- 12 Aralık 2010
- 378
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.701
kızlar biliyosunuz oğlumun dişi hiç çıkamamıştı
ilk dişi çıktı ama köpek dişi çıktı
çok ilginç
doktora sordum yapıcak bişey yok dedi.
ender olarak görülüyormuş
en zorunu çıkartmış gerisi gelir dedi
bnde hep aşağı bakıyodum
üstü şans ederi gördüm
sanırım çıkalı 10 15 gün olmuş biaraz büyümüş çünkü
cnm antibiyotik sonUNA KAdar bitirilmesi gerekiyor diye biliyorum
Sağolasın eflalım..
Kızım allaha şukur ıyı ama kızlar antıbıyotıgı kac gun kullanmalıyız? Ben 3 gun kullanıp bırakıcam..acıle gıttk o doktoru bıdaha nerden bulcamda sorayım .
Bir soru daha kızlar.. Markette prıma 4 ve 4+ kalmamıstı huggies organık pamuklu aldım ,kullanan varmı aranızda?
çok ilginç
bnde hep aşağı bakıyodum
üstü şans ederi gördüm
kızlar bende bısey anlatıcam sıze;
dun hava guzeldı ve araba esımın kardesındeydı bızde arabay almaya gıttık mınıbuse bındık.. kızım ılk kez mınbuse dun bındı..herkese gulucuk dagıttı.. ve sonrasındaaaa öğğğ dıe kustuu.. en arka koltuktaydık.şaka gıbıydı ne yapacagımı sasırdım.yanımdakı genc anne bana cok yardımcı oldu allahtan.. esımde bozarıp morardıı..tecrubesızlık cok kotu bıseyyy..
çok ilginç
bnde hep aşağı bakıyodum
üstü şans ederi gördüm
çok ilginç
bnde hep aşağı bakıyodum
üstü şans ederi gördüm
çok ilginç
bnde hep aşağı bakıyodum
üstü şans ederi gördüm
ama kocman bı sısee bu. bırde hırıltısı varken yanı bronsıolıt baslangıcı olmustu 2 hafta once ozamnkı antıbıyotıgı doktoru 3 gun kullanın demıstı kafam cok karıstı.
kızlaar canım yine çok sıkkın,olacağı mı vardı yoksa nazar mı siz karar verin:2 gün önce akşam eşimle birlikte arkadaşlarına gittik,samimi olduğumuz bir aile daha vardı,o ailenin 12,5 aylık kızları var ve inanılmaz bir kıyaslamaya girdi orada,hatta'' oleeey bizim 4 dişimiz var bir konuda önde gidiyoruz'' bile dedi,ev sahibi sürekli bu tosuncuk yaa annesi ne yediriyosun sen buna falan diye çok ilgi gösterdi ve kucağından indirmedi bizim minnoşu sağolsun,biz kalktık ve diğer bebişin babası da dışarıda sigara içmek için bizimle aşağı indi,asansörde ''yaaa bu gece eşime uyku yok sizin kini de böyle gördü şimdi çok kafaya takacak,napıcaz bilmiyorum ama çok üstüne düşüyor ,kilo aldırmak için uğraşıyor ama çocuk böyle olacak demek ki anlatamıyorum'' dedi,eşimle ben de''bebeğiniz gayet sağlıklı maşaalah ,her bebek aynı olmaz,bakın ben de 2 numaraya çok uğraştım ama almayınca almıyorlar,söyleyin hiç kafasına takmasın'' dedim,hooop eve geldik,gece kuzuşumda bir ateş sabaha kadar uyumadı,bugün de tüm gün ateşini düşüremedim,ve her yediğini kusuyor,çenesi hiç durmuyor,sürekli mızırdanıp ağlıyor,umarım kısa sürer
kızlaar canım yine çok sıkkın,olacağı mı vardı yoksa nazar mı siz karar verin:2 gün önce akşam eşimle birlikte arkadaşlarına gittik,samimi olduğumuz bir aile daha vardı,o ailenin 12,5 aylık kızları var ve inanılmaz bir kıyaslamaya girdi orada,hatta'' oleeey bizim 4 dişimiz var bir konuda önde gidiyoruz'' bile dedi,ev sahibi sürekli bu tosuncuk yaa annesi ne yediriyosun sen buna falan diye çok ilgi gösterdi ve kucağından indirmedi bizim minnoşu sağolsun,biz kalktık ve diğer bebişin babası da dışarıda sigara içmek için bizimle aşağı indi,asansörde ''yaaa bu gece eşime uyku yok sizin kini de böyle gördü şimdi çok kafaya takacak,napıcaz bilmiyorum ama çok üstüne düşüyor ,kilo aldırmak için uğraşıyor ama çocuk böyle olacak demek ki anlatamıyorum'' dedi,eşimle ben de''bebeğiniz gayet sağlıklı maşaalah ,her bebek aynı olmaz,bakın ben de 2 numaraya çok uğraştım ama almayınca almıyorlar,söyleyin hiç kafasına takmasın'' dedim,hooop eve geldik,gece kuzuşumda bir ateş sabaha kadar uyumadı,bugün de tüm gün ateşini düşüremedim,ve her yediğini kusuyor,çenesi hiç durmuyor,sürekli mızırdanıp ağlıyor,umarım kısa sürer
amın cumlemızınkını canım...nıye kestırdınız terlıyor dıyemı? ben hamıleyken hep dua ettım saclı dogsun dıe.ALLAHda gonlume gore verdı cok şukur..
ahh cnm bende nazara çok inanırımkızlaar canım yine çok sıkkın,olacağı mı vardı yoksa nazar mı siz karar verin:2 gün önce akşam eşimle birlikte arkadaşlarına gittik,samimi olduğumuz bir aile daha vardı,o ailenin 12,5 aylık kızları var ve inanılmaz bir kıyaslamaya girdi orada,hatta'' oleeey bizim 4 dişimiz var bir konuda önde gidiyoruz'' bile dedi,ev sahibi sürekli bu tosuncuk yaa annesi ne yediriyosun sen buna falan diye çok ilgi gösterdi ve kucağından indirmedi bizim minnoşu sağolsun,biz kalktık ve diğer bebişin babası da dışarıda sigara içmek için bizimle aşağı indi,asansörde ''yaaa bu gece eşime uyku yok sizin kini de böyle gördü şimdi çok kafaya takacak,napıcaz bilmiyorum ama çok üstüne düşüyor ,kilo aldırmak için uğraşıyor ama çocuk böyle olacak demek ki anlatamıyorum'' dedi,eşimle ben de''bebeğiniz gayet sağlıklı maşaalah ,her bebek aynı olmaz,bakın ben de 2 numaraya çok uğraştım ama almayınca almıyorlar,söyleyin hiç kafasına takmasın'' dedim,hooop eve geldik,gece kuzuşumda bir ateş sabaha kadar uyumadı,bugün de tüm gün ateşini düşüremedim,ve her yediğini kusuyor,çenesi hiç durmuyor,sürekli mızırdanıp ağlıyor,umarım kısa sürer
canm benm oglumda ilk once ilk iki kopek disini cikartti.dr.n dogru solemis bundan sonra diger disler cikarken ne bebek nede sen huzursuz olmazsiniz.cunku en zoru kopek disidr.
Bir soru daha kızlar.. Markette prıma 4 ve 4+ kalmamıstı huggies organık pamuklu aldım ,kullanan varmı aranızda?
ben kullanıyorum cok memenunum prıma bıze pişik yaptı malesef