2011 Nisan Anneleri

saol cnm.ilk dogdugu andan itibaren hic bi sekilde sallamadik uyku zamani geldiginde yataga biraktik kendisi bu sekilde uyku zamani oldugunu bi sure sonra algiladi.

yine de şanslı annelerdesin diye düşünüyorum,maşaallah kuzuna canım,ben ilk bebeğimde uykudan çok çektim 2. bebeğim aynı dediğin gibi uyudu ama 5 ay sürdü,bu oğluşumda da eskileri okursan sallamadan uyuyor diyordum ama şimdi bin takla attırıyor,bazen alıştırmaya çalışmak da işe yaramıyor malesef,annenin tutumunun yanında biraz da bebeğin yapısı devreye giriyor,ama senin ki inş. hep böyle gider:)

erenhavacım srma evden cıktıgımız yoktu ama doktorun dedıgne gore dısardan bırıde getırmıs olabılır dedı.bıde benım kızımın sacları uzun ve cok fazla terlyor.emerken bıle terlıyor.uyurken sırılsıklam oluyor kafası.o ara olmus olabılır yada bır bebek vardı o aksam hastaydı ondan kapmıs olabılırr..secenek bol..antıbıyotıgımız var bıtane gunde yarım olcek bır kere.dokuntulu oldugu ıcın onun ıcınde bır surup oda aksamları ceyrek olcek,bırde balgamı sokmesı ıcın unde 3 kere.. Ayrıca burun akıntısı ,oksuruk olmadıgı ıcın doktorda cok sasırdı..umarım atlatırı en kısa zamanda..

eyvah! Genemiiii kaaarrrrr!!1[ı][/ı]

buraya daha gelmedııı

canım ya çok gecmış olsun başkasından gecmıştır buyuk ıhtımal.benmı kızımda çok terlıyor gece kaç kere kalkıp değiştırıyorum.bırde şimdı evın ıçınde dolaşıp yoruluyorlar terlıyorlar çok dıkkatlı olmammız lazm yıne

herkeslere merhaba ilk defa sorum yok sizlere bi selam verim dedim hasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsun dişlerimiz hayırlı olsun :) biz aynıyız yine uyku yok ama çok şekerler yaa ağzının içinde laf çok ama çıkamıyo altı dişimiz çıktı hareketliyiz baya yoruyo yaa işten eve gitmek için can atıyorum çok özlüyorum neler yediriyosunuz bide ben hep aynı şeleri yedirmekten sıkıldım kahvaltıda bebişimde sıkılmıştır eminim

Bebişler çok yoruyor canım gecede hala uyanıyorlar dinlenemiyoruz kuzuya da maşaallah:))

kızlar oğlum gene öksürüyor ve burnu tıkalı
kreval diye bi öksürük şurubu veriyorum
kullanan varmı

geçmiş olsun canım kullanmadım ben

geçmiş olsun benimde gitmem lazım

Hayırlı olsun canım,söylemeden edemiycem diş hediği ve beraberinde yapılan gelenek İslam öncesi Türk adeti:)) kızında okur annesine babasına vatanına hayırlı bir evlat olur inşaallah

geçmiş olsun canım çok zor kan aldırmak biz kaç kere yaşadık o yüzden dokuzuncu ay kan kontrolünü yaptırmadım ben nasıl ağlıyor kuzular ben benimkiyle ağlıyordum her seferinde babası duruyordu yanında beni çıkarıyolardı sütün kesilmesin senden soğumasın diye gerçekten babasına bakıp bakıp ağlardı sen bana yardım etmedin diye(
cok gcmıs olsun canım bu havalar mahvettı bebeklerımızı,ustelık dısaıda cıkmdann...

