teşekkürler canım çok şükür burun tıkanıklığı -buna bağlı uyku ve yemede iyiye gidiyoruz ama mızmızlık ve kucakta gezme olayında dibine vurdu resmen,gündüz tek yaptığım onu kucakta gezdirmek ki bu da artık yeterli gelmiyor evin içinde akşama kadar sadece benimle olmak sıkıyor herhalde arada dışarı çıkarıyorum zevkten dört köşe oluyor ya da akşam abi,abla baba gelince tamam o zaman bakın keyfine,artık iyi ya çok şükür bu da nazar boncuğu olsun...sizin de yeni dişleriniz hayırlı olsun:)
canım şundan emin olabilirsin ne kadar denersen dene alıştırmak bir yere kadar etkili,ben ilk kızımda ne çektim uyku konusunda,bebk arabasında uyuyor diye gecenin bir vakti eşim dışarıda dolaştırır uyuturdu eve girer girmez gözünü hiç uyumamış gibi açardı,o yüzden alıştıramadım diye kendini yiyip bitirme,bir cevabımda daha yazmıştım ama tekrarlamak isterim : ''bir bebeği annesinden başka kimse daha iyi tanıyamaz,nasıl ki bebeklerimiz aynı doğum haftasında dünyaya gelmiyorlar,aynı kiloda doğmuyorlar,gün içerisinde aynı miktarda uyumuyorlar,aynı hareketliliğe sahip değiller ve de aynı ayda diş çıkarmıyor,emeklemiyor ,yürümüyorlarsa ek gıdaya geçişte de kalıplaşmış 6.AY diye bir standart yok,olmamalı(bu benim şahsi fikrim)bu nedenlerden dolayı erken ek gıdaya geçmek zorunda kalan,sütü az olan ya da bebeği çok istekli diye birşeyler tattıran anneler neden 6 ay sadece anne sütü veremedik diye üzülmesinler'',bu uyku meselesi için de geçerli bence,emin olduğun tekbir şey olsun o da bebişinin şu anda sana muhtaç olduğu,derdinden anlayan tek kişinin sen olduğu ve onu rahatlatabilecek tek kişinin de sen olduğu,ilk 3 ay 5ay 6 ay derken zaman nasıl da çabuk geçiyor değil mi?bir bakmışsın yaşına girmiş,bir bakmışsın 2 yaşında o zaman çevresindekiler onun dünyasını oluşturmaya başlayacak ve sen yalvarsan da gelip kucağında oturmak istemeyecek hepimiz çok yoruluyoruz gerçekten ,ben de dahil yeri geliyor yeter artık diyoruz ama bu olumsuzlukları düşündükçe bebeklerimizden zevk almak yerine olay işkenceye dönüşüyor,olaylara şu açıdan bakarsak arkadaşlar,biraz daha çeksek değmez mi?:
!!!!şükür ki anne olmuşuz bırakalım mızmızlansınlar,şükür ki sağlıklı doğmuşlar- dünyalara bedel bırakalım uykusuz bir süremiz daha geçsin ve allah bebek isteyen herkese bu duyguyu tattırsın!!!