2011 Nisan Anneleri

vala cnm haklısın ama bizimki de 8 buçuk en geç 9 da uyur
7-7buçuk arası uyanır.ama bu da kılo yapmıyo bizde formumuzu koruyoruz:)
kızın mı oğlun mu var tatlım bakmadım ama manken olcak demek ki..
canım çok güzel bir konuya değindin,dediğin gibi biz de 20:00-20:30 gibi yatıyoruz(yani oğlum yatıyor),bir konu da daha yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam saat 22:00 dan önce yatırılmalı diye,tabii bizimki de sabah 7 gibi kalkıyor ama olsun daha düzenli oluyor sanki,erken kalkmayı ben de seviyorum,yeter ki onlar uyusun da büyüsün:)))
evet ben de memnunum güne erken başlıyorum daha verimli oluyorum bazen yorgunsam ya da o gün işim azsa bidaha bende yatıyorum kuzumla..bazı arkadaşlarımın bebeği gece 12 de yatıp öğlen 12 de kalkıo..ha bazen özeniyo
rum şööle 10 a kadar bi yatsam diyorum ama uykum açılınca bu düşüncemden de vazgeçiyorum:KK1:

bu arada alıştıralım dedim ama..biliyorum alışkanlıkları değişmiyo bu inatçı bebişlerin..belki de ben şanslıydım bilmiyorum..

uyusunda buyusunu ablamda hep soyler aama gunduz uykusunu daha yenı uyumaya bşladı benımkı gece 1den once yatmıyor

Benim oglum devam sutunu hic almadi beni emmeye devam ediyor ; kahvaltisina ve gece kasik mamasina koyarak takviye etmeye calisiyorum cunku gunluk 500 ml sutumun geldigini sanmiyorum. nasil icirebilirim hiic bilmiyorum :KK43:

bıberonla çwerdı şimdı ıstemıyor meme emmek ıstıyor bende sabah kahvaltıya meyva puresıne katıyorum

kızlar bebıslerın elıne bıskuvı verıomuunuzzz.benımkı bız yerken aglıo veroum ıstAHLI ISTAHLI YYOOO
ZARARLIMIDIRRRR

Son düzenleme:
kızlar bebıslerın elıne bıskuvı verıomuunuzzz.benımkı bız yerken aglıo veroum ıstAHLI ISTAHLI YYOOO
ZARARLIMIDIRRRR
ben de veriyorum,ama bisküvi krakere göre daha geniş olduğu için daha büyük koparıyor,onun için tedirgin oluyorum,daha çok kraker veriyorum...(ben bebe bisküvisi veriyorum,birkaç kez de abla ve abisi yerken heveslendi,küçük kremalı bisküvilerden yedi,ben zaten normalde de bebe bisküvisi verdiğim için vermekte bir sakınca görmedim)

ZARARLIMIDIRRRR

Cicibebenin diş kaşıma bisküvileri var ondan almıştım ben ilk önce baya ıslattı ağzında ıslanan yerleri yedi sonra sert kısmından hart diye bi ısırdı baya da büyük bir parça tırstım aldım elinden :KK53:

merhaba kızlar,uykusuzluktan ölüyorum...benim minnoş ağlayarak uyanmalara son sürat devam ediyor hatta bu sabah 4 gibi bir uyandı sakinleşmiyorda,gözler kapalı ağlamaktan kustu,ben de inatla ışığı açmadım sonradan ağlaması geçti ama uyandı tabi artık,karanlıkta şaklabanlık yapmaya başladı,6 ya gelirken tekrar uyudu ve 7 gibi de tamamen kalktı,saat 12:15 te yine zorlanarak uyudu,bu geçer dimi kızlar,eşim erken yatıyor onun için sabah 4 gibi kalkıyor diyor ama bir huzursuzluk var belli,önceden de o saatte yatar ve sabah 7 gibi kalkardı ,ben de diştendir dişten diyorum ama....

