e kadar.o yuzden tedirgin oluyodum.ama sizlerrin yazdiklarini okuduktan sonra biras rahatladim acikcasi cunku uyku satlerimiz uzun.ama yedikleri miktar kismende olsa ayni.birde ben ogluma yumurta yediremiyorum.
kızlar birde fikrinizi sormak istiyorum oğluma bu beşikten almak istiyorum resmi kopyalayamadım linki veriyorum sizce nasıl büyüyen beşik beşikken boyutu 70x130 büyüyünce 70x180 oluyor fiyatı da iyi kullanışlı olurmu odasını yapıcamda gündüz odasında yatırmak istiyorum normal yatak alsam düşer böyle bir şey daha iyi olur gibi geldi derinliğide 70cm
Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
Beşik hakkında bir fikrim yok tatlım ben park yatak kullanıyorum doğumgünü için ben de heyecanlıyım 30 kisi falan olacağız galiba annemlerde yapmak istiyorum benim evim almaz çünkü . Ya bir seklinde pasta ya da fotoğraflı pasta yaptıracağım...magnet yaptırmayı düşünüyorum gelenlere dagitmak icin..kızımın doğumundan itibaren olan fotoğraflarla slayt yapmayı istiyorum..aksam boyu tv de dönsün..kıyafet alıcım tontişime..evi süsleriz..aklıma gelenler bunlar..çok heyecanlıyım..bu konuda başka fikri olan arkadaslar paylaşalım..:)günaydın hanımlar nerelerdesiniz,beşik sormuştum kullanan yok mu bir fikir verecek olan?
bebişlerimizin doğum günleri yaklaştı neler yapmayı düşünüyorsunuz çok güzel olsun istiyorum
kızlaaar oğluşum bu sabah desteksiz 1 adım attı,öğle saatlerinde 2 akşam 3 e çıktı adımları artık tam anlamıyla yürüyor demem için sanırım 3-5 günümüz kaldı:)))
kızlar nasılsınız biz iyiyiz dün akşam koltuktan düşmemizden başka ama çok şükür iyiyiz ya ben çok paniğim galiba kız koltuktan düştü ne yapacağımı bilemedim neyse iyiyiz çok şükür
eşim laptopu işyerine götürmüştü o yüzden giremedim dört sayfa birikmiş bir bakayım
doktora 4 aylıkken sormuştum.anne sütü alan bebekler için normal olduğunu söylemişti.bende kafaya takmamıştım ek gıdaya geçince düzelir diye düşünmüştüm ama değişmedi..en iyisi tekrar doktora götürmek canım:)
ayy canım ya senin eşin de benim eşim gibi çok pimpirikli hele kızı söz konusu olunca bizimki de aynı şeyleri yapıyor şimdi pazar günleri kendi bir yerlere götürmeye başladı bazen de ara sıra yani çok olmamak şartı ile ben gidiyorum ama her gidişimde de bin laf veriyor kızı üşütücen diye çok takmıyorum ben de. söyleniyor bir süre sonra bu durum geçiyor.sağol canım ama benimki 500 ml bile içmiyordur süt benim sütüm az gün içinde az emiyor gece emdiği devam sütünüde sabah 6 gibi veriyorum 120 cc gece birde 120 cc gün içinde bir defa daha ama her zaman bitirmiyor zaten artırsam yemek yemezki
dışarı için kötüde evde yürümeyi kolaylaştırmak için iyi aslında yürüteçden daha iyi yürüme açısından,canım ben bir annem birde kayınvaldeme gidebiliyorum haftada bir ablama bile gidemiyorum onun bebeği var benim var ne o çıkabiliyor ne ben onların araba yok bizim varda alışveriş merkezimieşim götürmüyor işte bizim bebeğimiz var hasta olur diye kimseyide dinlemiyor yazı bekliyorum dört gözle:) zaten bunalmamın sebebi o çıkamamak çarşıya pazara
evet canım bencede az ama dedim ya çok yemiyor hamdolsun ne yapalım,kilo o kadar önemli değilde boyuna canım sıkılıyor 70 cm ama iki üç ay uzamamıştı 70 cm de az,devam sütünü çok içse aslında normal süte başlamak istiyorumda eşim yok diyor
bazı bebekler seviyor ekşiyi ablamın kızıda limonyerdi
biz fisher -price ın telefonunu aldım çünkü hep benim cep telefonumu almak istiyor. ilk başta oynadı sonra sıkıldı her oyuncakta aynı şey oluyorGünaydın hanımlar,enerjik kalmak için yediğiniz içtiğiniz bir şey var mı ben hep yorgunum halsizim
birde bebeklerinize eğitici oyuncaklar aldınız mı aldıysanız neler?