aslında çıkarmamakla hata ediyoruz dr Kadir Tuğcuya sormuşdum niye çıkarmıyorsunuz bebeklerinzi güçsüz yetiştiriyorsunuz zor dönemlerde ayakta kalanlar güçlüklere alışık olanlar demişdi haklı aslında,birde soğuğa alıştırılmayan bebekler ilerde en ufak soğukda bile hasta olurlar demişdi

vixe çok zararlı diyorlar ama bende de çocukken bronşit vardı her sene10 tane iğne yerdim:)) annem vix sürerdi de fayda etmezdi illa iğne yiycem:))

saol cnm.ilk dogdugu andan itibaren hic bi sekilde sallamadik uyku zamani geldiginde yataga biraktik kendisi bu sekilde uyku zamani oldugunu bi sure sonra algiladi.

bizde öyle yapıyordukda gaz sancıları başlayınca sallanınca bile zor uyuyordu zaten dr da kucakta tutmanız gerek demişdi

canım benimkide biliyorsun uyku konusunda beni delirtiyordu ama geçen pazartesiden beri uyku politikamı uyguluyorum arada sapıtsada artık iyice uyku sıkıştırdığı için kucağımda bile uyuyakalabiliyo maşaallah süphanallah inanabiliyor musun be her seferinde şok yaşıyorumda

canım emerken terleyen çocuğa süt yarıyor derler ilk başda inanmamışdım ama artık inanıyorum çünkü ilk üç ay bebeğim çok terlerdi emerken ve güzel kilo alıyordu ve şimdi hiç terlemiyor zaten sütüm az ve kilosuda artık çok değil(

bende sıkıldım aynı menüden:))

selam kızlar bende bugün temizliğe giriştim artık oturduğumuz odanın halısını koltuklarını yıkadım perdelerde yıkanıyor birini astım diğeride yıkansın inşallah her gün bir odayı yıkıycam artık:)) bir daha ki genel temizlik oğlumun doğum gününden önce olur inşaallah,halılarım perdelerim yıkanalı üç ay olmuşdu eve taşınınca yani hepsi simsiyah olmuş ıyy

kolay gelsın tatlımmm:))

diş buğdayınız hayırlı olsun canım hayırlı bir evlat olsun inşallah
amin cümlemizin ki hayırlı olsun inşallah
ben de bilmiyordum öğrendim cnm akşamdan buğdayı güzelce yıkayıp sıcak suya bırakıyorsun sabah olunca şişmiş oluyor yine sıcak su koyup kaynatıyorsun yumuşayıncaya kadar daha sonra suyu varsa süzüyorsun bir yere boşaltıp ben borcama boşalttım, pudra şekeri, fındık, kuru üzüm, ceviz ile karıştırıyorsun üzerine de renkli leblebi şekeri koyuyorsun bazıları içine nohutta koyuyormuş biz koymadık afiyet olsun
çok geçmiş olsun bizim doktorumuz ciğerlerini dinledi temiz dedi ama boğazındaki balgamı sökemiyor bir türlü bugün doktoru aradım bitkisel bir şurup önerdi 5 gün yarım ölçek kullanacağız geçmezse gelin dedi inşallah geçer Allaf şifalar versin bebeklerimize.
sağol cnm cümlemizinki inş.
bizdede 1 kettle vardı fazladan çalışıyorsa eğer denerim. ben herhalde küçük tüple filan yapıyordur diye düşünmüştüm.
cnm maşallah ağlamıyormuydu sallamyınca
benim doktorum da enfeksiyonları hasta olan birinden alır bebekler diyor biz de hep üşüttük mü deriz ama hasta olanlardan kapıyormuş bana siz bile az hasta olsanız ağızlık kullanmalısınız dedi bebeğinize geçmemesi için.

ayy ben buraya niye uğramıyorun yaa face bağımlısı oldum
bekleriz. face de kaç kişisiniz arkadaşlar

sağol cnm
aynı menü , çorba yoğurt. meyve püreleri bu aralar biraz hasta olduğu için doğru düzgün yemiyor bile

sağol cnm diş buğdayını çok araştırmadım sadece anadolu da yapılan bir gelenek olduğunu okudum bizim ki eğlence olsun yoksa Allah hayırlısını versin hayırlı evlatlar olsunlar
sana da kolay gelsin kış günü zor olur kurutmak filan
ben de camları sildim yağmur yağdı neyse kaba pisliği gitti.