biz 3 gecedir hiç mi hiç uyumuyoruz
toplasan 2 saat anca uyuyorumduır gece
çok hasta oldu oğlum
ateş,ishal, kusma, öksürük
hepsi var
bugün biraz daha iyi ama ben bittim artık
ayağında öyle durim diyo gece.
koyuyorum yerine uyanıyo
bizde öyle uyuyoruz
oda 15 dk fln anca
snra kalkıyo 2 saat snra bi 15 dk daha uyuyo gece tabi oluyo bunlar

antibiyotik verdi doktorumuz inş. iyi gelicek bakalım

ayrıyetten hiç bişey yemiyor.
akşamları sadece muhallebi biraz
sabahta süt içiyo azcık
gerisinide yesede çıkarıyor

ilacıda zorla içiyo
napcamı şaşırdım

merhaba kızlar,uykusuzluktan ölüyorum...benim minnoş ağlayarak uyanmalara son sürat devam ediyor hatta bu sabah 4 gibi bir uyandı sakinleşmiyorda,gözler kapalı ağlamaktan kustu,ben de inatla ışığı açmadım sonradan ağlaması geçti ama uyandı tabi artık,karanlıkta şaklabanlık yapmaya başladı,6 ya gelirken tekrar uyudu ve 7 gibi de tamamen kalktı,saat 12:15 te yine zorlanarak uyudu,bu geçer dimi kızlar,eşim erken yatıyor onun için sabah 4 gibi kalkıyor diyor ama bir huzursuzluk var belli,önceden de o saatte yatar ve sabah 7 gibi kalkardı ,ben de diştendir dişten diyorum ama....

merhaba, benim oğluş diş çıkartırken bu durumu çok yaşadık, ama özellikle 9-10 ay dönemi çocukların anne babadan ayrılma korkusu yaşadıkları dönemmiş. Oğlum 2 nisan doğumlu ve 3. aydan beri odasında uyur ama 1 haftadır yanımda yatmak istiyor, ben de bizim odaya alışmasın diye onun odasına yer yatağı yaptım çok huysuzlanırsa orda beraber yatıyoruz:emir_bebek:

çok hasta oldu oğlum
hepsi var
koyuyorum yerine uyanıyo
bizde öyle uyuyoruz
oda 15 dk fln anca

sabahta süt içiyo azcık

ilacıda zorla içiyo
napcamı şaşırdım
allah acil şifalar versin canım çok zor hastalık,iyi biliyorum
merhaba, benim oğluş diş çıkartırken bu durumu çok yaşadık, ama özellikle 9-10 ay dönemi çocukların anne babadan ayrılma korkusu yaşadıkları dönemmiş. Oğlum 2 nisan doğumlu ve 3. aydan beri odasında uyur ama 1 haftadır yanımda yatmak istiyor, ben de bizim odaya alışmasın diye onun odasına yer yatağı yaptım çok huysuzlanırsa orda beraber yatıyoruz:emir_bebek:
canım teşekkürler,ben diş diyorum ama henüz hiçbir kıpırdanma yok,sadece altlarda kabarıklık var ama ucu beyaz falan değil,bu süreç ne kadar sürecek acaba?

geçmiş olsun kızlar ya kuzular toparlanır inşallah.antibiyotik işi zor.işallah çabk toparlanır.
sakkucuk cnm eninki diş bence de hastalık gibi durmuyo.

ZARARLIMIDIRRRR
atıyor benımkı ben koparıp verrsem yıyor
Cicibebenin diş kaşıma bisküvileri var ondan almıştım ben ilk önce baya ıslattı ağzında ıslanan yerleri yedi sonra sert kısmından hart diye bi ısırdı baya da büyük bir parça tırstım aldım elinden :KK53:
aldım ıstemedı ben yedım:)
kendı dr ve anasglıgındakı dr sordum dış ıle alakalı bır durum olmadfıgını soyledıler
çok hasta oldu oğlum
hepsi var
koyuyorum yerine uyanıyo
bizde öyle uyuyoruz
oda 15 dk fln anca

çok ggecmış olsun ınş kısa zamanda atlatrsınız

sabahta süt içiyo azcık

ilacıda zorla içiyo
napcamı şaşırdım

benm kızımda hastayken ıştahsız oluyor bıraz kendıne gelsın yer

Kızlar kızımın kabızlığı 3 aydır devam ediyor.Doktora götürdüğümde duphalac şurup verdi 1 ay kullanıcaksın dedi ama hiçbir işe yaramadı.Kabız yapabilecek hiçbirşey yedirmiyorum mamasını kuru erik suyuyla yapıyorum armut yediriyorum kabak çorbası içiriyorum banamısın demiyor.Hergün kuyu karısı yediriyordum başka bir aktar vermedi onlarda kükürt var dedi siyah olan kayısıdan yedir dedi günkurusu diyorlar 2 gündür de ondan yediriyorum yok geçmedi bir türlü sabah yine doktora götüreceğim gelişmeleri yazarım.

Bu arada birkaç gündür de ağzında kötü bir koku vardı nefesi kokuyordu daha doğrusu bebeğini kontrole götüren bir arkadaşıma sordurdum kabızlıktan olurmuş aşağıdan çıkaramadığı için koku ağız yoluyla çıkıyormuş.