ALS canım senin yukarıdaki listenden fazla yiyor benim kuzu,sadece makarna -pilav vs kısmında tam düzen tutturamadık,2 ay önce babannem misafirim olmuştu ve uzunca kaldı,o dönemler birlikte masaya oturuyorduk ve kuzum da zeytin,peynir,menemen ne varsa yiyordu,ama şimdi sabahları yalnızım ve kendime kahvaltı hazırlamıyorum,bugün deneyim dedim ve kuzum tatlarını unutmuş sanki yemek istemedi yine karışım mamasını yedi...öğlen çorbasının yanına makarna yaptım ,kaşıkla bile değil,3-4 tanecik yedi onu da yerken öğürdü ben de kaldırdım sadece çorba ve yoğurdunu yedirdim,pilavı en son 10 gün önce falan yapmıştım,1 çorba kaşığı pilav yanına 1 çorba kaşığı fasülye ve suyuna ekmek bandırmıştım yemişti ama bugün yine bir panik durum yaşıyorum acaba pilav,makarna gibi ev yemeklerinde ya da ayrı ayrı kahvaltı yaptırmada geç mi kalıyorum diye,acaba karışım kahvaltı mamayı yavaştan azaltıp tek tek vermeye mi geçsem diyorum,ilerde yeme problemi yaşamak istemiyorum,onun dışında yeme problemi yok şükür,kızlar siz söyleyin bakalım nasıl bir yol izlemeliyim?
ben son iki seferdir kullandım uzaktan tutuyorum düşük ayarda açıyorumKIZLAR;
bebıslerde sac kurutma makınesı kullanmakta bı sakınca varmı?
güzel cnm benim de var fakat odasında yatmıyor şu anda düne kadar bambu beşikte yatıyordu dün gece kuzenimin verdiği park yatağı kurduk beşiğide diğer kuzenim doğum yapacak ona verdimkızlar birde fikrinizi sormak istiyorum oğluma bu beşikten almak istiyorum resmi kopyalayamadım linki veriyorum sizce nasıl büyüyen beşik beşikken boyutu 70x130 büyüyünce 70x180 oluyor fiyatı da iyi kullanışlı olurmu odasını yapıcamda gündüz odasında yatırmak istiyorum normal yatak alsam düşer böyle bir şey daha iyi olur gibi geldi derinliğide 70cm
Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
maşallah kuzuya erkekler daha mı hızlı yürüyor benim kız herhalde böyle gidişle emeklemeden yürüyecek ama tabi daha hiçbir gelişme yokkızlaaar oğluşum bu sabah desteksiz 1 adım attı,öğle saatlerinde 2 akşam 3 e çıktı adımları artık tam anlamıyla yürüyor demem için sanırım 3-5 günümüz kaldı:)))
Gecmis olsun canım..
geçmiş olsun canımkızlar nasılsınız biz iyiyiz dün akşam koltuktan düşmemizden başka ama çok şükür iyiyiz ya ben çok paniğim galiba kız koltuktan düştü ne yapacağımı bilemedim neyse iyiyiz çok şükür
eşim laptopu işyerine götürmüştü o yüzden giremedim dört sayfa birikmiş bir bakayım
kızlar ben şeyi sorucam içirdiğiniz suları kaynatıyor musunuz?
bir de devam sütü suyunu kaynatıyor musunuz?
ben artık kaynatmıyorum mama suyunu da. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama kaynatmıyorum suyu içmeye zaten yeni yeni başladı önceden içiremiyordum şimdi tatlı kaşığı ile az az veriyorum
Canım yumurtayı devam sütüne karıştır biberonla ver bazen benimki kahvaltı yapacağı zaman uymak istiyor o zamanda yemiyor bende kahvaltısını sulandırıp biberonla veriyorum içinde bebe bisküvisi tahıllı mama yumurta devam sütü oluyor.
kızlar nasılsınız biz iyiyiz dün akşam koltuktan düşmemizden başka ama çok şükür iyiyiz ya ben çok paniğim galiba kız koltuktan düştü ne yapacağımı bilemedim neyse iyiyiz çok şükür
ben artık kaynatmıyorum mama suyunu da. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama kaynatmıyorum suyu içmeye zaten yeni yeni başladı önceden içiremiyordum şimdi tatlı kaşığı ile az az veriyorum
canım yukarıda da yazdığım gibi bebek suyu kullandım ama başka bir doktor,bu paketlenmiş suların markete gelene kadar tutulduğu ortamların çok sağlıklı olmadığını ve güneş altında dahi bekletildiğini bunun da mikroorganizmaların üremesi için uygun bir ortam olduğunu ve kesinlikle kaynamış su kullanmam gerektiğini söyledi,insanın aklı iyice karışıyor değil mi?sağlıcakla büyüsünler de...canm ben hic kaynamis su kullanmadim.dogdugundan bu yana bebek suyu kullaniyorum.bizim dr.muz kaynamis su kesinlikle onermiyor cunku icindeki mineraller yok oluyomus.ozellikle dis gelisimi ve curuk onlemesi acisindan flour maddesi bebek sularinda extra ekleniyomus.
arkadslar oglum 2 gundur atesi vardi.dun dr.a gittik.kulak enfeksiyonu olmus.dun aksam itibariyle antibiyotik basladik.bugun onceki gunlere gore daha huzurlu idi.insallh kisa zamnda iyilesr oglum.bende 8 haftalik gebeyim.ve surekli uykum geliyor kendimi cok halsiz hissediyorum.oglumu kucakta tasimaktan artik kasiklarim agriyor.
bendede aynı beşikten var 70x130 olanından ama büyüyen beşik değil beyaz olanı ve çok şık ben çok beğeniyorum kalitelide.büyüyen tercih etmedim büyüyünce genç odası yatağı kadar büyük olmuyor kızım biraz büyüdüğünde genç odası alırım diye düşündüm.
