EFLALİM canım çok zor bi durum..zaten doğum sonrası depresyon çoğu annenin yaşadığı bir durum..bunu artık bütün uzmanlar söylüyor..e bir de eşler anlayış göstermeyince bu durum içinden çıkılmaz bi hal alıyor..hiç artık biz düzelemeyiz diye düşünme..kötü düşünme tabi hayırlısı ne ise o olsun..çünkü aynı evde yaşayıp da böyle huzursuz olmak çok can sıkıcı bir durum..inşallah geçer..herkes böyle dönemlerden geçebilir..bebeğin için tavsiyem onun geleceğinin senin ellerinde olduğunu unutmadan hareket etmeye çalışsan..çok zor biliyorum elinde olmadan yapıyorsundur ama..kendini yorma gün içinde..onunla oyna..eğlen..hoplayın zıplayın..var işler az olsun..o güldükçe eminim sen de güleceksin..
eşine karşı da olumlu ya da olumsuz..sevimli ya da sevimsiz..tatlı dille ya da bağırarak..hiç bir şey söyleme derim ben..yorum yapmasan mesela..vay beni seviyor musun..aman demek ben kötü bi annemiyim..ya da..gel canım tatlı dille konuşalım falan filan..hiç bişey deme..günlük yaşayın..bebişine sakın sakın hiiiç bağırma ama hele ki onun önünde hiç yapma.. ama normalde de yapma tabi..hepimiz arada ufak tefek kızabiliyoruz ama onu bile yapma bari çok hassas ise..gün içinde bebişin yaptıklarını, yaramazlıklarını anlat..bilmiyorum bunlar benim nacizane fikrim..sen ona sordukça biz nolcaz beni sevmion mu..o iyice sana gıcık olup bağıracak..e sen gene seni sevmedğini düşüneceksin..e oğluna gene kızıcaksın e kocan bundan dolayı gene sana kızıcak..böle bi kısır döngü..adem güneşin kitaplarını tavsiye ederim..bir de gülbeni..genelde böyle konular işleniyo..ya psiklog ya pedagog ya psikiyatrist..ben çok beğeniyorum ve çok şey öğrendim.allah kolaylık versin zor bi durum ama eminim üstesinden gelirsin..hiç olumsuz düşünme..sen bebeğin için kaygılanıyorsun sen nası kötü bi anne olabilirsin..eşin de sinirle söylemiş olabilir..biraz hiç bişey yokmuş gibi normal devam et bence..
SAKKUCUK canım siz de inşallah düzelirsiniz..reflü için fışkırtarak kusma die duymuştum..ama biz pek yaşamadık..bi dr danış istersen..
selam arkadaşlar..benim de bu yiyecekler konusunda kafam karışık..ben azcık çorbalara tuz atıom mesela..kadının bi tanesi aaaa tuz muuu dedi bugün canım sıkıldı
kahvaltıyı tek tek veriyorum top yumurta zor oluo 1 2 aydır rafadan yediriyoum içine ekmek ufalayıp aaaa sen bile yeme rafadan dedi...
ee ben onlarla büyümüşüm...inek sütü..yumurta..hala da bi güzel her gün o rafadn yumurtamı yerim..
eee şeker yok diyen dr lar 2 yaşına kadar aptamil içse ii olur diolar..e onun içindeki ne..hazır mamalrdaki ne..bal yasak ballı mamalr var..hazır olunca tamam anne verince yasak..2 yaşına kadar aptamil içiyolar sonra inek sütü içeremiyon çocuklara..bu işte bi yanlışlık var ama