kolay gelsın tatlımmm:))

sağol canım

bende bir kitapda okumuşdum:) evet zor olacak ama tembellik üstüme yapışmıştı içimden gelmişken yapıyım bir gayret dedim:)

eşim eczaneye sormuş baby vicks diye bir şey yok demiş ben de başka bir eczaneye sordum orada da yoktu sen nereden aldın cnm

kızlar bebekleriniz hangi kelimeleri söylüyor
bizim ki baba, dede, diyordu şimdi anne de diyor. mama, gel ve bütün oyuncaklarını koltuktan yere atıyor ondan sonra da atttııı diyor.aaa desem o da tekrarlıyor
fışfış kayıkçı da sallanıyor. güle güle diyorum elini sallıyor. gel gel yapıyor
sizinkiler ne söylüyor ve hangi oyunlarda oynuyor?

merhaba kızlar sizden dua istiyorum tayinimiz çıkacak çok stresli günlerdeyiz ben ücretsiz izindeyim eşimin uzman doktor olunca mecburi hizmeti çıktı Ankaradan gitmek zorundayız.cok riskli yerlerde acıldı ilk tercihimiz NEVŞEHİR puan sistemi yok kura çok dua istiyorum NEVŞEHİR için teşekkürler şimdiden.

canım ınsallah hersey gonlunuzce olur...

maşaallah kuzuna canım,bizimki mama,bu(su),aba(abi ya da abla hangisine yorarsan)diyor,baybay yapıyor,bir oyuncağı var onu seviyor ve motor gelişiminin geliştiğini farkedebiliyorum,oyuncağı açma kapama işini beceriyor,müzik eşliğinde ileri geri oynuyor...
sakkucuk sen herhalde normal bildiğimiz vicks ten bahsediyorsun herhalde.
evet canım ben babyvix duymadım ,normal vixle yaptım ama direkt solumasın,çok da önerilmiyor ama mecburen kullandım ve burnu çok rahatladı

Allah hayırlı yerler versin,o durumu 4 sene önce yaşamıştım kura anında hop oturup hop kalktık,4. tercihimiz maraş-göksun çıkmıştı,küçük bir ilçeydi 3 yılımız orada geçti,sonradan da yrd.doç. kadrosu açıldı ve şimdi üniversitede hataydayız,inş sizin de istediğiniz yer olur

CANIM BIZIM KIZ BEN GIDNCE YADA HER KIM GIDERSE ARKASINDAN DİTTİİİ, HIMMMM DİTTİİİİİ DİYOR.YERE BISEY ATIYOR DİTTİİİ DEL DELL DIYOR ONU GERI ISTIYOR SOZLE:)) BA BA BA BA ,DE DE DE DE,BAZENDE AGZINI ICINDE BIRSEYLER GEVELIYOR SANKI KISIK SESLE KONUSMAK ISTERMIS GIBI.. ANNE DE DIYORUM ANNEEE DIE UZATIYRUM DUDAKLARIYLA TUKURUK CIKARTIYO BENIM ZILLI KIZIM:)) INATLA ANNE DEMYOR YANI..MUZIK DINLERKEN O EL HEP HAVADA MMARKETTEYIZ OZAMAN BILE EL HAVADA. KOLTUGA DAYANIOR TV YE BAKIYOR MUZIK VARSA AYAKLARINI BUKEREK RITIM TUTTURUYOR.O HAREKETIN HERKEZ GULUYOR.

eşim eczaneye sormuş baby vicks diye bir şey yok demiş ben de başka bir eczaneye sordum orada da yoktu sen nereden aldın cnm

canm ya ben australia,sydney de yasiyorum burda baya populer kullaniliyor.ama tr de normal satilanlardan da kullanabilirsin.hem vucut icin hemde buhar yapmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…