Beşik hakkında bir fikrim yok tatlım ben park yatak kullanıyorum doğumgünü için ben de heyecanlıyım 30 kisi falan olacağız galiba annemlerde yapmak istiyorum benim evim almaz çünkü . Ya bir seklinde pasta ya da fotoğraflı pasta yaptıracağım...magnet yaptırmayı düşünüyorum gelenlere dagitmak icin..kızımın doğumundan itibaren olan fotoğraflarla slayt yapmayı istiyorum..aksam boyu tv de dönsün..kıyafet alıcım tontişime..evi süsleriz..aklıma gelenler bunlar..çok heyecanlıyım..bu konuda başka fikri olan arkadaslar paylaşalım..:)
Maşallah canım kuzuna..
Bizim kız da anne sütü+devam sütü alıyordu doktorlarda genel de devam sütü alanlarda kabızlık yaşanır diyorlardı bana daöyle demişti doktorum
ayy canım ya senin eşin de benim eşim gibi çok pimpirikli hele kızı söz konusu olunca bizimki de aynı şeyleri yapıyor şimdi pazar günleri kendi bir yerlere götürmeye başladı bazen de ara sıra yani çok olmamak şartı ile ben gidiyorum ama her gidişimde de bin laf veriyor kızı üşütücen diye çok takmıyorum ben de. söyleniyor bir süre sonra bu durum geçiyor.
biz fisher -price ın telefonunu aldım çünkü hep benim cep telefonumu almak istiyor. ilk başta oynadı sonra sıkıldı her oyuncakta aynı şey oluyor
maşallah kuzuya
cnm ben de kahvaltı da mesela bugün devam sütüne 5 tane bebe bisküvisi, labne (peynir koyarsam yemiyor karışımı), tereyağ koydum öyle seviyor yiyor ama içine yumurta da koyarsam yemiyor onu 2 günde 1 ayrı veriyorum ama öyle de çok yemiyor yarısından daha azını yiyor diyebilirim bir de pekmezi 1 tatlı kaşığı ayrı veriyorum. tabi herhalde ayrı vermek daha iyidir bir büyüğüm karıştırarak veriyordum kahvaltıyı şimdi çok severek yemiyor çocuklarım karıştırma demişti bence alıştırmak lazım yavaş yavaş
bizimkinde ara sıra yeme problemi oluyor valla çok az yiyor bazen
ben son iki seferdir kullandım uzaktan tutuyorum düşük ayarda açıyorum
güzel cnm benim de var fakat odasında yatmıyor şu anda düne kadar bambu beşikte yatıyordu dün gece kuzenimin verdiği park yatağı kurduk beşiğide diğer kuzenim doğum yapacak ona verdim
ama beşik sallanıyordu güzeldi şimdi bu sallanmıyor titreşimi var acaba alışacak mı buna tedirgin oldum dün akşam ayağımda salladım uyuttum titreşimde uyumadı ama sabah devam sütü verdim o sıra ağlıyordu titreşimi açtım lavaboya gittim geldiğimde uyumuştu inşallah uyur ama alışması lazım artık nasıl olacak bende bilmiyorum
maşallah kuzuya erkekler daha mı hızlı yürüyor benim kız herhalde böyle gidişle emeklemeden yürüyecek ama tabi daha hiçbir gelişme yok
sağol cnm
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunarkadslar oglum 2 gundur atesi vardi.dun dr.a gittik.kulak enfeksiyonu olmus.dun aksam itibariyle antibiyotik basladik.bugun onceki gunlere gore daha huzurlu idi.insallh kisa zamnda iyilesr oglum.bende 8 haftalik gebeyim.ve surekli uykum geliyor kendimi cok halsiz hissediyorum.oglumu kucakta tasimaktan artik kasiklarim agriyor.
biraz büyüyünce zaten kardeş gelir oğluma yeni yatak buda kızımın olur diye düşündüm ay Allah söyletti,peki canım derinliği nasıl oğlum ayağa kalkıyor park beşiğinin ikinci katına geçirdim çoktan
valla olurmu olur hayırlısı :) benimki asansörlü zaten korkuluğu indirmiştim öyle kullanıyordum ama son günlerde baktım kızım tutunup kalkıyor bende korkuluğu kaldırdım şimdi ayağa kalktığında göğsüne kadar geliyor umarım anlatabilmişimdir.