Kızlar kızımın kabızlığı 3 aydır devam ediyor.Doktora götürdüğümde duphalac şurup verdi 1 ay kullanıcaksın dedi ama hiçbir işe yaramadı.Kabız yapabilecek hiçbirşey yedirmiyorum mamasını kuru erik suyuyla yapıyorum armut yediriyorum kabak çorbası içiriyorum banamısın demiyor.Hergün kuyu karısı yediriyordum başka bir aktar vermedi onlarda kükürt var dedi siyah olan kayısıdan yedir dedi günkurusu diyorlar 2 gündür de ondan yediriyorum yok geçmedi bir türlü sabah yine doktora götüreceğim gelişmeleri yazarım.

Ben kabız gibi olduğunda çok bekletmiyorum, çünkü 3. gün de yapmazsa iyice sertleşir hiç çıkaramazmış, fitilsiz yapamaz. 1 günde bile sertleştiğini düşünürsek doğru bence. Sen kabız derken kaç günü kastediyorsun bilmiyorum gerçi. Ama benim çözüm yöntemlerim şunlar: 1) kızımla sürekli bacak hareketi yapacağı şekilde oyun oynuyorum, zaten heyecanlandıkça bacak çırptığı içinbu kolay oluyor. 2) birkaç gün kurusunu yumuşayana kadar az suyla haşlayıp püre yapıyorum ve öğünlerle birlikte veriyorum (ama çok değil, 2-3 tatlı kaşığı kadar).

merhaba nisan anneleri aranıza yenı katıldım sayılır benımde 1 nisan doğumlu oğlum var iştahsızlık hastalık derken henüz hiç dişimiz yok endişe etmeye başladım

gecmış olsun cnm bence aktardan bışe alıp verme dr sormadan.elma ıle cıcıbebeyı yedırdıgmde hemen kaka yapıyor benım kızım bı dene ıstersen

merhaba nisan anneleri aranıza yenı katıldım sayılır benımde 1 nisan doğumlu oğlum var iştahsızlık hastalık derken henüz hiç dişimiz yok endişe etmeye başladım

hoşgeldın cnm çıkar annesı hem gec çıkması daha ıyı derler

başımıza öyle kötü şeyler geldiki
anlatcaklarım dün oldu.
oğlum biliyosunuz zaten çok hastaydı
anlatmıiştım
neyseh işte sıralıyordu
babasıda yanındaydı, babasına dönmek istedi
dönerkende düştü doğal olarak elini bırakınca
bende hemen kaptım aldım tabi.
ağlıyordu
snra kucağıma alınca ağlaması kesildi
suratına bakıyorumm kafayı tutamıyo
nefes almıyo
dizlerimin bağı çözüldü
o duyguyu anlatamam
resmen çocuk kitlendi
meğerse dilini boğazına yani soluk borusuna kaçmış.
eşim onu çıkardı
daha önce duymuş öyle bişey
allahtan eşim evdeydi
oğlum öldü yenden dirildi kucağımda
anltması çok güç,yaşaması dahada güç.
o hali gözümün önünden gitmiyor
çok dikkatli olun. allah kimsnin başına vermesnn
çok zormuş
hala gözümün önünde o hali

başımıza öyle kötü şeyler geldiki
anlatcaklarım dün oldu.
oğlum biliyosunuz zaten çok hastaydı
anlatmıiştım
neyseh işte sıralıyordu
babasıda yanındaydı, babasına dönmek istedi
dönerkende düştü doğal olarak elini bırakınca
bende hemen kaptım aldım tabi.
ağlıyordu
snra kucağıma alınca ağlaması kesildi
suratına bakıyorumm kafayı tutamıyo
nefes almıyo
dizlerimin bağı çözüldü
o duyguyu anlatamam
resmen çocuk kitlendi
meğerse dilini boğazına yani soluk borusuna kaçmış.
eşim onu çıkardı
daha önce duymuş öyle bişey
allahtan eşim evdeydi
oğlum öldü yenden dirildi kucağımda
anltması çok güç,yaşaması dahada güç.
o hali gözümün önünden gitmiyor
çok dikkatli olun. allah kimsnin başına vermesnn
çok zormuş
hala gözümün önünde o hali

allahım çok geçmiş olsun tüylerim diken diken oldu allah kimseyi evladıyla sınamasın düşünmesi bile beni benden alıyo allahım sen koru yarabbim ne kadar aciz zavallı kalıyoruz yaa böyle durumlarda

X