- 12 Aralık 2010
- 378
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.721
bugun elma ıle armutu pekmezlı suda haşladım ıçıne bebe bıskuvısı katıp blendrdan gecırdım çok gzl oldu kaşık mamasına benzedı kızım sevdı deneyın kızlar.attıgım lınkten aldım tarıfı
bugun elma ıle armutu pekmezlı suda haşladım ıçıne bebe bıskuvısı katıp blendrdan gecırdım çok gzl oldu kaşık mamasına benzedı kızım sevdı deneyın kızlar.attıgım lınkten aldım tarıfı
arkadaslar oglum kabiz ve doktor patates havuc verme dedi bu mevsimde bunlar disinda hangi sebzeleri kullanabilirz ispanak icin de bi yasindan sonra diye duydum dogru mu acaba; cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
yok cnm ben 5 ayından beri kullanıyorum ıspanağı çorbasına.
bi zararını görmedim
ispanagin yanina baska ne ilave ediyorsun
kızlar bize biraz çorba tarifi erebilirmiisniz şaşırdım kaldım mercimek sebze yoğurt ve tarhana çorbasından başka ne olabilir
canım ben meyveleri haşlama derim besin değerini kaybediolar rendenin ince yeriyle rendele çatalla ez pütürlü yiyemiosa rendeledikten sonra pirinç süzgüsünden geçir içine bebe bisküvisi kat.
oo burası kalabalıklaşmış.
dün güzdüz oğlum 5 kere kakasını yaptı, ishal oldu maalesef.
ve ateşlendi.
bende reflor diye bi ilaç kullandım çok şükür iyi şimdi.
gecede hiç uyumadık gibi bişey.
neyse iyileşti biraz.
bebek hastalanınca çok zor ya
arkadaslar oglum kabiz ve doktor patates havuc verme dedi bu mevsimde bunlar disinda hangi sebzeleri kullanabilirz ispanak icin de bi yasindan sonra diye duydum dogru mu acaba; cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
şehrıye,tavuk,un çorbalarıkızlar bize biraz çorba tarifi erebilirmiisniz şaşırdım kaldım mercimek sebze yoğurt ve tarhana çorbasından başka ne olabilir
canım tarıfını yaptım kızım cok beyenerek yediii...senın kızının adıdamı derin?
oo burası kalabalıklaşmış.
dün güzdüz oğlum 5 kere kakasını yaptı, ishal oldu maalesef.
ve ateşlendi.
bende reflor diye bi ilaç kullandım çok şükür iyi şimdi.
gecede hiç uyumadık gibi bişey.
neyse iyileşti biraz.
bebek hastalanınca çok zor ya
geçmiş olsun canım size de,bizim ishalde 9.günümüz...5 gündür ben de reflor kullanıyorum ama nafile,bu öğleden sonra yine gaita tahlili verdik,çok şükür kist,parazit,parazit yumurtası yok,rotavirus ve adenovirus de negatif çıktı,anlamadım gitti,olacağı varmış diye buna derler herhalde...2 gündür ishale bir de faranjit eklendi...allahım tüm bebişleri korusun